Стуки непонятного происхождения

Автор DANOren, 02 Травня 2008, 20:38:55

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ромео

Нічого чіпати не буду, просто поставлю на ліве колесо стокові колодки і проїду по бруківці...

Серёга

У меня на передних колодках разбились ушки которыми они вставляються и держаться в суппорте,вот от этого и выдавали непонятный стук
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Володимир

Цитата: РомеоНічого чіпати не буду, просто поставлю на ліве колесо стокові колодки і проїду по бруківці...
Любиш ти геморой. Якщо пружина на місці, гайки на супорті затягнуті, то стукати там нічо не буде.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

якщо пружина ослабла(вигнулася) то трошки брязкіт буде, але чоловік жеж написав, що брязкіт не пропадає навіть при тому коли натисне на пендальку, такщо колодки тут майже не винні
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Sergik32

ну в щитку є болтики, якщо вони зажаті, то він не буде брязкотіти. а в якому стані ричаг і сайлентблоки і передній краб?
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.

Ромео

Володя, в тому і річ, що не люблю я геморой і мені зовсім не до вподоби лазити під машиною і щукати джерело брязкотіння але й іздити як розбитий тролейбус теж не подобається... Якщо це дійсно
 вібрує щиток і брезкотить торкаючись шарову чи тормозний диск, то іншого виходу як його взаналі зняти я просто не бачу... Ребра жорсткості на ньому до самої ср@ки на бруківці..
Народ, я із задоволенням вас запрошую еа львівську бруківку і нехай хтось на Славуті по ній спробує проїхати без зайвих звуків і стуків... Даю вам слово, це нікому не вдасться, бо навіть самі круті іноомарки на нашій бруківці гримлять і звенять як трамвай ))

Sergik32

дааааа, Львів то краса, осоливо бруківка і трамвайні колії, зато пішком є на що поглянути і куди зайти - періжке гар\"ячі, кава-канапки- мистецькі розмови. Хочу знов у Львів

Серёга

Цитата: Sergik32якщо пружина ослабла(вигнулася) то трошки брязкіт буде, але чоловік жеж написав, що брязкіт не пропадає навіть при тому коли натисне на пендальку, такщо колодки тут майже не винні

В том то и дело что у меня они стучали даже когда не нажимал на педаль тормоза,вот и немог понять что это.
Мы работаем на работе,которую ненавидим,чтобы купить вещи,которые нам не нужны!

Sergik32

ну тоді лізь далі по підвісці, але ще така штука, якщо колодки прижаті, то може і сама пружинка брязкати, якщо вона вже геть вигнута, знаю бо в самого таке було, виняв, трохи вигнув і вставив, брязкіт пропав.

Володимир

Цитата: РомеоВолодя, в тому і річ, що не люблю я геморой і мені зовсім не до вподоби лазити під машиною і щукати джерело брязкотіння але й іздити як розбитий тролейбус теж не подобається... Якщо це дійсно
 вібрує щиток і брезкотить торкаючись шарову чи тормозний диск, то іншого виходу як його взаналі зняти я просто не бачу... Ребра жорсткості на ньому до самої ср@ки на бруківці..
Народ, я із задоволенням вас запрошую еа львівську бруківку і нехай хтось на Славуті по ній спробує проїхати без зайвих звуків і стуків... Даю вам слово, це нікому не вдасться, бо навіть самі круті іноомарки на нашій бруківці гримлять і звенять як трамвай ))
Знайди собі людину з музичним слухом, посади в машину і покатай по Львову, потім зажени на естакаду і постукай по всії можливих залізяках, я думаю в якийсь момент та людина впізнає той звук.

Ромео

Пружинка має бути пряма на зразок букви \"І\" чи її потрібно вигинати напівмісяцем на зразок букви \"С\"?
Помітив, що кожне попадання лівого переднього колеса в  навіть в неглибоку ямку супроводжується цим дзенькітом... Тому прийнято рішення все ж таки поміняти тормозні колодки і спробувати між щитком лівого колеса і ступіцею покласти якусь резинову прокладку, можливо щиток навіть закручений всеодно десь від вібрації торкається ступиці і відповідно брязкотить на кожній ямці... Конструктивно, брязкотіти там немає чому крім щитка або колодок з пружинками...
Якщо заміна колодок не допоможе, викіну щиток нафіг, як зайву для бруківки деталь ))
До речі, сьогодні бачив таврію, яка так само дзенькотіла передніми колесами як моя машина, мабуть це хвороба...

Володимир

Зазвичай дзенькіт з заду а не спереду.

Ромео

Цитата: ВолодимирЗазвичай дзенькіт з заду а не спереду.
З заду роспорні планки дзенькотять а це дребезчання з переду...

Sergik32

спереду то колодки і пружина, кожух грязевий якщо прикручений то небуде ніколи брязкати.

Володимир

Цитата: Ромео
Цитата: ВолодимирЗазвичай дзенькіт з заду а не спереду.
З заду роспорні планки дзенькотять а це дребезчання з переду...
Бери великий гумовий молоток, знімай колесо і стукай по фланцю, там почуєш що стукає.