Легкосплавные диски на Славуту

Автор Денис, 21 Січня 2008, 16:48:24

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Vlad

Иван

http://zapchastizaz.com.ua/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=7&keyword=&manufacturer_id=0&Itemid=26&orderby=product_name&limit=30&limitstart=0
народ, кто знает, с этого сайта можно заказывать диски, кидалова не будет ?)
хотелось бы КиКи, но наверное Шторм прийдётся брать, кстати они очень похожи на те которые у нас на авторынке 1600 стОят )

Валерий

Цитата: Barbakar_Vlad
Нигиры отдыхают, такое создается впечатление, что на диски натянуты презервативы  :D .
Цитата: Ivan-one1но наверное Шторм прийдётся брать, кстати они очень похожи на те которые у нас на авторынке 1600 стОят )
Сам хотел покупать Шторм, их сейчас нет с лета, жду когда появятся, а пока есть время подумать, брать или...

Не нервируйте меня, а то мне некуда прятать трупы!

Иван

Цитата: KJIuM
Цитата: Ivan-one1http://zapchastizaz.com.ua/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=7&keyword=&manufacturer_id=0&Itemid=26&orderby=product_name&limit=30&limitstart=0
народ, кто знает, с этого сайта можно заказывать диски, кидалова не будет ?)
хотелось бы КиКи, но наверное Шторм прийдётся брать, кстати они очень похожи на те которые у нас на авторынке 1600 стОят )
Многие заказывают, если цены устраивают, то можешь смело. Магазину уже 100 лет, если бы что-то было, ты бы об этом слышал.
По поводу шторма, то они вроде по качеству как Хмельницкие :(
а что, хмельницкие очень плохие ? :(
просто мне кажется любой легкосплав при сильном ударе может треснуть, тут уже ни от чего не застрахован, так же может и железный тавробублик согнуться напополам при сильном ударе.. просто ездить надо аккуратно по нашим-то дорогам )
так что думаю или хмельницкие или шторм ...
за КиК загнули цену ...

Мазур Сергей

Vishnujana

KJIuM

так і не зрозуміло якої Ви притримуєтесь ідеї?  :|

Ви підтримуєте хмельницькі, чи стандартні диски?

Иван

Цитата: KJIuMХЗ, но уж больно много случаев было, я бы не рисковал, ну его нах эту красоту если безопасность хромает ) Тем более пословицу никто не отменял, что скупой платит дважды, а многие потом 5-е колесо покупают  :|
пословица не всегда работает :)
ну не знаю, в городе ездят славки и таврюхи на таких украинских дисках, пока не видел ни одну с 3 дисками :)
посмотрим... может оно и лучше подсобирать на КиКи ...

Vishnujana

KJIuM

зрозуміло, значить Ви підтримуєте K&K.

значить Ви писали про красоту хмельницьких дисків.
коли дивишся на фотографії, то хмельницькі наче так собі нормально, але коли я побачив їх на машині, то це жах, а не красота.

якщо купувати K&K то треба подовжувати шпильки, якщо хмельницькі, то треба спецгайки.

Дима

а кто знает вес нашего штампованного диска?

Vishnujana

Цитата: KJIuMУ меня КиК стоят на стоковых шпильках и гайках  ;)

ага, я теж пробував, але ?50% закрученої різьби на гайках -- це не їзда, а Ви говорите про безпеку...

Саша

Цитата: VishnujanaKJIuM

зрозуміло, значить Ви підтримуєте K&K.

якщо купувати K&K то треба подовжувати шпильки, якщо хмельницькі, то треба спецгайки.

Vishnujana Також іжджу і підтримую К&К диски.
Шпильки подовжувати не потрібно, на відміну від хмельницьких стають на рідні шпильки і затягуються рідними гайками, Запасу тіла шпильки достатньо щоб затягнути диск.
Tavria 1.4L Ice + LPG2
VAZ 21104 8v 1.6 +LPG4

Vishnujana

що Ви мені чешете?
навіщо ці балачки, що все затягується 50% різьби це не затяжка.

LonelyWolf

Клим жжот!!!Нипадецки!
Vishnujana,перечитай последние посты Клима.

Vishnujana

sniper
не все так просто.
майже люба різьба тримає деталі між собою завдяки першим двом-трьом виткам, але чомусь конструктори-інженери завжди роблять на з\'єднаннях більше ніж три витка, навіщо ж таке робити, а? це ж перерозхід матеріалу!
Значить певно в цьому є смисл, окрім просто прижимати та центрувати. Це по-перше.

По-друге що за зовнішній вид на колесах, якщо явно видно що гайки недокручені?
Те що пан KJIuM проїздив з недокрученими гайками кілька тисяч, зовсім не показник (чи Ви думаєте, що може написати листа на АвтоЗаз аби вони робили коротші гайки на 1см, бо однак тримається?), так само як і не показник те що скажімо сер Черчіль все своє життя випивав спиртне і курив тютюн.
То може й нам усім треба курити імітуючи сера Черчіля, бо він же не хворів і щасливо жив, та ще й як жив!
Але статистика показує інші цифри:
Від куріння за рік помирає приблизно шість мільйонів людей із них 140 тисяч українців.
Ось посилання:
http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?140_tisyach_ukrayintsiv_shhoroku_pomirayut_vid_kurinnya&objectId=1070861

Точно та сама ситуація може бути і з їздою на наживлених гайках, хоча воля Ваша панове.

Александр

для справки: спереду в мене рідні шпильки, гайки точені у токаря, відмінність від заводських те, що різьба починається зразу, без фаски. Закручені приблизно на сантиметр на шпильку. Їжджу вже два роки - і колеса ще не відпали :cool:
Глаза боятся, а руки из жопы.