Мій Таурег 1.3

Автор Volodymyr, 18 Липня 2011, 11:49:17

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Max 55

Цитата: штикСкинь фотки, у меня тоже экспортный пикап 1.3инж. Тоже обороты плавают.
Туда тебе прошивочку хорошую втулить и будет нормалёк

Volodymyr

Ось мій Таурег

В кузові зробив обшивку бо шкода заводської пластмаси

обшив дверні карти під колір чохлів

а найголовніше що мене доставало це відсутність підсвітки замка і це доробив

поставив підсвітку ручок бардачка і ніг

Сломалась машина и нет денег на пиво — вот они мужские критические дни...

Volodymyr

В планах поставити камеру заднього вигляду і замінити зеркало заднього виду на монітор

Джан

підсвітка офігітільна, 100пудов........

SWarlock

а вот кто мне скажет: зачем ставят зеркало заднего вида внутрисалонное на пикапах? что в нем смотреть?  :|
самый правильный вариант, действительно, ставить вместо него нафигатор с подключением к нему камеры заднего вида.  :cool:
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

Volodymyr

Цеж наші українці у них все має бути наоборот даже склопідйомники були поміняні клеми

crank555

Цитата: SWarlockа вот кто мне скажет: зачем ставят зеркало заднего вида внутрисалонное на пикапах? что в нем смотреть?  :|
 :cool:
вот был-бы ты по внимательнее  ;) не задавал бы такие вопросы...

crank555

подсветка  :cool: замок зажигания  :cool: вещь  (шлепанцы  :D )

SWarlock

Цитата: crank555
Цитата: SWarlockа вот кто мне скажет: зачем ставят зеркало заднего вида внутрисалонное на пикапах? что в нем смотреть?  :|
вот был-бы ты по внимательнее  ;) не задавал бы такие вопросы...
:|  так на что надо было обратить внимание? где быть повнимательнее? смотреть на груз в пикапе или на то, что дверь не открылась? я логики в таком зеркале не вижу, покажите мне где ее (логику) искать...
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

crank555

Там стоит сзади стоит стекло, а когда без груза и крыши  едешь  :| можно и посмотреть

Volodymyr

І так мої перші 10 тис.км пробігу і ось які проблеми - починає гнати масло із під блока головки циліндрів (не витримала поїздок по Бориспільській трасі на швидкості 150-160км/год), як сказали на Сто і показали в мене стоїть помпа догори ногами, зливний отвір зверху, що не кажи українське диво техніки, почав доставати датчик, що відповідає за нагрів, прийшлося розібрати до нуля і все Ок, за засвічений Check Engine взагалі мовчу, ну і на останок електросклопідіймачі постійно дістають, то лівий не робить то правий. А так все нормально при тому, що кожен день вожу по 200-400кг грузу.

Volodymyr

і ще одне чи хто підкаже чи підходять бокові зеркала від ВАЗ 2110, або від якої моделі підходять, щоб не дуже мучитися

Юрій

Найкраще підходять від БМВ.

Тут є тема десь. Пошукай.

Camel Trophy

Купи б1л1 ковпаки, авто буде маты гарн1ший вигляд :rolleyes:

штик

такі як у мене,наприклад :cool: