Slavuta 1.2 L 2004&Калинка - 1,4 16V 2008. Handmade by YUKON

Автор YUKON, 22 Травня 2010, 18:50:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

YUKON

Кажу ж не шарабаниш ти! А простіше не любиш ти БМВ, ото тобі в тус з Крітіком! Він тож не любить, а любить Ауде! На вкус і цвєт...

Жулик

я не люблю старезні карчі :P марка пофіг

YUKON

Приїхала посилочка:
Масличко фільтра

Жулик

падари денамики, на заднем плане  :D

YUKON

Цитата: Жулик від 27 Жовтня 2015, 09:15:54
падари денамики, на заднем плане  :D
Шо знач подари?... - 100 баксів!  :P :P :P Вони не працюють...я їх спалив ще мать в 2005 році!...працюють тік магнітами!

Жулик

от ты жучара, нашо було палить то...
Думал малому взунуть в пластмасы под ногами в таврии для полного долбитсураунда...

А гамнитола касетна?

YUKON

Цитата: Жулик від 27 Жовтня 2015, 09:31:58
от ты жучара, нашо було палить то...
Думал малому взунуть в пластмасы под ногами в таврии для полного долбитсураунда...
А гамнитола касетна?
Жулєг, ти шо прикалуєшся? Її не було через півроку життя авто в мене, продав одразу! Я Піанерчикам на дісках наслаждався - ото і спалив оті діни!

Жулик

піанерчіком спалив ти гоніш, як ще...

YUKON

Цитата: Жулик від 27 Жовтня 2015, 10:22:01
піанерчіком спалив ти гоніш, як ще...
Да хіба то динаміки?...в мощі вопче немає! Захрипіли вони і все! Викінув я їх в пока! Встановив зпереду піонери а ззаду колонкі, он подивись в першому пості чи другому, корочь спочатку бортовіка! Ото було норм!

Kritik

Цитувати виділенене любиш ти БМВ, ото тобі в тус з Крітіком! Він тож не любить, а любить Ауде! На вкус і цвєт...
я люблю класні тачки, а вони є і в БМВ, і в Мерса, і в Ауді, і навіть пару штук в японців  ;D
просто я не згідний з тим шо БМВ рулить в моторах а всі решта сосуть лапу і нічо не придумали за останній час)

чого ти аж 5 літрів масла взяв? мені йшло на заміну десь 3,2 літра.... і з кожної заміни лишалось трохи в каністрі, але так як мотор масла не брав(на відміну від грьобаної Ауді  ;D ) то так і залишалось то масло) для змащування всього іншого)
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

YUKON

Взяв 5 літрів бо хрін його знає, як мотор його жертиме(ельфа взяв грамів 600 на 10 тищ., наче й норм, бо на 1,4 мотори скаржаться на жор масла даж на нових), бігать його шукати немає бажання! В нас в місті 4л Кастролу 5в40 620-650 грн. Тобто +100 грн. А за літровку взагалі шкуру здеруть як замовити бо Несте взагалі ніде немає!

Жулик

Kritik
Сіки ауді хавкає на 10тис.
ато в неме 2 литра на дисятку хаває.
Шо я вже и не робил  ???, все сухо, с трубы дым не иде ппц.
Деякі люды кажуть то норм якшо ездить 140-150 инколи  ;D

YUKON

Цитата: Жулик від 28 Жовтня 2015, 08:34:35
Kritik
ВАЗівці допускають розхід масла до 1,5 літра на 1000 км. такшо в тебе ще все норм!
Розхід масла на угар підвищується якщо топити 140-150 км/ч., то норм явище теж!

Жулик

Цитата: YUKON від 28 Жовтня 2015, 09:03:07
Kritik
ВАЗівці допускають розхід масла до 1,5 літра на 1000 км. такшо в тебе ще все норм!

от цука а славута не грама не брала на 10тис, навить не заглядував на счупа  >:(

YUKON

Цитата: Жулик від 28 Жовтня 2015, 09:09:34
Цитата: YUKON від 28 Жовтня 2015, 09:03:07
Kritik
от цука а славута не грама не брала на 10тис, навить не заглядував на счупа  >:(
Хо страшилкі почитати? Нааа - http://kalina-club.com.ua/forum/index.php?showtopic=4366
Починай з 9 поста!
Думки у Флуділку!