Электроавтомобили

Автор Алла, 07 Серпня 2008, 19:59:05

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

SWarlock

Цитата: Salek від 20 Жовтня 2015, 19:52:09
Цитата: SWarlock від 20 Жовтня 2015, 19:43:01
Надо видеть все сразу, а не только часть. Не зря французы отказались от электромобилей, причем сказали, что электромобили - большой мыльный пузырь при нынешних технологиях производства, доставки к потребителю и хранения (АКБ) электроэнергии.
Полностью согласен с французами. ;)
Единственное при эксплуатации в городском цикле считаю что оправдан гибрид.
По гибриду тоже согласен. Особенно полезен он будет в пробках, где используется только электропривод. И без никаких систем старт-стоп, которые производители авто рекомендуют выключать в пробках, потому что получается обратный эффект.
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

SWarlock

Рекуперация - хорошо, но очень больно для аккумулятора (в электромобилях), поэтому в новых разработках в качестве накопителя рекуператора идут устройства типа конденсаторов. Мелкие заряды-разряды портят батарею. Если в населенном пункте нет сервисного центра, то ремонтировать некому. А вообще - система экономит топливо и тормозные колодки, хоть и дорогая изначально и в обслуживании.
Старт-стоп - это когда остановился на светофоре, а через 15-30 сек двигатель выключился. Нажал на педаль акселератора, двигатель завелся и автомобиль поехал.
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

YUKON

Давно хотів в цій темі вставити свої 5 коп....вставляю - Тесла модел С гарна машинка, дуууже нам простим людям непокарманна але реально класна! Але їїї таааак гарно обхєзяв славнозвісний Ерік Давідич. І частково він правий, не їздитиме вона згідно заявлених параметрів, мається на увазі параметри пробігу на 1 заряді!

Молдчага, гарно протестив!
Відносно електромобілів, скажу так, найкраще продумали систему руху на електромобілях, так це французи, вони зі своїм  Рено Кангу вжарили весь світ! Ви берете в себе в гаражі зарядили батарею повністю, але пробіг на 1 заряді 200 км., а вам потрібно проїхати 500, шо робити! Французи зробили все просто!Вони зробили заправки для батарей, тобто ви проїхали на таку заправку, замінили весь блок батарей за 5-10 хвилин і поїхали далі! Молодці! І це працює у Франції вже сьогодні!

YUKON

#63
Цитата: Salek від 21 Жовтня 2015, 22:37:26
Цитата: YUKON від 21 Жовтня 2015, 20:37:17
Вони зробили заправки для батарей, тобто ви проїхали на таку заправку, замінили весь блок батарей за 5-10 хвилин і поїхали далі! Молодці! І це працює у Франції вже сьогодні!
Это не жизнеспособная система!!!
YUKON откуда инфа о организации такой хрени?
По твоим словам=>Я подъезжаю на новом электромобиле=>оставляю АКБ не имеющие ни одного цикла=>беру какую то хрень  с 500 циклами и 50%остаточной емкостью,=>еду дальше!
Чушь полнейшая.
От коли не знаєш не неси сам повний брєд - http://www.autosaratov.ru/news/details/id/5018
Це стаття 2008 року
Це так для загального розвитку - http://www.gazeta.ru/auto/2010/12/28_a_3481126.shtml
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=11&t=26834
А це карта але не тільки Франції - http://chargemap.com/
А це протилежне від сказаного тобою - http://www.electro-machines.ru/auto/elektromobili-renault-fluence
Перш ніж щось писати тре хоч погуглити,чи що!

Жулик

Цитата: YUKON від 21 Жовтня 2015, 20:37:17
Відносно електромобілів, скажу так, найкраще продумали систему руху на електромобілях, так це французи, вони зі своїм  Рено Кангу вжарили весь світ! Ви берете в себе в гаражі зарядили батарею повністю, але пробіг на 1 заряді 200 км., а вам потрібно проїхати 500, шо робити! Французи зробили все просто!Вони зробили заправки для батарей, тобто ви проїхали на таку заправку, замінили весь блок батарей за 5-10 хвилин і поїхали далі! Молодці! І це працює у Франції вже сьогодні!

