Електро замок багажніка

Автор Kritik, 12 Липня 2008, 00:12:06

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Kritik

Переробив ц/з на багажнік.
Так як попередній моторчик приказав долго жить ше десь в кінці минулого року... і сам спосіб установки був не ідеальний.

Вот так тепер виглядає ц/з.

Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Тарас

Цитата: KRASAVCHEGnimets
у меня так же токо мотор сгорел:(

а в мене не згорить
а знаєш чому?
бо це тільки виглядає одинаково.
замок ставився порядка 5-6 годин двома мужичками, які не медики за освітою і останніх кілька років ставили замки на різні машини.
Під час установки враховано більше десятка різних нюансів, наприклад:
маса взята з ляди(кришки багажніка), ляда бере масу тільки через завіси а завіси то ржавіють....
прокладено ще один запасний провід від моторчика аж до дна багажніка - на всяк пожарний(всі знають як тажко протягнути це провід)

Впевнений у своєму замку на 99,99%
Маємо те, що маємо

Александр

як буду ставити, треба глянути в тебе як, а може і мене відрекомендуєш тим мужичкам, а вони мені сигналку за скільки поставлять?
1,2 Dana         Занимаюсь гончарством https://vk.com/glinomaniya  K.C.: 8 096 424 02 94

Роман

Цитата: nimets

а в мене не згорить
а знаєш чому?
замок ставився порядка 5-6 годин двома мужичками, які не медики за освітою і останніх кілька років ставили замки на різні машини.
маса взята з ляди(кришки багажніка), ляда бере масу тільки через завіси а завіси то ржавіють....
прокладено ще один запасний провід від моторчика аж до дна багажніка - на всяк пожарний(всі знають як тажко протягнути це провід)

За 5-6 годин можна поставити замки не тільки на багажник а ще й на всі двері та капот на додачу... + встановити сигналку... :) ...

Тим паче якшо дядьки зі стажем... :D

Роман

Кому цікаво, приклад інсталяшки на Таврію....

Тарас

Цитата: ElMaster
Цитата: nimets

а в мене не згорить
а знаєш чому?

За 5-6 годин можна поставити замки не тільки на багажник а ще й на всі двері та капот на додачу... + встановити сигналку... :) ...

Тим паче якшо дядьки зі стажем... :D

і сигналку за 150 грн...
в курсі ...
можна....
а брат каже що завдяки таким людям - він до кінця жяття буде мати роботу, бо буде виправляти їхні помилки. :)
Маємо те, що маємо

Тарас

ElMaster
давай небудемо...
так буде краще....
Маємо те, що маємо

Роман

Цитата: nimetsElMaster
давай небудемо...
так буде краще....

Вибач... може в чомусь я і не правий...  :)
Але на свою роботу даю гарантію 1 рік...
Сам подібним вже 5 років займаюсь...

Тарас

і я приношу свої пробачення... :)
Маємо те, що маємо

Михалыч

Я поставил почти как у Русика, только пришлось поменять пружинку на помягче (снял с замка). В место кнопки - пластиковая пробка от пепси (стебно получилось). Кнопку - рядом с передним динамиком (и в глаза не бросается и удобно - хоть ногой открывай). Самое зае...ное это тянуть провода. :)
100 000 полет нормальный...

Chars

Возник вопрос:
у меня на сигнашке есть отдельный выход ,по схеме туда подключается привод капота.А на брелке нарисован на кнопке крышка багажника.
Могу ли я на этот провод подключить замок багажника и нужно ли реле?
По схеме никакого реле нет!

Dimzik

Привет единомышленникам;) Машинка у меня недавно, а в них (автомобилях) я ни особо разбираюсь (спасибо форуму - ни раз выручал). От старого хозяина досталась сигналка APS односторонняя (модель не знаю), на ней есть кнопка открытия багажника - следовательно, она поддерживает эту функцию (или нет???:/). Теперь вопрос: как подключить соленоид? Какие нужны инструменты, что докупить (провод, кнопку, что ещё?), как запрограммировать брелок и куда подключить (на блоке управления должен быть специальный выход? как его узнать?) Если можно по-подробнее.
Заранее спасибо.

Dimzik

И ещё - (извините, если не в тему) какую посоветуете сигналочку недорогую двустороннюю с датчиком объёма. У меня 1.2 карб.

DJON_999

Цитата: DimzikИ ещё - (извините, если не в тему) какую посоветуете сигналочку недорогую двустороннюю с датчиком объёма. У меня 1.2 карб.
Если двухсторонюю, то чтоб обязательно при каждом нажатии на кнопку менялись коды сигнала, иначе просто перехватывают коды и машина тю тю на варкутю!

Роман