БК на інжектор своїми руками

Автор Володимир, 15 Червня 2010, 16:27:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Taras_YaltaУбедился на личном опыте плату с контроллером надо ставить в доступном месте что бы было можно быстро перепрошить
Ну в мене БК валяється на тонелі біля пічки, в корпусі від приймача Київ-4, все на роз\"ємах, тому знучно перепрошивати.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Taras

У мменя в боковом отсеке панели
Sens 1.3 Микас 7.6 Метан II поколение

Володимир

Цитата: Taras_YaltaУ мменя в боковом отсеке панели
Давай гарні фотки свого БК встановлного на ланос, виложу на сайті БК.

Taras

ну он уже стоит но краткую информацию по установке в вместо часов напишу

Володимир

Цитата: Taras_Yaltaну он уже стоит но краткую информацию по установке в вместо часов напишу
Зроби вотку як він стоїть на машині, а не те як встановлював.

Евгений

Насколько я понял, то после выключения зажигания на БК должна загореться надпись стоп, и в зависимости от настройки режима сон выключиться подсветка? И приветственная надпись должна пробегать при первом включении за сутки? У меня при выкл зажигания экран сразу гаснет, при каждом включении пробегает приветствие, так и не показывает средний расход, хотя все показания сбросил. Думал что перепутал постоянное питание и зажигание, поменял местами, но ничего не изменилось. Может опять инструкцию читал невнимательно?

Володимир

Цитата: Evgen911Насколько я понял, то после выключения зажигания на БК должна загореться надпись стоп, и в зависимости от настройки режима сон выключиться подсветка? И приветственная надпись должна пробегать при первом включении за сутки? У меня при выкл зажигания экран сразу гаснет, при каждом включении пробегает приветствие, так и не показывает средний расход, хотя все показания сбросил. Думал что перепутал постоянное питание и зажигание, поменял местами, но ничего не изменилось. Может опять инструкцию читал невнимательно?
Напевне погано читаєш інструкцію, дивись цитату нижче. Щодо привітання що мало відображатися один раз, то один наз в сутки відображається напис \"Халявна версія\".
Цитувати виділенеАлгоритм роботи БК після вимкнення запалювання
1.   Відбувається роз`єднання зв'язку з ЕБК, в результаті на екрані впродовж 0,5 секунди відображається напис «Stop communic».
2.   В енергонезалежну пам`ять EEPROM мікроконтролера робиться запис робочих даних БК.
3.   Якщо тривалість сну в налагодженнях БК рівна нулю, то БК виключається повністю.
4.   Якщо тривалість сну в налагодженнях БК більша нуля, то БК продовжує відображати на екрані годинник у вигляді двох стрічок та запускає лічильник для відрахування кількості хвилин впродовж яких буде працювати годинник.
5.   Через 5 секунд після увімкнення годинника БК вимикає під світку екрану.
6.   Якщо під час роботи БК у режимі сну була натиснута будь яка кнопка на пульті керування то на 5 секунд включається підсвічування екрану БК та лічильник сну скидається в той стан що був при переході БК у стан сну. При цьому якщо була натиснута кнопка «Вліво» та на екрані замість годинника на час натискання кнопки буде відображатися температура інтер`єру (салону) та екстер`єру автомобіля.
7.   Якщо під час роботи БК було увімкнено запалювання то БК переходить у звичайний робочий режим.
8.   Якщо тривалість сну в налагодженнях БК знаходиться в діапазоні 1-254 хв. то коли лічильник БК відрахує задану кількість хвилин БК повністю вимкнется. Якщо ж тривалість сну в налагодженнях БК рівна 255 хв. то БК буде працювати в режимі сну постійно.

Евгений

Халявна версія відображається при кожному запуску. Тривалість сну стоїть 235, після вимкнення запалювання екран зразу гасне, ніякого напису стоп немає.

Володимир

Цитата: Evgen911Халявна версія відображається при кожному запуску. Тривалість сну стоїть 235, після вимкнення запалювання екран зразу гасне, ніякого напису стоп немає.
Перевір чи є в тебе на 11-ій нозі лог.одиниця під час роботи БК, якщо є, то значить бролема у ланці Р14 Вд3, можливо діод не тим боком запаяв.

Евгений

Цитата: Володимир
Цитата: Evgen911Халявна версія відображається при кожному запуску. Тривалість сну стоїть 235, після вимкнення запалювання екран зразу гасне, ніякого напису стоп немає.
Перевір чи є в тебе на 11-ій нозі лог.одиниця під час роботи БК, якщо є, то значить бролема у ланці Р14 Вд3, можливо діод не тим боком запаяв.
Понял, спасибо, проверю.

Евгений

Проверил, на 11 ноге 4.95В, вд3 запаян правильно *DONT_KNOW*
Думаю отсутствие вд8 на это не влияет.

Володимир

Цитата: Evgen911Проверил, на 11 ноге 4.95В, вд3 запаян правильно :|
Думаю отсутствие вд8 на это не влияет.
Тоді перевір під час роботи чи є на вході ВД3 напруга.

Евгений

Все, разобрался :D
Оказалось дело все-таки с VD3, у него маркировка какая-то не такая

НЕ так как на картинке. Плюс там где черная полоска.
Теперь и средний расход начало показывать, но цифра мне не понравилась, 9.3 литра :o

Taras

Taras

Владимир выложил фотки установленного БК на DAEWOO SENS LANOS вместо часов