Вибрации при торможении.

Автор megaDok, 21 Січня 2008, 09:43:15

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

denevoen

У меня тоже вибрация была бешеная, когда взял машину. Вот сейчас поставил себе колодки BEST - вибрация почти полностью ушла :) Посмотрим, что будет дальше.

Алексей

а я вот поставил Бест и они развалились! :P :(

Max 55

Парни, чтобы не было вибрации, надо для начала гайки колеса подтянуть нормально- равномерно, а также болты ступицы, на шиномонтажках затягивают как попало

Алексей

Тимофей

Привет всем. Вот прочитаю полностью все, много что знакомое... но по поводу вибрации при торможении  основном виноват суппорт, не пожалейте 100грн поставьте се новый и не будите знать проблем!. Я лично тоже пытался выяснить в чем дело, но пока  выяснял прошел 30000км в результате. поменял 2шт шаровых 2шт цафы (поворотный кулак) и рулевые наконечники.  в конце концов выкинул 2000грн при том что все делал я сам ну кроме развала :dizzy:

Володимир

Цитата: ТимофейПривет всем. Вот прочитаю полностью все, много что знакомое... но по поводу вибрации при торможении  основном виноват суппорт, не пожалейте 100грн поставьте се новый и не будите знать проблем!. Я лично тоже пытался выяснить в чем дело, но пока  выяснял прошел 30000км в результате. поменял 2шт шаровых 2шт цафы (поворотный кулак) и рулевые наконечники.  в конце концов выкинул 2000грн при том что все делал я сам ну кроме развала :dizzy:
Ну я так дорого не тратився, коли в машини пробіг був десь 4000 км пішов в магазин, гривень за 25 купив дешеві колодки ВАТИ, поставив замість дорогих що стояли з заводу Дафмі, і зараз вже на одометрі 12000 и я не маю поняття що таке вібрація.

Але можливо мені ще повезло що Дафмі мені не встигли конкретно покоцати тормозні диски.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Міша

Хлопці всім привіт прочитав деякі коментарі на рахунок вібрації стало цікаво що всі думають що це тормазні колодки але я вам так скажу в мене була та сама проблема тобто вібрація почалась після того як купив нові диски але їх погано збалансували .... після того як я на тих дисках наїздив більше 20000км то мені стало трошки страшно на трасі вижимати більше 100км\\год бо коли тормозиш дуже велика вібрація думав що це через не збалансовані диски - збалансував стало краще .... поміняв тормозні колодки тоже непогано було менше вібрує ...... приїхав до механіка який все життя з тими таврюшами ....... мені сказав шо якшо довго їздити з такою вібрацією то вся передня бідвіска вже не буде рівною це елементарно ...... від кривих дисків при торможенні крутить все що їх тримає..... )) також через це поміняв за 20000тис 2 шарові і не тільки........ ну вопшем  у кого литі диски той не має знати проблем а в кого  звичайні бляхи тому раджу помалу їздити по розбитим дорогам томушо навіть невеличка ямка яку ви пропустите дуже сильно вплине на вібрацію головне шо зачинщікі того всього як зазвичай диски .......))) всім дякую за увагу..))
Один из бешених псов.

Валера

Цитата: МішаХлопці всім привіт прочитав деякі коментарі на рахунок вібрації стало цікаво що всі думають що це тормазні колодки але я вам так скажу в мене була та сама проблема тобто вібрація почалась після того як купив нові диски але їх погано збалансували .... після того як я на тих дисках наїздив більше 20000км то мені стало трошки страшно на трасі вижимати більше 100км\\год бо коли тормозиш дуже велика вібрація думав що це через не збалансовані диски - збалансував стало краще .... поміняв тормозні колодки тоже непогано було менше вібрує ...... приїхав до механіка який все життя з тими таврюшами ....... мені сказав шо якшо довго їздити з такою вібрацією то вся передня бідвіска вже не буде рівною це елементарно ...... від кривих дисків при торможенні крутить все що їх тримає..... )) також через це поміняв за 20000тис 2 шарові і не тільки........ ну вопшем  у кого литі диски той не має знати проблем а в кого  звичайні бляхи тому раджу помалу їздити по розбитим дорогам томушо навіть невеличка ямка яку ви пропустите дуже сильно вплине на вібрацію головне шо зачинщікі того всього як зазвичай диски .......))) всім дякую за увагу..))
Не согласен.

Максим

У меня была такая проблема как только взял машину из салона,но гдето тысчи через 4 пропало,неделю назад поменял поворотный кулак со ступицей,и опять началось,только вибрация сильнее!!!
Пробуксовка челюсти, без подачи мысли!

аварийное откр

Валера

Цитата: MaxanУ меня была такая проблема как только взял машину из салона,но гдето тысчи через 4 пропало,неделю назад поменял поворотный кулак со ступицей,и опять началось,только вибрация сильнее!!!
Фленец с диском скрутили в том-же порядке, что и снмали? Метки ставили?

Максим

Как раз нет, подумали про это только после того как началась вибрация,на днях будем исправлять.

аварийное откр

Max 55

Ой, это не так важно, важно болты фланца закрутить с равномерным исилием

Максим

Да вроде старались,думаю поменять тормозные диски,а то родные поистёрлись,может и вибрация пропадет!

аварийное откр

Валера

Цитата: MaxanКак раз нет, подумали про это только после того как началась вибрация,на днях будем исправлять.
Ото-ж... Когда будете ставить новый диск, не забудьте хорошенько почистить фланец от окислов.

Максим

Фланец почистили при замене цапфы,может как раз из-за этого и началось...всё было уже устоявшееся,а мы всё сбили

аварийное откр