Славута 2009 р.н. глохне, помагайте

Автор Богдан, 30 Грудня 2010, 10:56:28

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Богдан

просто сам бенз такой он згорает , я так понял от температуры и сжатия, не зависимо от зажигания, гтето об этом на форуме говорилось пару месяцев назад, и несколько людей писало о точно таких проблемах как я. я же говорю не всегда на 92 такое но в большинстве.      И ещё одна история, пробовал я неоднократно заливать бенз ШЕЛ В.ПОВЕР обычно машинка на нём резвая и моторчик мягко работает, ну и тяга соответственно лучше, но последний раз когда я его залил то сразу появились эти симптомы какие я выше описывал при заливке простого 92-го бенза, я немного так поездил и не выдержав заехал на первую заправку ( это была УкрНафта) и залил простого 95-го примерно 2 трети от того что у меня было в баке, завёл машину постоял пару мин. поехал и сразу всё пропало, машина начала нормально работать. Так что неизвестно какоё у нас бенз и какую ерунду туда добавляют ;)

Богдан

я думаю тут варто присадки якоїсь залити для очистки інжектора :/
Славо-машина 1,3 інж 2009 р.н.
Мій бортовичоГ

Богдан

я не думаю что инж надо чистить, хотя всё возможно, у мня счас пробег 40тыс. и на 25тыс. инж чистили на СТО, по моей дурости я ещё не разбирался в этом, а надо было просто походу поменять свечи, о я бабло платил вот они и делали, так что я не думаю что его снова надо чистить сейсас. тяга нормальна, заводится с полтыка

Богдан

Цитата: Mayor7777я не думаю что инж надо чистить, хотя всё возможно, у мня счас пробег 40тыс. и на 25тыс. инж чистили на СТО, по моей дурости я ещё не разбирался в этом, а надо было просто походу поменять свечи, о я бабло платил вот они и делали, так что я не думаю что его снова надо чистить сейсас. тяга нормальна, заводится с полтыка

хм, може славута дійсно як тестер бензина працює ))) хз
Мій бортовичоГ

Юрій

Чим менший, по об\"єму, мотор, тим більше він чутливий до якості бензину.

Богдан

ну це ясно, але в мене двіг 1,3 л , більшого в слави нема :/
Мій бортовичоГ

Юра

Ты перепрошей микас...
У меня тоже такое было поехал к спецыалисту он мне сказал что у меня програма от 1.2 стояла... Прошил и перестала глохнуть...
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Богдан

:| думка про перепрошивку стоїть на порядку денному, але так як у львові чіп-тюнера знайти не вдалось то прийдеться самому перешивати - а на разі для мене - це радикальний метод, тому пробую зробити щось з тим що є
Мій бортовичоГ

Юра

Ты обратись в какойто автосалон..
Я делал в автосалоне но не в том где покупил...

Володимир

Цитата: Murr:| думка про перепрошивку стоїть на порядку денному, але так як у львові чіп-тюнера знайти не вдалось то прийдеться самому перешивати - а на разі для мене - це радикальний метод, тому пробую зробити щось з тим що є
Зайди на форум www.chipsoft.ru та спитай може є хтось зі Львова, те що ти кажеш що в Львові чіп-тюнера немає це не означає що його дійсно немає.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Юра

Владимир...Прав не может такое что в Львове небыло чип-тюнинга..... Притом что микас стоит на вазах,ланосах и многих других автивках

Юрій

Приїдь в Тернопіль, знайди Крітіка і буде тобі щастя.

Max 55

Цитата: CayenneПритом что микас стоит на вазах,ланосах и многих других автивках
На вазах и Ланосах Микас никогда не стоял ;)

Микас стоит на ЗАЗ, ГАЗ и СЕНС

Володимир

Цитата: ЮрійПриїдь в Тернопіль, знайди Крітіка і буде тобі щастя.
Наврят чи Крітік візьметься за 10.3+, хоча перепрошивка буде самий найдишевший варіант.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Богдан

Цитата: Володимир
Наврят чи Крітік візьметься за 10.3+, хоча перепрошивка буде самий найдишевший варіант.

та шо там шити, або шити або не шити , злетить то злетить, хоча має піти номрально через чіплоадер, но були знайдені ше неісправності і криві руки які лізли до славути :/  тому є цілком велика ймовірність шо і шити нічо не треба буде

Цитата: Володимир
Цитата: Murr:| думка про перепрошивку стоїть на порядку денному, але так як у львові чіп-тюнера знайти не вдалось то прийдеться самому перешивати - а на разі для мене - це радикальний метод, тому пробую зробити щось з тим що є
Зайди на форум www.chipsoft.ru та спитай може є хтось зі Львова, те що ти кажеш що в Львові чіп-тюнера немає це не означає що його дійсно немає.

я не стверджую шо ніхто не шив їх у Львові, я кажу шо я не найшов :blush:

:sideways: я думаю що прошивка 111 буде і заводська в мене бігати, вже є великі успіхи, після роботи яка буде пророблена в пятницю буде звіт :| жду пятниці =)
Мій бортовичоГ