Тормозные колодки

Автор Алексей, 01 Жовтня 2010, 23:43:20

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: ZibertЗаводсюкі!передок тормозит супер!але не думаю,що без задка довго поїздиш,по перше навантаження і зношення передніх,а по друге час зупинки!
Тут варіанти два, або так задумано з заводу, або задні колодки дафмі ще гірші ніж передні.

Колись на цьому сайті http://www.speeder-gt.chat.ru/ автор пропонував ставити циліндрики від класики, але зараз цієї статті чогось нема.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Андрій

Цитата: Володимир
Цитата: ZibertЗаводсюкі!передок тормозит супер!але не думаю,що без задка довго поїздиш,по перше навантаження і зношення передніх,а по друге час зупинки!
Тут варіанти два, або так задумано з заводу, або задні колодки дафмі ще гірші ніж передні.

Колись на цьому сайті http://www.speeder-gt.chat.ru/ автор пропонував ставити циліндрики від класики, але зараз цієї статті чогось нема.
Якщо не тяжко то подивися чи твої йдуть на юз?

Sergik32

хлопці, як я і писав вище треба глушанути тимчасово передок і попробувати трохи потормозити лише задніми, і глянути-пересвідчитись яке зусилля потрібно для того щоб задні гальмували нормально.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Сергей

как бы банально и смешно для некоторых не выглядело но на томексах ручник в юз машинку пускает даже при скорости 80! проверено лично! а по грунтовке блокируются все 4 колеса! но все равно не равномерно! первый контур что ближе к педали раньше второй позже!
сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Ромео

Какое-то чувство мне подсказывает что задние тормоза не должны мёртво тормозить в отличии от передних, иначе зимой заноса задка на скользкой дороге и неконтролируемого полёта в кювет или в придорожный столб не избежать....
 К тому же контуры передних колёс короче чем задних и это тоже вносит свои коррективы в силе оттормаживания передних и задних колёс....

Юрий Алексеевич

Цитата: Sergik32якби можна було б так попробувати щоб передок заглушити тимчасово і побачити десь не на автодорозі а десь окремо як гальмують задні, я і в своїй ніяк перевірити не можу, передок бере і все, ручнік вроді тримає нормально а от пєндалькою хрен на юз пустиш, навіть по льоду

Цитата: serdgioкак бы банально и смешно для некоторых не выглядело но на томексах ручник в юз машинку пускает даже при скорости 80! проверено лично! а по грунтовке блокируются все 4 колеса! но все равно не равномерно! первый контур что ближе к педали раньше второй позже!
На Тавриях колеса разведены по диагонали
П.С. Конструктивно на всех автомобилях с пер приводом без AБС и когда двиг нах спереди - задние колеса мало-нагружены и передние тормоза всегда ЗНАЧИТЕЛЬНО эффективнее задних... Если при прокачке заднее колесо руками не прокрутить при наж.педали или раскручиваешь руками колесо, а педаль жмешь и тормозит - значит порядок...
Запчасти новые, производства ЗАО "ЗАЗ" в магазине «Автозапчасти ЗАЗ»  http://avtozapcha

Александр

Цитата: Zibert
Цитата: ZibertСьогодні купив нові циліндри-80грн,ну і гальмівну рідину,колодок не купив там як Томекс не було!зняв барабан вироботки 0,колодки нові зняв циліндр,поставив новий прокачав все торможу на піддонкраченій машині гальма є,вирішив проїхати і перевірити на мокрій грунтовці передні тормозять а заднє взагалі не тормозить!в чому може бути проблема,невже в заводських колодках?вони ж зовсім не зношені!
Колись на таврію ставив задні колодки ТИИР, то блокувались всі колеса, на своїй славуті чогось не здогадався попробувати, але ручнік тримає добре.

Щодо прокачки тормозів, то її потрібно робити в тій послідовності що описує мурзілка, якщо нормально прокачати то без ВУТ педаль тормозу має такий самий вільний хід, як і педаль зчеплення, 2-3 см.

