Выхлопная система

Автор Дима, 18 Листопада 2010, 18:22:45

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир

Цитата: Vitalka від 10 Лютого 2016, 15:39:54
Все эти резонансные колебания (хоть в 4, хоть в 2т) в полной мере работают в очень узком диапазоне частот вращения. 300 и более оборотов выше, или ниже, резонанс выходит из своей задумки. И может так получиться, что при езде на пониженной, или повышенной частоте вращения, резонатор ухудшает продувку и наполняемость цилиндра. На то он и резонанс, чтобы резонировать на своих оборотах.
В радянському журналі "За рулем" була стаття про глушник двотактного двигуна, то писали, що якщо резонатор в глушнику працює неправильно, чи зняти глушник, потужність може падати до 50ти відсотків.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Ромео

Всем привет. Хотелось бы услышать мнение форумчан..
Пришло время менять резонатор (родной прогнил), порылся в гараже и нашёл резонатор производства Мотор Сич для карбовой версии, когда-то я уже его устанавливал... Потом снял и отложил в гараже...
Сегодня я заметил трещину в стыковочной поверхности (на фото указана стрелкой) и что сильно меня смутило так это угол под которым приварена "воронка" к резонатору... Это так должно быть "под углом" или это брак? Видимо трещина и образовалась из-за перекоса в соединении штанов и резонатора.... В общем, как оно должно быть?

liubechbad

Цитата: Max 55 від 18 Листопада 2010, 18:42:21
Одну прокладку купишь и поставишь между трубой и глушаком, а кстати глушак, как себя чувствует? Оно знаешь как, сегодня поменяешь резонатор, а завтра глушитель, лучше всю выхлопную поменять, а не ждать пока она рассыпется
У меня так и было)))

Володимир

Цитата: Ромео від 10 Лютого 2016, 20:20:34
Всем привет. Хотелось бы услышать мнение форумчан..
Пришло время менять резонатор (родной прогнил), порылся в гараже и нашёл резонатор производства Мотор Сич для карбовой версии, когда-то я уже его устанавливал... Потом снял и отложил в гараже...
Сегодня я заметил трещину в стыковочной поверхности (на фото указана стрелкой) и что сильно меня смутило так это угол под которым приварена "воронка" к резонатору... Это так должно быть "под углом" или это брак? Видимо трещина и образовалась из-за перекоса в соединении штанов и резонатора.... В общем, как оно должно быть?
То не тріщина, це просто раструб на резонаторі неправильної форми, через що контакт був не по площі яблука, а по зрізу. Хоча можливо і через перекос.

Ти часом штани перед установкою цього резонатора не міняв?

Ромео

Штани стоять рідні. Скорше за все тріщина із-за перекоса "лейки"

Володимир

Цитата: Ромео від 11 Лютого 2016, 13:11:26
Штани стоять рідні. Скорше за все тріщина із-за перекоса "лейки"
Можливо, але лійка повинна мати форму кулі як на фото, а не конуса.

Ось фото моєго резонатора, лійка має форму кулі, резонатор з часом зігнив, але метал на лійці не протерся.

Ромео

Сьогодні купив нову лейку, зафіксував одною точкою..  Завтра примірка і установка...

Ромео

Народ, где-то было детально описано на каком расстоянии от торца резонатора вкрутить самонарезы чтобы зафиксировать перегородки в середине резонатора и тем самым избавиться от противного хвона на ХХ. Тыкните носом, плиз или подскажите, куда именно вкручивать самонарезы...

Sergik32

так перегородки там приварені
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Ромео від 03 Серпня 2016, 14:32:26
Народ, где-то было детально описано на каком расстоянии от торца резонатора вкрутить самонарезы чтобы зафиксировать перегородки в середине резонатора и тем самым избавиться от противного хвона на ХХ. Тыкните носом, плиз или подскажите, куда именно вкручивать самонарезы...
Постукай молотком, де перегородки корпус не гнеться. Не виключено що відпаде потреба крутити саморізи.

Ромео

Цитата: Володимир від 03 Серпня 2016, 16:11:53Постукай молотком, де перегородки корпус не гнеться. Не виключено що відпаде потреба крутити саморізи.
Тобто просто приплюснити трохи стінка до стінки і тим самим підперти відірвані перегородки?

Володимир

Цитата: Ромео від 03 Серпня 2016, 16:54:51
Цитата: Володимир від 03 Серпня 2016, 16:11:53Постукай молотком, де перегородки корпус не гнеться. Не виключено що відпаде потреба крутити саморізи.
Тобто просто приплюснити трохи стінка до стінки і тим самим підперти відірвані перегородки?
Точно так, з розміщенням перегородок не вгадаєш, бо кожен виробник їх на око ліпить де вийде.

Ромео

Затиснув резонатор у тіски і трохи стиснув. Вже не дзвенить ))

artem_krul

Доброго дня всім! У мене в районі вихлопної труби на низьких оборотах, наприклад, коли рушаю, чи їду на 2 передачі, чи навіть стою, коли дав газку, а потім обороти опускаються в певний момент  в районі вихлопної труби під автомобілем виникає такий звук як з консервної банки, тобто щось схоже на дзвін, або коли одна бляшанка об другу б'ється. Підкажіть, що це може бути? Просто не дуже приємно коли такий звук виникає, ніби в мене 40 річне корито. Я підозрюю що це резонатор, може хтось стикався з подібною проблемою і вирішив її?

Ромео

Це відірвалися перегородки в середені резонатора. Роби те саме, що я, на якійсь час допоможе..