Slavuta 1.2 L 2004&Калинка - 1,4 16V 2008. Handmade by YUKON

Автор YUKON, 22 Травня 2010, 18:50:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Жулик

Цитата: YUKON від 21 Березня 2016, 16:07:54
Цитата: Жулик від 21 Березня 2016, 16:00:23
Цитата: Sergik32 від 21 Березня 2016, 15:56:07
кожне авто має право на існування, ну про авео не говориться, це ж зразок-еталон авто, такщо то є залізо, воно має здатність виходити з ладу, але все воно ремонтується, окрім авео, бо то є еталон і він ремонтується виключно на фірмовому СТО в штатах і тільки при н.у, 20грд, 760мм.рт.ст, вологість і т.д і т.п, все решта то шарашкіна кантора
неа тут дело не в том просто оци мелки траблы просто выводять до смерти.
В авео застукало поехал на СТО поменяв все!
Авео 1,6 дорожце 1,5 етим все сказано тема баян, хто прокатався на 1,6, 1,5 не купе никада!
Це твоє субьєктивне бачення питання!
Я зробив петельку і в салоні тихенько! Знач все вірно зроблено! Їздив ось на таксях на Овєа! Хай воно пощезне! Панель ота півметрова, з убітого пластика, подряпана як скотина і тріщить як падлюка! А ходовка тихенька. але нічим не тихша за калинівську! Порівняв, сам послухав! Трохи м'якіше реагує на мілки ямки та колдобинки! Але якщо брати і порівняти Те КаЛось з Акцентом - КаЛося не видно даж в підзорну трубу! І не тре рівняти КалОся з Калиною, бо вона меньше класом рівно на 1! Кітайсі фірштейн?
Чувак ты наверно ездил на отой с такси на 1,5 ты даж фото кидав я бачив не ляпай трусами ааа!

Акцент даже топ гир прызнав найунынишой машиной  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: и сказав шо тонуты веселее чем на ней ездить  :rofl: :rofl: :rofl:

С петлямы проблем не мав с салоном тоже з дребеданием тоже с царапинами тоже так шо ты ляпаешь херню )

и о поповоду бронилобых.
А в те шо не светится када верь не закрыта? Чи воно щей слипе було?

YUKON

Цитата: Жулик від 21 Березня 2016, 16:16:30
Цитата: YUKON від 21 Березня 2016, 16:07:54
Цитата: Жулик від 21 Березня 2016, 16:00:23
Цитата: Sergik32 від 21 Березня 2016, 15:56:07
кожне авто має право на існування, ну про авео не говориться, це ж зразок-еталон авто, такщо то є залізо, воно має здатність виходити з ладу, але все воно ремонтується, окрім авео, бо то є еталон і він ремонтується виключно на фірмовому СТО в штатах і тільки при н.у, 20грд, 760мм.рт.ст, вологість і т.д і т.п, все решта то шарашкіна кантора
неа тут дело не в том просто оци мелки траблы просто выводять до смерти.
В авео застукало поехал на СТО поменяв все!
Авео 1,6 дорожце 1,5 етим все сказано тема баян, хто прокатався на 1,6, 1,5 не купе никада!
Це твоє субьєктивне бачення питання!
Я зробив петельку і в салоні тихенько! Знач все вірно зроблено! Їздив ось на таксях на Овєа! Хай воно пощезне! Панель ота півметрова, з убітого пластика, подряпана як скотина і тріщить як падлюка! А ходовка тихенька. але нічим не тихша за калинівську! Порівняв, сам послухав! Трохи м'якіше реагує на мілки ямки та колдобинки! Але якщо брати і порівняти Те КаЛось з Акцентом - КаЛося не видно даж в підзорну трубу! І не тре рівняти КалОся з Калиною, бо вона меньше класом рівно на 1! Кітайсі фірштейн?
Чувак ты наверно ездил на отой с такси на 1,5 ты даж фото кидав я бачив не ляпай трусами ааа!
Акцент даже топ гир прызнав найунынишой машиной  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: и сказав шо тонуты веселее чем на ней ездить  :rofl: :rofl: :rofl:
Чувааак, а чувааак - акцент напару з братаном кіє ріє кращі в класі, потім полік сєдан! КаЛося там даж не угадується! Даж отго 4-и глазого - чувак!
Так от якщо даж росіяни зібрали кращий кузов (Поло сєдан, собсна як і Кіа та Хюндай) ніж наворочені "кореякі" з навоспеченом Калосем, і він там не пляше просто, то кури бамбук вмісті з ТопГір(незпроста його закрили бо гонять шо попало як і ти)
Доречі якщо ти в себе в бортовику пишеш шо двигун на форді такий самий як оте твоє "надорозумєніє" - путаючи Форд і ГМно, то все з тобою ясно! Грамотєй! :-D :-D :-D
Читни літературки! Учєньє свєт, а неучєньє, як у тебе... ;) ;) ;)

