Моторное масло

Автор Сергей, 11 Січня 2008, 18:46:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

В кого яке масло в двигуні

Aral
4 (2.5%)
Bizol
2 (1.2%)
BP
2 (1.2%)
Castrol
12 (7.4%)
Elf
9 (5.6%)
Fuchs
1 (0.6%)
Liqui Moly
13 (8%)
Mobil
10 (6.2%)
Motul
3 (1.9%)
Neste
2 (1.2%)
Ravenol
1 (0.6%)
Shell
16 (9.9%)
Total
0 (0%)
Venol
2 (1.2%)
XADO
22 (13.6%)
ZIC
20 (12.3%)
Lukoil
11 (6.8%)
Інше
32 (19.8%)

Всього голосів: 162

Дима

намного это насколько? И где гарантия что там не бадяжат, ведь это \"наши\" люди. И сколько сама замена масла стоит? (самому менять должно быть в любом случае дешевле.. )

Max 55

Замена масла где то 35-50 грн

Kritik

я в себе вже 3 рази масло міняв
всі рази на СТО
чому?
1. СТО друга, він возиться \"для своїх\" кастрол німецький, в білій бочці, з німецькою маркіровкою....
2. нашо мені купляти 4 літра масла і переплачувати, якшо я можу в друга на СТО заплатити рівно за стільки скільки мені залиють
3. краще куплю в нього справжній німецький кастрол ніж турецьку бадягу в магазині
4. нафіга мені купляти спец.інструмент : ключ для пробки, ключ для фільтра, і ше й потім появляютсья теми і проблеми:\"тече масло з-під фільтра\"
5. купуючи масло в нього, заміна безкоштовна...

ну і т.д....

не бачу смислу сам цим займатися....

може ше будемо самі бортірувати колеса, і возити їх на шиномонтаж тільки для балансіровки?

:)
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

chars

Цитата: propzorsнамного это насколько? И где гарантия что там не бадяжат, ведь это \"наши\" люди. И сколько сама замена масла стоит? (самому менять должно быть в любом случае дешевле.. )

У нас \"Заменка\" называется, масло у них все в бочках фирменное, много видов, от Эссо, Ликви молли, Хадо и т.д. тормозуха,  и антифризы. Кто его будет бодяжить? чушь это.
Платишь только за масла, фильтра, тормозуху, и т.д. замена БЕСПЛАТНО. Так у них очередь, машина за машиной.Нормальный такой бизнес.
Старое масло кстати через щуп компрессором вытягивают. И голова не болит куда его деть.

Ромео

AnohA мне кажется что вакуумом всё масло с двига всёравно не вытянешь, при откручивании пробки масла больше сольётся чем через вакуум.

Kritik

Ромео
коли \"кажетсья\" - треба хреститися :)

я останнього разу коли міняв масло, тоже начитався таких коментів шо компресором всьо не витягується, і коли вони витягнули масло , я попросив відкрутити пробку, вони кажуть: а нашо?
я кажу ну шоб всьо старе масло витекло
вони: з єхидною посмішкою відкрутили пробку, і з неї не витекло ні каплі....

такшо Ромео
перехрестися і йди міняти масло)

Ромео

Сашко, я міняю масло самостійно!

Kritik

Дима

Хотел себе взять масло и долго думал какое, поначалу Несте в Агросоюзе (Но цена окаалась очень большой = 250гр )
Потом Ессо в ОБИ за 140гр(турция) Потом Wolf на базаре за 140-150гр
В итоге купил себе jb german oil power f2 за 170гр надеюсь оно лучшее ) (Это мне обещал продавец м говорил что он просто уверен что это не бодяга, а сделано в германии...)
ПС: все цены указаны за 4л

Валера

Цитата: propzorsкупил себе jb german oil power f2 за 170гр надеюсь оно лучшее ) (Это мне обещал продавец м говорил что он просто уверен что это не бодяга, а сделано в германии...)
Подозрительно низкая цена для чисто-немецкого масла.

Александр

Цитата: Kritikі ше, при переході з півинтетики на синтетику, але однієї марки, треба робити промивку?
якшо треба то чим? ато я вже запустався, промивки шо доливаються до старого масла вроді говно.... промивати мінералкою перед тим як залити синтетику тоже гонево.....
шо робити?
Я читав, що синтетику треба заливати лише в новий двигун, або після заміни всіх сальників, прокладочок, які будуть контактувати з маслом.

Kritik

та я вже збився з того
залию 10в40 як завжди та й всьо :)

Александр

Цитата: Kritikта я вже збився з того
залию 10в40 як завжди та й всьо :)
отож, ато тоді гловняка буде... ще й бабки за масло на вітер

LonelyWolf

Цитата: propzorsПотом Wolf на базаре за 140-150гр
Это стопудово настоящий Вольф. Уж поверьте мне... :D :d :silly:

Богдан

Народ какие отзывы о масле Shell Helix полусинтетика???  интереует вопрос, гдето видел на форуме кто-то его себе лил как результат? так как счас перешёл на это масло