Зустріч Славуто-Тавро Клубу Західного Регіону 2010 №1

Автор Kritik, 19 Березня 2010, 23:59:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

4izmen

Ну от, ще одні новини: Ромео не поїде...
Коротше, рішайте, я хочу їхати, але й якось стало так.... :unsure:
Don\'t vorry - be happy

Kritik

дуже весело...
AndRyuhA
Семпер
Ромео
ЗоЗо

получається не їдуть....

тоді шо їде тільки
4izmen
Кучерявий
ElMaster..
RomkoZem
KAJ

кароче 4 не їдуть
5 їдуть....

погано получається....

я пропоную перенести
і зібратися нормально коли всім буде получатися
всі будуть здорові, і не на весіллі

і коли буде 100% класна погода!!!

я розумію шо вже налаштувалися
але самі бачите як получається....
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Роман

СТО   0667618412

4izmen

Ітак я чекаю пока дзвінка від Санька, який дзвонить до Бахуса.
У Львові зараз сонце, незважаючи на прогнози, які показують дощ, проте завтра по карті опадів і хмарності, опади будуть до 12.00, тобто на пікніку опадів не буде!. Вот так.
Don\'t vorry - be happy

ZoZo

Да і зі мною зв\"язатися. Я поки в Проскурові, нікуди не шиюсь. Дайте хоч до години восьмої знати - їдемо чи ні. А шо Бахус каже?
П.С. Хто казав шо я не їду? Ше мо Ханта з собою візьму
De profundus clamo ad te, Domine!
Мене знайшли на конопляному полі. Так шо не дивуйтеся)))

4izmen

Нові новини:
з моєї розмови з S@nekом випливло, що оскільки ні погода ні Тернопіль не приймають нас, то зустріч переноситься до Львову. :(

http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?id=1504&p=4

Вся культурна програма буде повністю продумана саме Саньком, тому буде все на вищому рівні і покатушки зробимо і погуляємо і посидимо поїмо, побалакаємо.

ТАВРО-СЛАВУТО ЗУСТРІЧ В МІСТІ ТЕРНОПІЛЬ ПЕРЕНОСИТЬСЯ НА НЕВИЗНАЧЕНИЙ ТЕРМІН.....
Don\'t vorry - be happy

ZoZo

Блін пацани не гоніт так:( я купу планів зломав шоб в Тернопіль поїхати

Роман

вот бля....ь, я так і знав:angry: та пофіг я десь о 9 виїжджаю,а в Файному місті Тернополі я знайду що робити і що подивитись!!! я так зрозумів я один поїду??
СТО   0667618412

ZoZo

Александр

Значить народ всим привіт, так як трохи погода наламує, і не в усих виходь їхати до Тернополя, пропоную зустріч перенести, я все ж таки хотів би більшістю поїхати та і багатьох побачити, але бажаючім зустрітися тим хто настроївся на зустріч, пропоную сюда зайти  http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?pid=114047#p114047
Там всі подробиці :cool:
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

Вадім

Цитата: 4izmenоскільки ні погода ні Тернопіль не приймають нас

Тернопіль прийме завжди і з радістю, але погодка вже остаточно погіршилась, вдень ще було сонце, а зараз вже дощ (лиє, як з відра)

Kritik

дощ лиє як з відра
калабані по коліна і зірок не видно, значит небо затягнуте
- Бахусу, і купі народу не виходить приїхати

ну раз ви так рішили шо ми вас не хочимо бачити і рішили собі зібратися самі, в Львові, то ок.
щасливо :)
і гарної вам погоди

до речі, як це так шо декому в тернопіль 60 км проїхти не получається а в Львів вдруг получається...
ну ладно, не в тому суть.

ми були б раді вас бачити, але в Львів так в Львів.
так як зустрічі не буде. тему закриваю.

подальше обговорення зустрічі тут
http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?pid=114047#p114047

;)

Kritik

Цитата: 4izmenТи читав пост санька? Зустріч в Тернополі не відміняється, а переноситься, як ти й хотів, коли буде тепло і щоб всі змогли приїхати. А завтра просто щоб запал не пропадав, тому й зустрічаємося, але приїдуть можна сказати лише Львівські, тому не бачу причини тему закривати, чи мені нову відкрити??..

не прикривайся словами Санька який до речі дуже тактовно написав а не так як ТИ....
з твоїх слів я поняв якраз то шо ви рішили шо ми вас не хочемо бачити
Цитувати виділенеоскільки ні погода ні Тернопіль не приймають нас
але це далеко не так

вибачте шо я не БОГ і не керую погодою і шо я не шаман і не можу розігнати хмари
але я хотів як краще і шоб ми не лазили під парасолями і не їли шашлик в болоті
і я не винен шо мене заставляють завтра йти на роботу про шо повідомили за пару днів....

кароче буде час і погода - зустрінемося.

4izmen

Так як погода погана і не всім виходить приїхати, пропозицію Крітіка - перенести зустріч на тепліші часи, коли всі будуть здорові і не буде весіль.
Тому чекаємо трошки кращої погоди і їдемо в Тернопіль, просто хочеться побачити познайомитися з чимпобільшою кількістюю одноклубників. І ще, я їхати хотів до останнього моменту, бо в мене там ще є родичі, дуже хотів їх побачити....

Тернополяни, ви не ображайтеся, ми приїдемо!!! і нас приїде вже більша кількість народу ніж планувалося тепер))))
Don\'t vorry - be happy

Юрій