Нече сеееее
А я думал они как в топ гир генератор в багажник поставили )
В кенго багажник позволяет  :D

YUKON

#65
Salek - я вів мову про Францію, а ти про Україну! Тут ще 100 років не буде ніяких електрозаправок, якшо є то між ними велика відстань! Електромобілі в Україні не презентуються з метою продажу як такі, тільки гибріди! Можливо, начеб-то, кітайці щось там шевелились, але можу помилятись! А взагалі ти не вловив самої суті того чого я написав! Питання пересування на великі відстані на електромобілях! І саме французи це вирішили найкраще, на мій погляд! Для того я тобі давав посилання на карту ел. заправок в З.Європі, в т.ч. і Францію!
Питання не стоїть заміни старих АКБ на нові, соль в тому що ти купляєш саму машину без АКБ, потім, на умовах оренди тобі дають АКБ до "твого" купленого Рено (Кангу або Флюєнс) вже заряджені. Після того як ти використав весь заряд на батареї тиии - ...
"Зарядка АКБ возможна тремя способами: 1) От бытовой сети (10А, 220 В) в течении 8 часов. 2) На станции экспресс-зарядки (32А, 400В) в течении 30 минут. 3)Заменить АКБ за 3 минуты на специальном пункте;
Тобто, в п.п.1,2 "твої" батареї. взяті "тобою" в оренду залишаються при "тобі", а  саме 3-й пункт дає можливість пересуватись на велику відстань, тобто ти не ждеш 8 годин або 30 хвилин, а заїхав на спецелектрозаправку де "тобі" замінять "твої" батареї (блок батарей) на інші вже повністю заряджені (і все це за за 3 хвилини). Ти платиш гроші тільки за заряд батарей. оскільки свою батарею ти здав а іншу, таку саму, отримав! 
Саме такі спецелектрозаправки вже працюють сьогодні у Франціїї! Карту яких я тобі дав!

YUKON

Цитата: Salek від 24 Жовтня 2015, 06:32:19
Цитата: YUKON від 23 Жовтня 2015, 08:42:37
Для того я тобі давав посилання на карту ел. заправок в З.Європі, в т.ч. і Францію!
Заменить АКБ за 3 минуты на специальном пункте;
 
Саме такі спецелектрозаправки вже працюють сьогодні у Франціїї! Карту яких я тобі дав!
Ты дал карту пунктов зарядки,а не обмена АКБ.
Цитата: YUKON від 22 Жовтня 2015, 09:21:47
Перш ніж щось писати тре хоч погуглити,чи що!
Как продвинутый пользователь нагугли сеть "ИМЕННО ОБМЕННЫХ" пунктов АКБ.
Идея менять АКБ на электромобиле такая же утопия как и идея всемирного коммунизма. ;)

Тяжко з твоєю швидкістю, ти коли заіжджаєш на АЗС там присутній тік 95 чи 92 бензин, норм АЗС надає можливість заправитись 95, 92,та ін, в випадку з ел. мобілями також ідеш на хвправку де ти можеш зарядитись за 30хв. або замінити акб.
Фірштейн?

YUKON


Romka

Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Vladilenovich


YUKON

Фари з ГАЗону...з ума зійти!

admin (предыдущий)

Рада звільнила від ввізного мита електромобілі

Рада ухвалила законопроект, який скасовує ввізне мито на транспортні засоби, оснащені електричними двигунами.
"За" законопроект №1647 проголосувало 233 народних депутатів.
Згідно із пояснювальною запискою, законопроект розроблено з метою охорони навколишнього природного середовища, забезпечення енергетичної незалежності України, спрощення доступу українського населення до новітніх розробок та технологій, покращення якості та зменшення вартості пасажирських перевезень в Україні. 
Завданням законопроекту є створення передумов для зменшення вартості, а відповідно і популяризації електромобілів в Україні.
Водночас, ВР відмовилася підтримувати законопроект №1912, який передбачає тимчасове, до 1 січня 2020 року, звільнення від оподаткування ПДВ електромобілів, які ввозяться.

Жулик

8% отменили?  :facepalm:
Все я побежал за электро каром  :rofl:

YUKON

Цитата: Salek від 25 Листопада 2015, 13:00:52
Да красавцы бля..
Только заряжать будет скоро негде.
https://inforesist.org/v-minenergo-podtverdili-prekrashhenie-postavok-uglya-iz-rossii/
Нічого, як вирішили і знайшли за 2 роки альтернативу постачальника газу...тер з ЮАР будуть брати вугілля!Але "шукати" будуть ще мать років зодва! }-)
Блін, поставили в Запиріщі конвеєр на Славуту, розробок електрославут немало, і вперед клепайте! Хапать будут! Ні Автозюзь незнає як жеж вижити...буде ото таке як в Кременузі! :popcorm:
Цитата: Жулик від 25 Листопада 2015, 12:33:22
Все я побежал за электро каром  :rofl:
Біжи до дружбанів розкосих! Ті там пачку їх напхають! :rofl: :rofl: :rofl:

Sergik32

ласапєд і ніякого авто, попривикали жопи возити і чим подешевше, а хтось рахуяв його експлуатацію, ремонт, обслуговування і заміну батарейок, а тим паче дядя вася в гаражі його не поремонтує і сервісних центрів немає покищо
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0