Slavuta 1.2 L 2004&Калинка - 1,4 16V 2008. Handmade by YUKON

Автор YUKON, 22 Травня 2010, 18:50:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Sergik32

він удалив бортовики, вже нема де писати.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жулик

Спасибо пан Сержио вы как всегда на высоте  :drinks:.

А ты Юристику запасайся стартерами на дневные лампы, проволокой и изолентой  :rofl:.

YUKON

Цитата: Жулик від 22 Листопада 2016, 13:25:46
Спасибо пан Сержио вы как всегда на высоте  :drinks:.
А ты Юристику запасайся стартерами на дневные лампы, проволокой и изолентой  :rofl:.
Ок, а ти йди тримти на двігом...бо 3-й раз...він не за горами!

Жулик

та я уже и за горами и за морями со своим двигом был  :rofl: а ты ТО делай чаще бо малина дюже трасова тачка  :lol: на ней и со двора стремно выезжать  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

YUKON

Цитата: Жулик від 22 Листопада 2016, 13:35:26
та я уже и за горами и за морями со своим двигом был  :rofl: а ты ТО делай чаще бо малина дюже трасова тачка  :lol: на ней и со двора стремно выезжать  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ага...тік двіг ти вскривав, а не я! Дик шо їдь за гори і за моря...десь да 3-й раз вскриєш! :-D

Жулик

Цитата: YUKON від 22 Листопада 2016, 13:38:25
Ага...тік двіг ти вскривав, а не я! Дик шо їдь за гори і за моря...десь да 3-й раз вскриєш! :-D
то ты и не ездишь че тебе его вскрывать?   :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

YUKON

Цитата: Жулик від 22 Листопада 2016, 13:49:28
Цитата: YUKON від 22 Листопада 2016, 13:38:25
то ты и не ездишь че тебе его вскрывать?   :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ти бачив? Шо ото пишеш? Я наприклад тож не бачив шо ти ъздив...а от те шо мотор вскритий 2-чі...дик то факт...кьотай мотори не їздять довго! Шо собсна ти і довів! Так шо йди погрій його, бо ще зачихпихає! Він же в те "чіпанутий"! :rofl:

Жулик

То ты невидел и шо я вскрывал  :rofl:
Класно ты делаешь выводы о двиглах)) эсли так делать то в дышаку мотор надежнее чем в калине  :rofl:

YUKON

Цитата: Жулик від 22 Листопада 2016, 14:08:44
То ты невидел и шо я вскрывал  :rofl:
Дик ти ж писав...чи ти крім того шо писака-ламака дик ще й брехуняка?
Цитата: Жулик від 22 Листопада 2016, 14:08:44
Класно ты делаешь выводы о двиглах)) эсли так делать то в дышаку мотор надежнее чем в калине  :rofl:
Свій бортовик видалив, нічого в моєму писати про "оте" відро без держака! Рулюй на "тому" відрі у флудилку, тік рулюй потихеньку бо розсипеться! :rofl:

Жулик

Цитувати виділенеДик ти ж писав...чи ти крім того шо писака-ламака дик ще й брехуняка?
Так яж писал и о путешествиях ) и фотки скидывал  :rofl:

ой Юристыку ой ты чемпион подколов  :rofl:

Цитувати виділенеСвій бортовик видалив, нічого в моєму писати про "оте" відро без держака! Рулюй на "тому" відрі у флудилку, тік рулюй потихеньку бо розсипеться! :rofl:

Я тебе хотел тоже самое написать да решил блоконуть так папроще ибо ты же недошарюешь  :rolleyes:

YUKON

Вихідні з машиною проходять бистро та весело! Їздили з друзями кататися на санчатах...даааа...50 см. свіжого снігу, жодних проблем для Калини! Йде трохи під навантаженням але просто не "наварачував" обертами щоб не зарилась!

Жулик

YUKON

Цитата: Жулик від 05 Грудня 2016, 10:20:39
надеюсь ты хоть не катался  :rofl:
Ти шо тут забув???? Чеши в закритий бортовик...

Жулик

Цитата: YUKON від 05 Грудня 2016, 10:21:46
беру с тебе пример )

YUKON

Цитата: Жулик від 05 Грудня 2016, 10:22:13
Цитата: YUKON від 05 Грудня 2016, 10:21:46
беру с тебе пример )
Б-ть, тугоухість в прогресі!