Зустріч Славуто-Тавро Клубу Західного Регіону 2010 №1

Автор Kritik, 19 Березня 2010, 23:59:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

SEMPER FI

Попередню сцепу підсунули китай.
Доречі, пацани, будьте уважні! Китай продали на Львівському базарі, що на Зеленій, в 34-му магазині. На дверях фото з чорним лайносом з вінілом на багажнику з трансформерів. Стверджував продавець, що саме хороше щеплення.
В 2-му магазині продає жінка. Одразу винесла і те і друге і показала різницю. Подивимося, як ходитиме так званий оригінал.

Борисыч

SEMPER FI, цю жіночку звати Світлана, я завжди у неї купую запчастини, жодних нарікань не маю. Власне там я купував зчеплення, але вирішив взяти від сенсу і дуже задоволений. Можу, якщо є бажання, дати її телефон - попередньо телефонуєш, питаєш за наявнісь запчастини і ціну, а потім приїжджаєш вже з необхідною кількістю грошей - сам так роблю.

Kritik

це всьо можна написати в лічку або в тему про щеплення
а не про збори
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Андрій

Цитата: Kritikце всьо можна написати  в .......... тему про щеплення
а не про збори

дякую, вдало :P підмітив про тему, вже виправлено.  :D :D :D

Владимир

90% питання про поїздку вже вирішив. Тернополяни, дайте адресу місця зборів.
Необдуманное сближение точек зрения порой приводит к столкновению лбами.

Вадім

не збивай людей з толку)))
це точка минулорінчих зборів :P

Крітік :)

Ромео

Для львівських, перший пункт збору м. Золочів! :)  Тобто я всіх зустрічаю а далі до Крітіка в гості! :D

AndRyuhA

Цитата: РомеоДля львівських, перший пункт збору м. Золочів! :)  Тобто я всіх зустрічаю а далі до Крітіка в гості! :D

Таки да! Мы ж тебя должны погрузить мне на борт, где уже удобно расположится Санек обняв любимое ПИВО!!)))
097 58 38 675     093 840 44 66

Ромео

AndRyuhA спасибо конечно, но я на 99% семью прихвачу, пусть отдохнут с нами, тем более не так часто мы собираемся!  Так, что я на своей машинке поеду, а пиво можно ко мне переложить! :D

AndRyuhA

097 58 38 675     093 840 44 66

Ромео

Ага, только осталось специальные знаки с буквой \"К\" купить, и с ближним светом фар ехать, всё по ПДД! :D

Kritik

Юрій

Ромео

Сашко, супровід ДАЇ коштує 3 грн/км, я вже взнавав!  Зато як прикольно буде, по всіх тернопільських новинах будуть показувати кортедж Славут з супроводом ДАЇ, а донецькі просто вмрут від завісті! :D

Kritik

Цитувати виділенеа донецькі просто вмрут від завісті!
ЗАКАЗУЄМО КОРТЕЖ!!!! :d