Аммортизаторы

Автор Женя, 12 Липня 2008, 22:00:47

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юрок

Які стойки в тебе стоять і пружини?

Max 55

Володимир

Цитата: HotabuchЯкі стойки в тебе стоять і пружини?
Як з заводу поставили, то вже 22 тисячі нічого там не мінялось.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Юрок

Коли купив славу стояли делфі, вони слабо тримали доверху, але їздити можна було, та лопнула ліва пружина, купив нові на 2 насічки і стойки взагалі почали бохать. Купив 2 синіх агати один тримав добре другий слабше перепробував ще 3 штуки але так і не змайшов пари. Так і купив по 230 минулої осені. Слабший агат потік зимою, я розибрав залив густіше масло і проїхав десь тис. 5 і знов потік. А жорсткіший агат взагалі до верху не пускає. Підрізав пружини і поставив назад делфі. Планую купить пружини на одну насічку шоб було м ягко, а які стойки шоб тримали до верху добре не знаю. Підкажіть хто що. Катаюсь по кам янке.

Max 55

Цитата: HotabuchКоли купив славу стояли делфі, вони слабо тримали доверху, але їздити можна було, та лопнула ліва пружина, купив нові на 2 насічки і стойки взагалі почали бохать. Купив 2 синіх агати один тримав добре другий слабше перепробував ще 3 штуки але так і не змайшов пари. Так і купив по 230 минулої осені. Слабший агат потік зимою, я розибрав залив густіше масло і проїхав десь тис. 5 і знов потік. А жорсткіший агат взагалі до верху не пускає. Підрізав пружини і поставив назад делфі. Планую купить пружини на одну насічку шоб було м ягко, а які стойки шоб тримали до верху добре не знаю. Підкажіть хто що. Катаюсь по кам янке.
заполните в профиле свое место жительство!
забудьте про агат это не амортизаторы, если брать то Каябу

Юрок

Коли поїду в Ровно буду шукати каябу, але навряд чи знайду

Дима

а я б лучше посоветовал купить сапоги под ваз патрон. там уже и выбор получше и альтернативы есть, не то что у нас или гавно или каябу искать...

Ромео

КАЯБа отличные амортизаторы, хотя на наших дорогах никакие амортизаторы долго не протянут... А про АГАТ я вообще молчу, говно редкосное.....

Юрок

А були в когось випадки шо і каяба виходила із строю на перших періодах (тисячах).

Vishnujana

цією весною поставив на передок Каябу намотав вже 7 000км, в дніпропетровській обл., погнув обидва диски, прийшлось рихтувати (в мене K&K) і викинув гуму з передка Матадор, вона була хреновенькою, але після тих доріг їй прийшла смерть, а от слава Богу амортизатори алес гут.

Ромео

Цитата: HotabuchА були в когось випадки шо і каяба виходила із строю на перших періодах (тисячах).
Якщо купиш на базарі то такий випадок може бути.

Юрок

А де надійніше купити?

Vishnujana

де купите, там і надійніше

Юра

Цитата: РомеоКАЯБа отличные амортизаторы, хотя на наших дорогах никакие амортизаторы долго не протянут... А про АГАТ я вообще молчу, говно редкосное.....
вы интересные, надо ездить окуратнее... у меня сток агаты уже 60 тыщ прошли, и на данный момент достаточно бодрые. и не надо говорить что мне просто повезло, у меня в семье не первая слава,, а точнее  третья
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Юрок

А для чого потрібні переходники? Яка різниця між каябою і  агатом вставками (тонший вкладиш я так розумію а довжина вкладки а шток як)? І взагалі до якої машини вони передбачені заводом? Чи є коперативні (підвальні) каяби?