Жулик

Юрист а ты ночю спыш с открытыми глазами и энциклопедия перед лицом?
Як тебе люды вытрымують?
Сатрудники там  :facepalm:

Цитувати виділене(незпроста його закрили бо гонять шо попало як і ти)

Ото сатри шоб за таки слава до тебе не пришли их паклонники и не надавали тебе па сраци инциклопедией твоей  :rofl:

YUKON

Цитата: Жулик від 23 Березня 2016, 11:49:12
Юрист а ты ночю спыш с открытыми глазами и энциклопедия перед лицом?
Як тебе люды вытрымують?
Сатрудники там  :facepalm:
Цитувати виділене(незпроста його закрили бо гонять шо попало як і ти)
Ото сатри шоб за таки слава до тебе не пришли их паклонники и не надавали тебе па сраци инциклопедией твоей  :rofl:
Та наоборот співробітники приходять та радяться, окрім того, я ж не 100 баксова купюра шоб всім подобаться!
На рахунок, паклонніков, тю ну дивлюсь ти серед них, приїжджай в гості, тут не далеко, 150 км, пригощу уіскі, пивка хавнемо! Їдь! ;) ;) ;)

Жулик

та не тре мени в тваю сторону, не миг ты пасилится ждесь до запада ближе )
Я он в карпаты хочу аш пейздесь, наверно поеду в маю, отпуска мишок тре ще с прошлого года забрать  :-D

Да 100 бакосова купура то идиал красоты, а ще калы их много то ваше )

YUKON

Цитата: Жулик від 24 Березня 2016, 09:50:34
та не тре мени в тваю сторону, не миг ты пасилится ждесь до запада ближе )
Я он в карпаты хочу аш пейздесь, наверно поеду в маю, отпуска мишок тре ще с прошлого года забрать  :-D
От ти вічно крутиш шнобельом, вже не там і поселився, ну це вже занадто! Троль куївський! :rofl: :rofl: :rofl:
А от Карпати то гарно! Є можливість їдь обов'язково! :ok: :ok: :ok:

Жулик

та для мене 150км наче плюнуть. тик сив авео уже там  :rofl: :rofl: :rofl:

В карпатаж був зимой, то понятно сниго покатухи, а шотам сареть весной то?   :rolleyes: хз

YUKON

Цитата: Жулик від 24 Березня 2016, 09:58:33
та для мене 150км наче плюнуть. тик сив авео уже там  :rofl: :rofl: :rofl:
В карпатаж був зимой, то понятно сниго покатухи, а шотам сареть весной то?   :rolleyes: хз
Оооооо, дак там пошти до червня сніг в горах! бит в них самобутний! Взагалі, люди трохи своєобразніші ніж ми, ті що по центру країни! Прикольно ознайомитись! Прояви своє "велике любопитство" і будеш задоволений!

Sergik32

карпати то гарно, але будеш там по кийовськи тролити то вуйки сі  з полонини вийдуть, трембіту в попу вставлять і на говерлу відправлять
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

tatamodka

Сложить мотор это пол дела.Его ж еще отстроить нужно.Кто заниматься будет?

YUKON

Сьогодні катався відпочивати на природу! На зворотньому шляху трапився отакий "формєнний" 3,14-ц...
Грьобані дороги, грьобані ті 3,14-си що кидають отаке на дорозі!
Заліз отой "сосок" з якоїсь вантажної таратайки...б-ть з півгодини "мєтєлів" би отого 3,14-ра який кинув на дорогу оту хрєнь.
Трапилось все так, швидкість км/г 100-110, я і коллега + 2-є дітей в салоні, хлопок, авто перехилило на правий бік...став...колесо на диску!  :nea: :nea: :nea::( :( :(
Поставив запаску...завтра на шиномонтаж...резина більш як на запаску вже не піде! :( :( :(

YUKON

Ввечері накінець сів і зібрав Ауді-стайл ключ запалення...вийшло отаке!

Жулик

никуя себе ты пипетку словил колесом  :facepalm:

Sergik32

гарна шпилька, ще й з мілкою різьбою. У когось відкрутилась, а тут пригодилась. Мдааа, добре що все добре, бо на такій швидкості може і розматлахати колесо.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Sergik32 від 29 Червня 2016, 08:27:52
гарна шпилька, ще й з мілкою різьбою. У когось відкрутилась, а тут пригодилась. Мдааа, добре що все добре, бо на такій швидкості може і розматлахати колесо.
Да шпилька ще безпечніше, колесо хоч не зразу спусте, а тут геп, трах бах і автошку покосило на праву сторону, сек. справи і колесо на диску. Та щей отой сосок(трубка)  довга для того щоб надувати внутрішнє колесо вантажівки, тая грьобана трубка довжиною з 20 см., ще й тупа. Корочь ппц! Залатали все позавчора - 110 грн. І колесо відправилось в запаску б-ть! :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Я б отого козла, хто кинув, одмєтєлів би і яйца повідривав по самі плечі, та до вух "пришив" би замість прикрас!