Зустріч Славуто-Тавро Клубу Західного Регіону 2010 №1

Автор Kritik, 19 Березня 2010, 23:59:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

AndRyuhA

Цитата: Kritik
Цитувати виділенеа донецькі просто вмрут від завісті!
ЗАКАЗУЄМО КОРТЕЖ!!!! :d

Нащо тільки не здатна Щира Українська Душа, лиш би повийо.....сь перед сусідом!!!
097 58 38 675     093 840 44 66

Kritik

Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Ромео

Цитата: AndRyuhAНащо тільки не здатна Щира Українська Душа, лиш би повийо.....сь перед сусідом!!!
Ну, що поробиш, такі ми вже є, українці офігенні!!! :D
Правду говорять: жид три дні плакав, коли українець народився!!!  :d

AndRyuhA

Цитата: KritikAndRyuhA
а ти шо москаль шоле? :D

А почему бы и нет?

4izmen

Всьо берем кортедж з ДАЇшників!! і ціпляємо на дах \"сині відьорка\", тоді точно по новинах покажуть!!! :|
Цікаво чи зі Львова ше хтось крім мене і Андрюхи їхати буде?.... мля, я ж за тим гонщегом не встигну по Київській трасі пердолити.... :whistling: треба буде на Шелл заїхати заправитися, буде + 10 к.с. :devil:
Don\'t vorry - be happy

AndRyuhA

Цитата: 4izmenВсьо берем кортедж з ДАЇшників!! і ціпляємо на дах \"сині відьорка\", тоді точно по новинах покажуть!!! :|
Цікаво чи зі Львова ше хтось крім мене і Андрюхи їхати буде?.... мля, я ж за тим гонщегом не встигну по Київській трасі пердолити.... :whistling: треба буде на Шелл заїхати заправитися, буде + 10 к.с. :devil:

Ще можеш наїстися гороху, буде реактивна тяга ;)

4izmen

:| :d жжош!!)))) але тоді я їду попереду)))) :silly:
Don\'t vorry - be happy

SEMPER FI

50/50 можливо теж поїду
Сподіваюсь грошенята дадуть вчасно, щоб перед дорогою ходову перевірити і при можливості замінити хоча б передні стійки.

AndRyuhA

Цитата: 4izmen:| :d жжош!!)))) але тоді я їду попереду)))) :silly:

Фіг там! нас з Саньком двое! В нас реактивна тяга буде краща :P

Цитата: SEMPER FI50/50 можливо теж поїду
Сподіваюсь грошенята дадуть вчасно, щоб перед дорогою ходову перевірити і при можливості замінити хоча б передні стійки.

Ой не кажи. Я тож маю розібрати рульову рейку, втулки поміняти, і по ходовій подивитись, шо там і як, може шарові, і салейнтблочки якісь тре буде міняти!
Але якби навіть свою машинку не зможеш взяти, то місця ще є. Так тьоска?

Юрій

Будете мати 3 реактивних тяги! :)
То нащо вам знати яка дорога і щось міняти в машині? Можна полетіти. :| :D :d :)

AndRyuhA

Нє літати, мабуть, не будем, Эйяфьятлайокудль ще извергаетсо.

Kritik

а мени ше треба обвыс пыдлатати, але не знаю чи встигну :(
ато в мене зараз передный бампер з тюнынг скотчом з автозвуку :D
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

4izmen

Так Андрюха, місця вільні є)) завжди раді свої одноклубників на борт!)))) тому якщо в когось немає можливості на своїй машинці їхати, то підсідайте))
Don\'t vorry - be happy

Александр

Вибачайте що втручаюсь, якщо замітили в мене є інша велика машина, можемо їхати в 5-тьох свободно, але я нехо рулить хочу пиво пить подорозі туда і обратно :d
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

4izmen

ну якщо людей не назбирається то я твою махіну веду)))))))) :D
Don\'t vorry - be happy