Шумоизоляция

Автор Александр, 06 Квітня 2008, 20:46:49

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: KOTв зданиях звукоизоляцию обычно делают многослойной, т.е твердый слой, мягки, твердый
Правильно, але ніхто не ізолює зі сторони кімнати  залишаючи останнім внітрішнім слоє м\"який матеріал. Візьми для прикладу матричний принтер чи друкувальну машинку, з середини наклеєно ноненький слой поролону, на перший погляд можна сказати що він нічого не гасить, так як дуже дункий і не щільний матеріал, але якщо його зняти, то різниця в звукові відчутна.
Цитата: Salek1) Следуя вашей логике на иномарках шумка на моторном щите со стороны двигателя защищает подкапотное пространство от шумов из салона. :)
Ні я мав на увазі протилежний ефект, так як останнім слоєм буде твердий моторний щит.
Цитата: булат2) в иномарках моторный щит шумоизолирован со стороны капота тоже, причем верхний слой этой изоляции очень даже мягкий (из того что я видел)
Я про це і веду мову, що м\"який матеріал має бути зі сторони джерела шуму. Навіть якщо взяти такий простий приклад, пустої кімнати з голими стінами, і кімнати з меблями чи з ковриками на стінах, в пустій кімнаті звук підсилюється, а в наповненій глушиться. Чи ефекту подвійних вікон, одне вікно, пропускає весь звук з зовні, а варто поставити друге наступає тишина, хоча між вікнами тільки повітря, звукові хвилі гасяться за рахунок відбивання від скла і накладання одна на одну.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Сергей

Цитата: KOTГлавное под капот засунуть то что не боится нагрева, все таки 70 градусов я намерял в горячую погоду. У самого остался лист вибры охота наклеить на капот, но 1 мало, а эффект от поклейки капота - не знаю с открытыми окнами тише и пешеходам комфортней?
тише будет не только пасажирам! дело в том что у нас звук двигателя очень сильно проходит через печку! я это ощютил как все вокруг обклеил!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Ромео

А вам не кажется, если заклеить капот мягкой шумкой, мотор будет быстрее и сильнее греться.

Володимир

Другий рік так катаюсь, температура в межах норми.

Ромео

Хіба воно дає якийсь ефект тиші в салоні? Що за матеріал?

Володимир

Цитата: РомеоХіба воно дає якийсь ефект тиші в салоні? Що за матеріал?
Щось трохи дає, по матеріалу, якийсь вспінений поліетилен з фольгою на клейкій основі, купляв в епіцентрі.

Сергей

Цитата: РомеоХіба воно дає якийсь ефект тиші в салоні? Що за матеріал?
я так все 5 лет тачку эксплуатировал!  остывает мотор не от капота а от радиатора! поэтому капот можно заклеить наглухо! зато зимой мотор скажет спасибо! так как остывает он намного медленей!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Володимир

Цитата: serdgioзато зимой мотор скажет спасибо! так как остывает он намного медленей!
Єдиний мінус що сніг на капоті не топиться з прогрівом.

Сергей

да яб не сказл что минус! просто если не смести то да он слетает с капота и в лобовуху! а там каша получается!

Ромео

Так никто и не сказал, как материал называется и где его покупать?

Володимир

Цитата: РомеоТак никто и не сказал, как материал называется и где его покупать?
В епіцентрі називається \"Полотно теплозвукоізоляційне 45,15 за метр квадратний\".

http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?pid=197045#p197045
http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?pid=197078#p197078

Евгений

Сделал шумку крыши
230грн материал 3 листа вибры и 3листа шумки и 2 часа на работу

1.2 Li  М 10.3 chip ГБО 4 143000км

Sergik32

класно, тепер буде тихо
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Romka

щось дешево вийшло, що за вібра? як ефект?
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Володимир

Цитата: pletenetsСделал шумку крыши
230грн материал 3 листа вибры и 3листа шумки и 2 часа на работу

Який ефект?