Акустическая полка

Автор Антон, 29 Серпня 2008, 20:35:15

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Константин

Скажем так, имею в своей машине музыкальное оснащение , с которым еле втиснусь в 2 килобакса по розничным ценам... Я уже немножко прошелся по начальным граблям ))) и стараюсь теперь их обходить заранее, если грамотный человек меня предупреждает... и никаких тылов у меня НЕ БУДЕТ вовеки-веков больше... А для этого надо всего-лишь услышать сцену в машине и тогда все станет на свои места... А улыбка с ушей не будет сходить недельку где-то )))) И все это будет сопровождаться фразами: \"Ухты, а как это так?\" \"Фигасе чудеса бывают\" \"А что у тя в полке?...ничего?...нифига себе!!!\"  

И громко, и без искажений, и толково... Хотя инстал еще не закончен...да и у \"больных\" людей инсталы наверное не заканчиваются...

ПС: а все начиналось с Сони и Пионеров 6х9 )))
Телефон для поговорить:
0993011257 / 0976396123

Number One

Цитувати виділенеа все начиналось с Сони и Пионеров 6х9 )))
У багатьох людей на цьому і закінчується :)

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Skiper

Цитата: Number One
Цитувати виділенеа все начиналось с Сони и Пионеров 6х9 )))
У багатьох людей на цьому і закінчується :)
Печально слушать музыку затылком.
Обычно в таких случаях для фильтрации использую это:

Цитувати виділенеВоенная модификация берушей с открывающимся клапаном - нет необходимости вынимать беруши для разговора.
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

Серёжа

Полка GT-R,снизу нормально фанерой обделана,небудет скакать от динамиков???И ещё 1,магнити с низу с полки не сильно торчят ????

Юра

Цитата: Tuborg297Полка GT-R,снизу нормально фанерой обделана,небудет скакать от динамиков???И ещё 1,магнити с низу с полки не сильно торчят ????
Вона по моїму не з фанери,а з тирсоплити,щас магазінні полки всі такі..........

Серёжа

Да какая разница,главное чтоб она нескакала от звука=)))

Константин

Цитата: Tuborg297Да какая разница,главное чтоб она нескакала от звука=)))

для этого есть болты м6-м8
Телефон для поговорить:
0993011257 / 0976396123

Number One

Від звуку вона не скаче, але вона важча за стокову, тому провисають кріплення. Самі штирки в мене не підійшли до пазів (тонкіші, хоча на вигляд однакові), прийшлось надіти на них по шматку силіконового шлангу, бо полка тиліпалась туди-сюди. Також у ній не передбачено місця під шнурки, тому прийдеться це робити самому. Варіант без шнурків має право на життя тільки якщо багажник для дріб\"язку і ви не будете перевозити щось більш-менш габаритне. Піднімати та тримати полку рукою не варіант, бо вона досить важка. При сильному підійманні динаміки впираються в підголовники. Також скоріш за все, прийдеться робити упори, бо рідні тре зняти одразу, бо не закриється ляда.
Якість виконання на 4, звук на 5, як для бюджету!
Бюджетний варіант виконання тилу, відробляє гроші на 100%!
Вроді, все розповів. Полка ГТР Еволюшн.

Я ДОМА !!!

Серёжа

Number One
Как ты делел шнурки под неё чтоб полка подималась,есть фотоотчёт ???????

Number One

Фото не робив. Але можу зфотати, якщо треба.
Як робив: Обережно просвердлив по краях, так, як і в стоковій, діаметр свердла не пам\"ятаю, але так, щоб шнурок плотно входив у отвір, ~4мм.
Кожзам підклеїв до тирсоплити, щоб не почав рватися. Роль шнурків грає метелевий трос у силіконі. На стокові кругляшки зверху зав\"язав трос, прикрутив до ляди, другий кінець троса просунув у отвори у полці, потім відрегулював максимальний підйом і зав\"язав вузол. От і все. За час користування (з зими) все працює нормально, кожзам не рветься, трос тримає добре, вузли не розв\"язуються.
Можу завтра зробити фото, якщо треба. Колхоз колхозом, але ВОНА ПРАЦЮЄ! :P

Я ДОМА !!!

Серёжа

Number One
Зделай пожалуйста!!!!=))))))

Number One

Ок! Завтра буду на гаражі, зфотаю.

Я ДОМА !!!

Юра

Непойму чого ви не переставите стокові резінові шнурки з полки(сток),на ЖТР?????????????

Number One

yra
Бо не поставиш
Бо порвуться
Бо короткі
Достатньо чи ще?

Я ДОМА !!!

Юра

Цитата: Number Oneyra
Бо не поставиш
Бо порвуться