Цікаве відео

Автор Володимир, 22 Червня 2011, 17:49:21

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

Валерий

Цитата: Володимир від 05 Грудня 2016, 17:42:50

обладнання і інструмент класне.но каркас на потолок по маланські набрали.
глаза боятся, а руки делают. Ремонтно строительные работы

Sergik32

обладнання то зачотне, а от ні двері ні мебля не накриті, якось через сраку тако роблять.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Валерий

Цитата: Sergik32 від 07 Грудня 2016, 08:31:38
обладнання то зачотне, а от ні двері ні мебля не накриті, якось через сраку тако роблять.
тіпа супер мастера :-D

EvgenS

Цитата: Sergik32 від 07 Грудня 2016, 08:31:38
у нас директор француз, то тоже все через пятую точку делается, причем говоришь как делать лучше и экономней что либо, так он и слушать не хочет типа мы хохлы дебилы а они супер спецы)))))

Володимир

Цитата: Валерий від 06 Грудня 2016, 23:12:36обладнання і інструмент класне.но каркас на потолок по маланські набрали.
Ну я коли робив собі вдома, то спочатку давав довгі профілі через всю стелю на відстані 120 см на стики по ширині ГК, а потім давав по 5 чи 6 поперечок. Тобто всі стики в мене були шурупами прикручені до профіля. Зараз подивився відео, і подумав, може я забагато заліза викинув на стелю, достатньо було поперек ГК через всю кімнату.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

EvgenS

Профиля крепят через 60 см, если делать через 120см то провиснет и отпадет на потолке, на стене стоять будет пока кто то не облокотиться на неё.

Володимир

Цитата: EvgenS від 07 Грудня 2016, 11:14:05
Профиля крепят через 60 см, если делать через 120см то провиснет и отпадет на потолке, на стене стоять будет пока кто то не облокотиться на неё.
Я робив сітку, спочатку на повздовжні стики суцільний профіль, а потім поперек ГК поперечки з кроком 60 см.

EvgenS

Лишний перевод профиля! крепи если стена то только вертикально  через 60 см, если потолок то как удобней хоть по длине хоть по ширине комнаты тоже с шагом 60см, но лучше к примеру если комната 3х4 м то взять трех метровые профиляки и крепи перпендикулярно короткой стены, и отходов не будет. :-D
Кстати размер листа по ширине не 120 а 125см.

Володимир

Цитата: EvgenS від 07 Грудня 2016, 12:55:43
Кстати размер листа по ширине не 120 а 125см.
Я колись так само думав, почіпив профіль, а 5 см бракує з боку.

Площа одного листа ГК 3 метри квадратних, відповідно 1,2*2,5=3,0

EvgenS

сори перепутал то у меня с ОСБ такое было 1,25м*2.5. А гипс все верно 1,2м ширина, длина может быть и 3м

Володимир

Валерий

Цитата: Володимир від 07 Грудня 2016, 11:28:09
Цитата: EvgenS від 07 Грудня 2016, 11:14:05
Я робив сітку, спочатку на повздовжні стики суцільний профіль, а потім поперек ГК поперечки з кроком 60 см.
на потолок профиль йде з кроком 40 см.і між ними на торці листа тоже профіль.тоді немає тріщин і нічого не провисає.так по правильному.

EvgenS

как по мне никуда он не денется и не пойдут трещины так как потолочный гипсокартон тоньше  и легче стенового соответственно

Валерий

Цитата: EvgenS від 10 Грудня 2016, 08:46:40
как по мне никуда он не денется и не пойдут трещины так как потолочный гипсокартон тоньше  и легче стенового соответственно
еще как трешит.

EvgenS

Ложи сетку на швы и замазуй перфликсом а не штукатуркой и не будет трещин.