ЯRoSlavuta =)

Автор Ярослав, 26 Квітня 2011, 17:51:07

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Ярослав

Всім доброго часу доби!
Давно клацав по бортовиках учасників, нарешті вирішив створити свій.
Славуня (zaz 110307, мурена) - подарунок батьків на Новий 2011-й. Мені, як студенту, давно мріючого про Славуту, знайдені під ялинкою ключі відняли мову на найблищі дня три мабуть)))
Коротше щодо машини. 2004 рік. Пробіг на момент покупки 28 тисяч. На вигляд була як із заводу (як за станом, так і за комплектацією). Щоправда встановлена була сигнацізація із ел.замком лише на водійські двері.
В першу чергу було змінено фільтри масляний і воздушний, і задня ліва стойка, перезута одразу після покупки на нову зимню гуму (цін ні на що з перечисленого не знаю, це батя міняв, коли я про неї ше й не знав))
Потім вже я придбав трохи дрібниць:
чехол на руль (35 грн), накінечник на глушак (20 грн), підставка під телефон (15), FM-модулятор (90), на дворнік спойлерок(12), ковпаки(130).

Юра

Поздровляю с Бортовиком....  :cool:
Машинка красивая  :rolleyes:
Раритетная у тя магнитолка  :D
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Ярослав

так то да))) та на жаль покищо приходиться обходитись такою. надіюсь найближчим часом зя,виться лєве бабло, виправлю ситуацію))))

Мазур Сергей

Поздровляю с бортовиком....   :cool:  давай еще фотки! :)

Юрій

Вітаю.
Зато таку магнітолку ніхто не вкраде.  :D  
Сам таку маю.  :cool:

YUKON

Поздравляю с бортовичком! В наших рядах прибыло! Маловато фото!

Ярослав

Дякую)))
Коротше далі.. було куплено дзеркала (120грн.), ручка КПП з чехлом (75грн.), чохли на сідухи (340грн.).
Подарили вітровики, колонки Pioneer.

Мазур Сергей

ОО!!!Нормальный ход!!!Крута тачка!!!А что это за надстройка на ляде?? Заднее стекло не закидает??

Ярослав

Завантажую. просто нет тупить шо ппц. Ось щойно сфотав з вікна кімнати)))

Ярослав

А, да, забув про подлокотнік, який був куплений мало не в перу чергу - 80 грн.

Мазур Сергей

Ярослав

Список, що було зроблено по-дрібницям, але все ж таки...
вчіпив ріснічки, в багажніку \"навів порядок\" трішечки- закріпив аптечку і пошив сумочку для ключів (стало набагато зручніше, і, на мою думку, естетичніше иглядати))). У родича на меблевій взяв кусок тканини, яка пішла на карти і на саморобний бардачок (чи як його назвати..) на КПП.... і на подіуми під колонки...  і на те, щоб закрити решітки від заводських динаміків. (пізніше сфотаю - покажу))

Ярослав

Цитата: Мазур Сергейде купляв??
В Бершаді - на батьківщині))) Але, думаю такі повинні бути мало не в кожному автомагазині. їх вроді багато є таких.

Юра

Цитата: fl@yeRЗавантажую. просто нет тупить шо ппц. Ось щойно сфотав з вікна кімнати)))

Круто!!! У нас есть один славутопишоход с Никополя  :D  
А ты красавчик что на тачке приехал!!!!  :cool:
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

ЯРОСЛАВ

Ё моё, как моя, 2004 год и цвет мурена, и тоже стандарт, была, переделал в люкс. удачи.