Якщо подумати логічно, то повітря в системі може вплинути тільки на нерівномурність тормозних зуль між контурами, тобто незважаючи на повітря в системі, в цілому контрурі тиск рідини буде один і той сами.
ну і я думаю що ж не можуть обидва задні не тормозити якщо ще все ж десь залишилося повітря! та й в мене з ручником проблем немає! і пробував тормозити навіть не на асвальті а на снігу і мокрій грунтовці передні на юз,а задні навіть признаку немає!хто ще скаже де шукати?
в мене з заводськими колодками була та сама історія. Поставив Золєкс - на ґрунті йде юзом, але ручнік треба нормально підтягувати, щоб на 4-5 му щьолчку тримало мертво. А ручнік і на заводських колодках гарно тримав, тільки на ходу толку з того мало.
Глаза боятся, а руки из жопы.

Андрій

Цитата: serdgioкак бы банально и смешно для некоторых не выглядело но на томексах ручник в юз машинку пускает даже при скорости 80! проверено лично! а по грунтовке блокируются все 4 колеса! но все равно не равномерно! первый контур что ближе к педали раньше второй позже!
то так і повинно були,але хіба може через сток колодки взагалі не гальмувати?

Сергей

сто  ремонт и техническое обслуживание вашего автомобиля любой сложности! 063-44-20-375 Сергей!

Андрій

Цитата: serdgioсовсем нет!
Тількіщо пробував розігнатися й затянути ручник на мокрій грунтовці і колеса знову не пішли на юз!такщо проблема напевне в колодках!

Володимир

Цитата: ZibertЯкщо не тяжко то подивися чи твої йдуть на юз?
По снігу йдуть, сьогодні пробував, за асфальт можна буде сказати коли сніг зійде.
Цитата: РомеоК тому же контуры передних колёс короче чем задних и это тоже вносит свои коррективы в силе оттормаживания передних и задних колёс....
Ти не правий, закон сполучених посуд поки що ніхто не відміняв. Передні тормозять швидше, тому що і поршні більші, і на відміну від задніх тормозів, колодки не зжимаються пружинами.
Тількіщо пробував розігнатися й затянути ручник на мокрій грунтовці і колеса знову не пішли на юз!такщо проблема напевне в колодках!
Напевне на заводі партія колодок попала дубових, бо мої при їзді з гірки при 20 кмг на поганому асфальті ручником блокуються, але при цьому машина зупиняється дуже повільно.

Андрій

Цитата: ZibertЯкщо не тяжко то подивися чи твої йдуть на юз?
По снігу йдуть, сьогодні пробував, за асфальт можна буде сказати коли сніг зійде.
Цитата: РомеоК тому же контуры передних колёс короче чем задних и это тоже вносит свои коррективы в силе оттормаживания передних и задних колёс....
Ти не правий, закон сполучених посуд поки що ніхто не відміняв. Передні тормозять швидше, тому що і поршні більші, і на відміну від задніх тормозів, колодки не зжимаються пружинами.
Напевне на заводі партія колодок попала дубових, бо мої при їзді з гірки при 20 кмг на поганому асфальті ручником блокуються, але при цьому машина зупиняється дуже повільно.
після вихідних поїду в житомир пошукаю томекс,потім відпишуся!

Sergik32

Замовляй на сайті запчасті.заз, там недорого і швидко приїдуть, але один нюанс - мінімальна сумма замовлення 200 грн.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Я сьогодні пробував тормозити на асфальті, і вичислив що в мене переднє ліве колесо тормозить сильніше за всі, чи то колодки на ньому інші попались, чи іде більший тиск від ГТЦ, тому що на цьому колесі, навіть більше сажі ніж на правому. Для початку попробую прокачати тормоза, якщо ситуація не зміниться, куплю собі томекси щоби знати точно що всі колодки однакові.

В мене ще від покупки авто є підозри на повітря в системі, на попередній машині педаль тормозу була твердіша.

Сергей

это не воздух! дело в том что у нас так главный работает! на асвальте это не чюствуется а вот на песке отчетливо видно! и это часто есщё зависит от износа задних колодок! если неравномерный износ тоже ровно тормозить не будет! но я с этим боролся есщё разбирая гтц! там направляйки подклинивали что с низу вкручиваются в гтц!