Славута 2007 Киев - Ирпень 1.2i

Автор roman-udacha, 18 Липня 2011, 15:11:41

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

roman-udacha

Цитата: Александр Надводнюкя хз. Собі, наприклад, буду ліпити резонатор від 2109+гофра, рідними я вже ситий донесхочу. Можу потім свій тобі віддати, він майже новий + гайка під лямбду. Болт-он, корочє)

Чому ситий?

sniper Сейчас гляну  :)

Александр

ситий, бо не голодний. Не хо не тре
Глаза боятся, а руки из жопы.

roman-udacha

102 тык

Знімав торпеду, привів в порядок проводку, вивів доп. прикурювач в багажник, зашумив додатково під торпедою.

Їздив до \"Дачників\" - замінена ліва тяга, сайлентблоки, передні колодки, поставлений карбовий Босал.

Матеріали 530, робота 310.

roman-udacha

107 Вчора не завівся :(
Заміна втягуючого реле - 204 грн  o_O
Ледве знайшов потрібну мені модель, перебрав три види. Підійшло те, яке виявилось саме дорожче..

Підійшла от така

При розборці старого треба бути обережним із проводами під кришкою  :(

roman-udacha

Сьогодні зранку тупо розсипався глушак  на світофорі  :D

Відгоріла випускна труба від банки, я рушив - а труба осталась біля світлофора *ROFL*

Заварив на сирецькій - 80 гривасей

Богдан

когда у меня отвалилась труба то я еще дней 5 без нее ездил,прямоток,хуле)

roman-udacha

Візит на СТО заварити глушак - 230 гривень %)

Пішла тріщина на зварному шву на новому резонаторі, в місці де прийомна труба входить в банку.

+ знайшли тріщину на самому глушаку зверху біля прийомної труби на вході в сам глушак.

+ 2 релюшки, туманки і повороти - 50.

Пілять

Жулик

Цитата: roman-udachaВізит на СТО заварити глушак - 230 гривень %)

Пішла тріщина на зварному шву на новому резонаторі, в місці де прийомна труба входить в банку.

Нужно было упор приварить как спереди банки, иначе будет отрыватся все равно...

roman-udacha

Цитата: Sliava!

Упоры - ушки сразу не приварил, не хватило с собой денег на 2 штуки и мастер не хотел торговаться.
На глушаке стоят, дык треснул он как раз в местах сварки, где то ударил наверное.

Жулик

Цитата: roman-udacha
Цитата: Sliava!

Упоры - ушки сразу не приварил, не хватило с собой денег на 2 штуки и мастер не хотел торговаться.
На глушаке стоят, дык треснул он как раз в местах сварки, где то ударил наверное.
Не весело когда нет полуавтомата...  У меня есть варю себе шо хочу ) :[

Александр

Рома, побiйся бога, за 250 можна новий польський глушак купити, а не варити той хлам
Глаза боятся, а руки из жопы.

Жулик

Цитата: Александр НадводнюкРома, побiйся бога, за 250 можна новий польський глушак купити, а не варити той хлам
Я за 260грн взял не так давно или за 240 не помню  *DONT_KNOW*
Яркие просто сварщики попались в черное их....

Ежен/Юджин/Ойген

Цитата: Александр НадводнюкРома, побiйся бога, за 250 можна новий польський глушак купити, а не варити той хлам
Та я где-то производства Мотор Сич за 130-140 видел.  :D
Не заз и не босал, зато авиазапчасти будут.  :P
Рецепт перемоги в інформаційній війні простий: говорити правду і викривати брехню (Любомир Гузар)

roman-udacha

Цитата: Sliava!Яркие просто сварщики попались в черное их....

А резонатор ще за 250?)  *CRAZY*

Неуважно читаєте :)

Переварка резонатора, зняття глушника і його ляпання автоматом, і 3 вуха щоб нічого не загубити по дорозі.

Да - багато, да - дорого, ну так що робити, їздити як д*біл і пирдіти щоб вуха закладало?

Цитата: Sliava!Не весело когда нет полуавтомата...  У меня есть варю себе шо хочу ) :[

Дык я буду теперь знать к кому ехать вариться  :D

roman-udacha

112 тыс.

Поміняв праву шарову, пройшла 40 тисяч  %)  o_O  

Ліва на 20 здохла.

Змазав всі резинки силіконом.