Цифровий фотік, вибір?

Автор Kritik, 20 Квітня 2010, 22:13:21

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: _Дима_вот и я перед выбором
подскажите что взять
 вот этот сони вроде неплох http://www.midis.zp.ua/products/detail/sony-cyber-shot-w330-black.html
или этот говорят лучше соньки будит  http://www.panasonic.ru/products/digital_av/digital_still_camera/lumix/DMC-FX700
или непариться и взять  http://www.midis.zp.ua/products/detail/41063.html  опятьже говорят такойже как первый сони только 12.1 и зум5 впринцепи мнеб такого хватило
ваше мнение???
спасибо  :)
Бери такий, щоби був на акумуляторах як пальчикові батарейки. Або якщо вже на літієвому акумуляторі то щоби потужність була 1500 мА, не менше.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Дима

я с радостью возьму те которые на пальчиковых но попробуйте их еще найти
предложите?!
а все они на своей батарях держат + - 200фото

Володимир

Цитата: _Дима_я с радостью возьму те которые на пальчиковых но попробуйте их еще найти
предложите?!
а все они на своей батарях держат + - 200фото
http://rozetka.com.ua/photo/c80001/filter/23396=aa/ вибирай будь який.

Дима

Цитата: Володимирвибирай будь який.

ха ха  :D   :D   :lol:   :lol:  отличный совет

Александр.

Полировка стекол под линзы, фары \"под ключ\", готовые комплекты для самостоятельной установки.Ксенон, линзы.
068-458-32-83,  [email protected], Александр.
группа [url]http://vk.com/public52258265[/u

Дима

Рыбнадзор, спасибо  ;)  
просто уже некогда завтра вернее уже сегодня брать надо

Kritik

чого не дивишся в сторону флагманів?
Кенон/нікон?

реально ці всі соні/самсунги/і т.д..  фігня....

я коли собі вибирав, ходив по магазинам і просто щолкав... реально кращої мильнички ніж кенон - нема....
в проф.фотіках тут вже спірне питання... може і Нікон рулить... може і Кенон... більше питання релігії...

але в мильничках однозначно кенон...
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Дима

Саш я гдето 3-4 года назад брал попользоваться у дядьки одного фотик простенький сони 7.2Мпикселей мне его сголовой хватило и фотки как по мне хорошые поэтому сморю чет такое ну опять же чтоб было в магазах а не искать в нэте

Kritik

а нафіга брати в магазині? платити за оренду приміщення і т.д..?
я коли брав свій, він в магазинах був 2500... а я взяв за 1900 вроді...... є різниця , правда?
до речі тіп з роботи взяв цього тижня фотік Самсунг на Розетці за 1350 +/- і виграв планшет Самсунг.. за 4000 грн чи скільки він там....
тобі в магазині дадуть такий подарунок?

я від коли маю свій Кенон, мав вже і Фуджик, ну ваще не то... продав.... щолкав Уфо, Самсунги, Олімпуси.... не ваще не то....

такшо думай...
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Володимир

Цитата: _Дима_
Цитата: Володимирвибирай будь який.

ха ха  :D   :D   :lol:   :lol:  отличный совет
Чого смієшся, я тобі дав сторінку з фотоапаратами на пальчиках.

Dimzik

Цитата: Kritikчого не дивишся в сторону флагманів?
Кенон/нікон?

реально ці всі соні/самсунги/і т.д..  фігня....

я коли собі вибирав, ходив по магазинам і просто щолкав... реально кращої мильнички ніж кенон - нема....
в проф.фотіках тут вже спірне питання... може і Нікон рулить... може і Кенон... більше питання релігії...

але в мильничках однозначно кенон...

Блин, ну как можно приравнивать Сони к Самсунгу??? И ты ещё показываешь себя знатоком по фотоаппаратам... :|
Никон - да в зеркалках они ничего, но в мыльницах - на уровне Самсунгов, Олимпусов и т.д.
Если и выбирать - то только из Кенонов или Сони - они примерно на одном уровне +/- в зависимости от моделей.

Дима

Цитата: Kritikа нафіга
чтоб было дофига  :D    :D  

почему в магазе? потому что буду брать в рассрочку! потому что нужен сегодня! потому что и т.д.
а на счет выграл молодец, поздравляю! он 1 из 1000 или 10 000? ты что сам надеешся на выграш покуцпая чтото? может ты еще в лотереи какието играеш?  :D   :D   :D  
вот типо знаток а конкретной модели никто не предложил!  :cool:  

всем спасибо  ;)

Владислав

у меня CANON A 480 , а у моих родителей CANON A 470. я выбирал между сони и кеноном. да у сони отличная оптика, но был аккумулятор(по моему не очень практично), и мне не понравились очень насыщеные цвета, кенон немного мягче. взял кенон за 900гр, флеху на 4гига и пальчиковые аккумуляторы,юзаю больше года. очень доволен. а по поводу оптики сони,то через мои руки прошло 4 камерофона сониерикссон и нащелкался ими вдоволь. зеркалка с большым обьективом намного лучше, но покупать фотик за косарь зелени и щелкат им по праздникам(фотоманьяки не вщет) по моему глупо.
I live my life every 1/4 mile at a time.In this 10 seconds i am free.

Володимир

Цитата: _Дима_
Цитата: Kritikа нафіга
чтоб было дофига  :D    :D  

почему в магазе? потому что буду брать в рассрочку! потому что нужен сегодня! потому что и т.д.
а на счет выграл молодец, поздравляю! он 1 из 1000 или 10 000? ты что сам надеешся на выграш покуцпая чтото? может ты еще в лотереи какието играеш?  :D   :D   :D  
вот типо знаток а конкретной модели никто не предложил!  :cool:  

всем спасибо  ;)
Будеш брати кредит, уважно читай договір, я в жовтні минулого року взяв телефон, то реальний процент по договору склав більше 50 відсотків, брав в росбізнесбанку. Банки зараз дуже хитрі, пишуть в договорі відсоток 10 річних або взагалі нуль, а якщо уважно прочитати договір то до цих 10 річних ще додають щомісячну комісію в розмірі 30% від початкової суми кредиту, не від залишку, і навіть якщо сплачувати більше щоби менше банк нарахував відсотків, то щомісяця списується сума згідно графіку для погашення кредиту, а решта чемно стоїть на твоєму поточному рахунку. То в кінцевому результаті виходить 50-60% річних.