Цікаве відео

Автор Володимир, 22 Червня 2011, 17:49:21

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Vitaliy.

Занимаюсь ремонтом авто.Радиолюбитель.Электрика и не только.
Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Володимир

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Romka

Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Kudrik

Дядька на Жанна Маре немного похож....не какой-то там "простачок"...

Vitaliy.

Я предпочитаю делать в своей жизни то, что мне нравится. А не то, что модно, престижно или положено.
 рус иван пнх

Сволочь

"Мечта рабов-рынок, где можно было бы покупать себе господ" Станислав Ежи Лец

Володимир

На наших дорогах в мене шини до такого стану не доживають, свої викинув із зносом протектора 40-50%.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Vitaliy.

рус иван пнх

Romka

Ну такое. Нечего не виляет, отремонтировать рулевое и ходовую, сделать розвал и О, чудо! все четко управляється!

Vitaliy.

рус иван пнх

ВКБ

Цікаво щоб він напроектував би при менталу техвідділів  срср, пресингу керівництва та його зміни, затримки в зарплаті та звільнення, малу зарплатню та платеспроможність населення та шугливість щодо іде і бєшений розрив ланки взаємодії між конструктором, технологом, економістом і власником та профспілкою.
Помилка заз на мою думку така, що треба було не оріжнтуватись на ніщого споживача, а середнього і не обрізати все до мінімуму, а таки вкластись у конкуреньний власний дизайн і безпеку класу А, тобто капіталовкластись і прорахувати. Тут розбрід у заз був роками..неконкурентна монархія в середині. Щакон нечіпай шо є старєйшин і ненависть до власників приватизантів.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Romka

Vitaliy.

Костя, шо це було? Ви трохи спуститься на назу Землю, не литайте где то как то.
 рус иван пнх

Vitaliy.

рус иван пнх

Vitaliy.

рус иван пнх