Хто з Віннеції?

Автор SLIVKA, 16 Березня 2010, 15:45:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

Дима

1,3 Si
Страх породжує поганих водіїв.

SLIVKA

А мені більше попередня гіфка сподобалась!
А тобі  monte ?
1.2 S+МПСЗ v.1+БК2.1 +BRCтечно+СПИРТ
вкусняшки для тюнінга

Сережа

Цитата: SLIVKAА мені більше попередня гіфка сподобалась!

на тобі ше сісьок :|

Саша

[SERЁGA] На сіськи присів! :)
Шо там чути за зустрічі, були в пятницю??? Чи  стоянку за \"Книжкою\" спалили разом із серваком?? :) :) :)
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Сережа

завтра я думаю буде зустріч, ну я буду 100%

SLIVKA

Alexxx_1982 дивись ЛС
вкусняшки для тюнінга

Леся

Люди добрые, ай нид хелп. Еду в Винницу с 1.11 по 3.11 за молодым пополнением. Подскажите где у вас находится сборный пункт (городской военкомат), где можно недалеко остановиться пожить и вечером куда сходить? Спасибо

Юрій

Жаль, що не в Тернопіль....

Саша

Юрій Зустрілися сьогодні із Монте, попили пива+ще пива, короче Монте вирішив машинку у мене залишити на ночівлю.  :)
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Юрий

Ех хлопці сам я із Вінницької обл з Піщанского р-н але заразь доводится жити в Харкові. Так якщо будети в Харкові то заїжайте в гості. Буду радий землякам.

SLIVKA

Цитата: dotzenko78380Ех хлопці сам я із Вінницької обл з Піщанского р-н але заразь доводится жити в Харкові. Так якщо будети в Харкові то заїжайте в гості. Буду радий землякам.
Спасибі за запрошення!
Краще ви до нас! Десь на проводи можливо будете тут?
вкусняшки для тюнінга

Иван

Всем привет;)
я то с Винницы, но Славуты пока нет... очень хочу,поэтому и тусуюсь тут,а пока 9 у меня
ну и спасибо Алексу за прием!!!))

SLIVKA

SchranZnbasser привіт !
Як твій нвік читається, бо я язика зламав поки прочитав!
вкусняшки для тюнінга

Иван

Сливка,Привет!!)))))))

)))))))))))))))ой нимагу)))
я уже лет 5 пользуюсь ним,мало того, что нет подобных наверно, нигде, так еще и на всех форумах все спрашивают,как читать,или что это значит))))))
Шранзендбейсер,ну это грубо,звучит чуть мягче \"енд\"))))))может шранснбейсер или тому подобное)))ну я не думаю, что кто то будет так называть меня)))можно просто ваня или иван)))

SLIVKA

кароче, шрайзерВаня,http://tavria.org.ua/forum/forumdisplay.php?f=56 вся жара , регся і спілкуйся
вкусняшки для тюнінга