Як отримують права - від історії до практики (фото)

Автор Владислав, 02 Червня 2011, 16:40:49

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Toris

Цитата: Валерий від 22 Лютого 2018, 09:22:34може де й є Київі все як було так і осталось.без бігунка нічо не рішаеться :facepalm:
Ага, зараз я Вас ще "доб'ю": в СЦ не обов'язково оформлятись за місцем проживання, можна навіть в сусідній області перереєструвати на номери потрібної області. Необхідно лише уточнити телефоном наявність номерів необхідної області. Можливо, доведеться зачекати, доки з'являться потрібні номери і тоді поїдете оформлюватись.

Мені навіть дали можливість вибрати з наявних номер, який подобається. :)

Romka

в 2008м сдавал на права на Туполева - без хабаря и с первого раза. Правда был прикол - отвечал на вопросы все время верно, а в конце надпись "Вітаемо ви пройшли тест! Помилок 1." Дивно, ну ладно. Правда бланки закончились (проблема украинского масштаба - фабрика не работала, так сказали) и ждал около 2х месяцев пока появятся, потом в очереди 2 субботы стоял, пока забрал.

В 10м переоформлял техпаспорт с закрытием кредита, пол субботы на оформление доков и экспертизы и вторую субботу пару часов забрать техпаспорт. Все без бегунков и хабарів.

В прошлом году уже там в сервисе регистрировал гбо с заменой техпаспорта, можно было за день сделать, если с к 8ми приехать и в 18 уехать. Очередь была из-за экспертизы и не все окна работали. Техпаспорт в тот же день выдают. Но ушло 2 субботы, т к приехал в 12 и не успел подать документы на оформление, а экспертиза уже действительна только 1 день!!! Не знал про изменения. Но без помагайки и хабарив.

В общем, особого напряга, не считая саму очередь за получением карточки удостоверения не испытывал за все время. Но, и ускорения от реформы не ощутил.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Toris

До речі, кияни, ось вам сцилочка http://hsc.gov.ua/kontakti/kontakti-gsts-pidrozdiliv/

Крутите сторінку до самого низу - і потім спокійно без Києва та черг катаєтесь і переоформлюєтесь. В інших населених пунктах Київської області ділова активність нижча, тому там має вільніше дихатись.

Я так думаю.

Romka

так і є, мені тоді газовщики пропонували поїхати в Васильків і за 2 год все оформить, я чогось обламався.
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4