СлавуткО 1.3 Si by Murr

Автор Богдан, 09 Січня 2011, 13:06:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Богдан

:|
позавчора замінено масло в КПП - злили якусь таку муть .. купа стружки була, дуже неясного кольору і складу (тад-17 - зло) .. після того як залили нове масло коробка почала ходити просто сказка , перестала по дурному свистіти 5 передача, появилась чіткість ходу і переключення , перестало заїдати при переключенні друга-перша :cool: вообщем сказка

відрегульовано зазори клапанів , з 8ми правильно врегульовані були тільки 2, тепер двигун почав працювати .. мм .. я б сказав приємно і рівно

замінено масло в двигуні з BP Visco 3000 (проїхав на ньому) 5 тис км на Shell (який - пару постів наверх), більше BP лити не буду, після того як залили шелл двігло почало куда краще шуршати, майже як годинник працює :cheerful::cheerful:

замінено задні амортизатори з агат стандарт на агат спорт (ті що вище бакланили), передні ще не встиг поміняти, поки тільки задні - можу сказати сміливо наступне: машина почала краще триматись дороги і легше входити в повороти, стала чуток твердішою і більш чіткою в управлінні. Заміню передні амо - відпишусь. сподобалось. про те що вище писали мол для міста - хреново і не для наших доріг - не підтримую зовсім, жодного негативного враження не виникло в мене - їздив як по ямах так і по нормальних дорогах

+ замінено повітряний і масляний фільтр а також прокладку кришки блока циліндрів

на разі я задоволений на 100% :D
Славо-машина 1,3 інж 2009 р.н.
Мій бортовичоГ

Богдан

замінено передні амортизатори на Агат Спорт :|
Славо-машина 1,3 інж 2009 р.н.
Мій бортовичоГ

Петя

як1 + - в1д стандартних амортизатор1в