Мій конструктор SDT Славута 1.2si 2007р. VS Лада Калина 1.6 2008р.

Автор Саша, 28 Вересня 2010, 22:37:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: batyaЕсли менять то и бочек и крышку в сборе -  от ваз! 2108-10!
А з заводу хіба не така стоїть?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Валерий

Нет конечно, во всяком случаи на стандарте и нет датчика.

Не нервируйте меня, а то мне некуда прятать трупы!

Саша

хлопци проблем!!! :(
шат у передніх дверних завісах!хто такі проблємс мав, скажіть, шо з цим робити!
LED тюнінг

Саша

так так так.... з з шатом у дверних завісах помагати ніхто не хоче....

питання друге!дуже хочу замутити щиток приборів такий як на фото

там напевне тах вазовський!? хто скаже як заставити вазовський тах працювати на інжекторній славі?????

купіль приборку від гольфика 4

хочю стрілочки втюрити в щиток!
LED тюнінг

Славик

Шат в дверных завесах убирается заменой втулок на клапана волговские или любые другие втулки но не стоковые, ну ещё некоторые подставляют шланги кусочки в теме про петки кажись есть фото

Саша

Цитата: СлавкаШат в дверных завесах убирается заменой втулок на клапана волговские или любые другие втулки но не стоковые, ну ещё некоторые подставляют шланги кусочки в теме про петки кажись есть фото
спасибі,бачив тємку напевно так і зроблю!
LED тюнінг

Славик

Цитата: олександр
Цитата: СлавкаШат в дверных завесах убирается заменой втулок на клапана волговские или любые другие втулки но не стоковые, ну ещё некоторые подставляют шланги кусочки в теме про петки кажись есть фото
спасибі,бачив тємку напевно так і зроблю!
я себе поменял втулки, сегодня собрал машинку

Саша

LED тюнінг

Славик

завтра закину но там только окончательный вариант, я всё делал как описано в теме про петли(там SPLAV кажись вылаживал если я не ошибаюсь) так что фоток много не делал.

Саша

LED тюнінг

Славик

Саша

на днях прикупив:
 -  антену (стара антена аж ніяк уже не хотіла працювати) - 45грн
 -  щиток гольф4 - 130грн
 -  коврики 4шт - 60грн
 -  резинку для дворніка 2шт - 11грн

підкажіть пліз як той тах влулити у щиток і як підключити, уж очь хочеться!!!
LED тюнінг

ЯРОСЛАВ

Игорь3

Цитата: batyaЕсли менять то и бочек и крышку в сборе -  от ваз! 2108-10!
Это правильно. Поменял четыре бачка, пробки, термостаты. Эффект - ноль.Сварил  бачек из нержавейки + пробку ВАЗовскую + на трубку, что с радиатора поставил \"свисток\" внутренним диаметром 1 мм  (бачек меньше греется + печка лучше прогревается). Вопрос отпал.

Саша

Цитата: ярослав1986про щиток с 4 гольфа по подробнее.

купіль значіт щиток гольфовський четвертої моделі!фото вище на сторінці,купив ради стрілочок шоб у рідний щиток їх покласти і підсвітити (в мене підсвітка синя,а стрілки зроблю червоні, буде як всіх фольців починаючи з четвертої моделі тільки у них фіолетовий з червоним а в мене синій з червоним буде)

але ради інтересу поцікавився у спеців чи можна втулити цілий щиток замість стандартного,висновок такий:
один каже шо можна другий каже шо не можна!)))))

але найбільше хочеться шоб у стандартний щиток поставити тах від ваз 06 (на фото вище видно) а датчики бензину і температури винести окремо на панель!
LED тюнінг