Мегапанель люкс, проблемы и решения

Автор dimas26, 07 Лютого 2011, 00:24:03

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВКБ

Дякую. Подивлюсь. Маєш на увазі  контакт 3 9 та 10 на червоній колодці?
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Володимир

Цитата: ВКБ від 22 Червня 2017, 13:16:28
Дякую. Подивлюсь. Маєш на увазі  контакт 3 9 та 10 на червоній колодці?

По пам"яты номери контактів не скажу, дивись схему.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ZaVa

Лампочка то не горить, а заряд йде ????

Як на мене - розбирай панель і пропаюй роз"єми.
\"Славута\" 1,2 Li , 2006г ,   М10.3

ВКБ

Заряд іде. ЛАмпа на приборці АКБ в півнакалу живряє. Тільки шо проїхав, знову стрілка взлетіла за 120 градусів а АКб як писав горить в півнакалу. Повністтю блимає  тільки коли щелкає реле запалення.
Я так поняв там на температуру тосола транзистор стоїть в ключовому режимі на катушку і відкривається в залежності від опору датчика тосолу?

Те що ланцюг АКБ та температури тосола якось пов.язані то понятно. Завтра залізу відмикну контакт 9 на першій колодці. Бо коли АКБ відімкнув був глюк, лампа погоріла пару секунд  і погасла а потім почав рівень тосола показувати як слід.

ZaVa

От ти неслухняний. . .
Кажу тобі - знімай панель, розбирай її і пропаюй всі "штирьки". Можеш пропаять і мамки.
В мене також були схожі приколи - зняв, розібрав, а там більшість " штирів" роз'єму в кругових тріщинах!!!!
Паяльнік 40-ка, і каніфоль розчинена в спирті - вже років зо три "нема питань".

ВКБ

Катнув ще 500 км з відключеним контактом Датчика температури тосола приборки, то лампоска АКБ працює справно, і температура тосола показує менше 40. Не мойму, невже проводка або саме із-за ланцюга датчика тосола ? Мабуть таки якись транзистор є і то помирає то працює. У них таке буває :) Прийдеться підключити датчик тосола і знову побачить прикол в 120 градусів тосола і лажа з лампою АКБ, бо нічого непонятно :) Пропайка поки не вдається бо не завжди треба авто і часу поки немає.

ZaVa

ВКБ

Досі не знайшов час залізти в саму мегапанель. При відключеному контакту датчика тосола, лампочка АКБ працює справно.

Константин Славутин

Здравствуйте, уважаемые! Вот такая проблемка! Славута люкс 1.2 карб. Приборка с тахометром. Два дня тому сменил електромагнитный клапан на карбе (солекс). Старый глючил. Заодно решил прочистить все контакты (массы, генератор, стартер и.т.д.) Запустил двигатель все четко но только стрелка тахометра доходит до 1900-2000 все стрелки на панели падают на секунды 2 и сново поднимаются. Прошолся опять по всей проводке где чистил там все четко. Проверил предохранители все целые. Такое чуство что это связано с клапаном ХХ потому что провал на панели приходится где-то в районе оборотов его отключения. Пробовал даже ставить старый все без изменений. Кто знает в чем тут беда?

Алек

В мене проблема така. Інжектор панель люкс, Стрілка температури до 80 гр підіймається нормально а коли вище 80 гр і вище то вона ніби скаче помаленько. В чому причина?

ВКБ

Покатався три місяці без фішки на мегапанелі по температурі тосолу....поставиви назад, все нормально. Але жгути проводів під рульовою колонкою обгорнув в резинову камеру від танометра. Таки мабуть перетерлось щось і підмикало на масу коли стрілка взлітата в 120 градусів.

Алек

Привіт. В мене непрацює спідометр горить ЧЕК панель люкс.вчому може бути причина?

ВКБ

На КПП датчик швидкості. Відкрути, можливо відірвало шестерню капронову. Можливо з проводкою. Там датчик хола і крутиться магнітик в корпусі.

Алек

Ну я його пробував зняти а пластмасова верня частина знялась а пласмасова шайба залишилась на КПП.

ВКБ

Датчик з двох половинок складається. Там скоба стальна тримає нижню частину та що сидить в КПП. Витягти треба і нижню частину.