Slavuta 1.2 L 2004&Калинка - 1,4 16V 2008. Handmade by YUKON

Автор YUKON, 22 Травня 2010, 18:50:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gray-black

Цитата: Sergik32 від 26 Червня 2017, 12:31:30
ну дивлячись де і як їздити, якщо по пересічній місцевості де хід підвіски по максимуму гуляє і на розтяг і на стиск, то там їм бистро прийде дупа, а коли по трасі і там рідко коли в яму вскочить то там і довше ходять. он у мене 28 тисяч і ще поки вроді живі.
у мене 140 000 і всі сайленти рідні(крім рульових бочонків)
Цитата: YUKON від 26 Червня 2017, 09:02:37
В пятницю катався до СТО. Причиною слугувало "підрулювання" авто в поворотах з 2-3 пасажирами, на швидкостях понад 90 км/г. С/блоки балки під заміну! Виникає питання поставити резинки чи поставити поліуретанові. Що хто скаже?
мабуть краще постав хороші резинові,поліуретан сильно жорсткий,після зими скрипіти починає(багато таке чув)
відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

YUKON

Цитата: gray-black від 26 Червня 2017, 13:02:12
Цитата: Sergik32 від 26 Червня 2017, 12:31:30
ну дивлячись де і як їздити, якщо по пересічній місцевості де хід підвіски по максимуму гуляє і на розтяг і на стиск, то там їм бистро прийде дупа, а коли по трасі і там рідко коли в яму вскочить то там і довше ходять. он у мене 28 тисяч і ще поки вроді живі.
у мене 140 000 і всі сайленти рідні(крім рульових бочонків)

Цитата: YUKON від 26 Червня 2017, 09:02:37
В пятницю катався до СТО. Причиною слугувало "підрулювання" авто в поворотах з 2-3 пасажирами, на швидкостях понад 90 км/г. С/блоки балки під заміну! Виникає питання поставити резинки чи поставити поліуретанові. Що хто скаже?
мабуть краще постав хороші резинові,поліуретан сильно жорсткий,після зими скрипіти починає(багато таке чув)
Та тії бочонкі то болчка. А от с/б балкі такі поставлю резинові Сєві. І на тому все. 130 пара.

gray-black

покури :popcorm: драйв,там багато всяких ідей знайти можна(як добрих :heppy_dancing: так і бредових :facepalm:)
відноситись до оточуючих треба так,як ти хотів би щоб до тебе вони відносились

YUKON

Цитата: gray-black від 26 Червня 2017, 13:17:26
покури :popcorm: драйв,там багато всяких ідей знайти можна(як добрих :heppy_dancing: так і бредових :facepalm:)
Драйв "оре" 50/50...давно в мене машинка підрулювала. Ще з початку року. В душі надія була що не с/б а гівенна резина, але як замінив резину...тут стало все як наяву. А ще й як на СТО змотав і там це підтвердили. Поставлю резинкі...спробую...а там побачимо.
Монтіровочку мастер як вставив, як "тронув" ричагом...а вони майже на 1см. зжались. Таке як резина "відкололась" від залізної втулки. В перших числах все заміню. Бо буду їхати на відпочинок. Шпіліть будемо напару з Кіа Ріо(1,6 на 123 к.с.)...а там 140-160 тримає легко. Тре триматись буде.

Sergik32

140-160 це для наших авто смердь, не можуть вони довго так тримати, ну їздють конєшно но то не то. 90-100 оце самий дєвкє огурєц. Да і тихіше в машині і зжере менше і не стрьомно їхати по нашим колдойобинам. Ну мо ти їхаєш в херманію да по автобанію ну то там даааа, хочеться вижати
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

YUKON

Цитата: Sergik32 від 26 Червня 2017, 13:45:30
140-160 це для наших авто смердь, не можуть вони довго так тримати, ну їздють конєшно но то не то. 90-100 оце самий дєвкє огурєц. Да і тихіше в машині і зжере менше і не стрьомно їхати по нашим колдойобинам. Ну мо ти їхаєш в херманію да по автобанію ну то там даааа, хочеться вижати
Їхаємо завжди по Київ-Харків...там мона і даж нуна, шоб пропукалась машинка.Бо оці поїздки на 30-50 км. зачхали її вже. Але це ж не постійна швидкість. Більше пікова. Для обгону(випередження). А так йдемо 100-130. Цей раз буде Трафік з причіпом (везтимемо катер). Хоч за 10 років відпочинку покатаємось по водичці, як білі люди. Везтимемо дизельгенератор. Музика, дікотєка, танці ,водка і вино. Шось таке оть.

Sergik32

нісібяфігє у вас і відпочинок, з генераторами катерами, водка-баби-пітіхвон.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

YUKON

Цитата: Sergik32 від 26 Червня 2017, 14:11:17
нісібяфігє у вас і відпочинок, з генераторами катерами, водка-баби-пітіхвон.
АКБ з ехолоту(один з нас рибацюга страшний) підключимо до ЛЕД світильника, даж "квасити" будемо при денному освітленні.

Sergik32

молодці, так і треба в такий важкий для країни час, бо якщо зануритись в цю ситуйовину то можна з котушок злетіти.

YUKON

Цитата: Sergik32 від 26 Червня 2017, 15:23:20
молодці, так і треба в такий важкий для країни час, бо якщо зануритись в цю ситуйовину то можна з котушок злетіти.
Ну от скажи, нашо ото цілий час лив дощ як з відра, щоб далі парило ще хужіше! На вулиці, як в пічці.

Sergik32

оце в нас вчора так парило, бо в суботу діщ ішов, а сьоня пасмурно.

YUKON

Цитата: Sergik32 від 26 Червня 2017, 15:49:35
оце в нас вчора так парило, бо в суботу діщ ішов, а сьоня пасмурно.
В нас зараз сонце не світить а випікає, дихать нічім!

Sergik32

у нас таке фчора було і знов на четвер пятницю таке намальовано, буде жарити під 40 град і вітер сильний

YUKON

Прошарився май же 2 міс. Нічого тут не писав. Машинка їздить. Вона мене не трогає я її. Одне що встановив пластикові втулки в ричаг КПП. Бо заводське вже дістало дзеленчати на обертах. Цінник - 200 грн. А так...їздимо. От ще вчергове можу сказати про свої нові скати. Дощило і гарно дощило. Авто стоїть на мокрій дорозі, як вкопане.

Sergik32

моє тоже стоїть на мокрій дорозі гарно, а як їде?