Славута 2007 Киев - Ирпень 1.2i

Автор roman-udacha, 18 Липня 2011, 15:11:41

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Number One

Цитувати виділенеІ чи перестаним всі ми хвалити те,що маємо
НІКОЛИ, поки я живий!!!!!
Знаєш, \"горжуся тим, що маю\", оце правильно!

Єдина Овечка, що подобається - першого покоління, пострестайлінгова.   Ото красива, все інше шлак.
Тож також віддаю перевагу Сенсу/Ланосу. Але тільки після Славути! :D

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Юрий

Та ви гонітє, моя славка самая лучшая *PARDON* Вот например имею возможность поменять на \"Бентли континенталь\" да вот только не хочу *CRAZY*  Потому шо славка тем более моя это верх инжинерной мисли роскоши и комфорта, вот так. :D  :D  :D

Sergik32

Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

roman-udacha

Славута - це досвід, навчання якому ніякий інший автомобільне навчить елементарній теорії будови авто.

Після славути можна сідати в фактично в любий автомобіль :)

Max 55

Цитата: SWarlockВ Виде эбу январь!
Микас там

Володимир

Цитата: yra
Цитата: 23qлучше ланос чем авео
Я теж так думаю,ланос на трасі устойчивіший,+ місця в авео набагато менше,менший багажнік...і  якось росказував рихтовщик,що авео ще быльш бистріше гниють за ланоси...Ну салон понятно кращий,але це пожертвувало загальним пространством...
Та ні, в авео порівняно з ланосом в салоні місця більше, і на задні сидіння посадка приємніша.
Цитата: yraЧи буде тут на цьому форумі людина,яка просто вислухає конструктивну критику?І чи перестаним всі ми хвалити те,що маємо(але напевно в українцях це закладено віками)...
За Салон получше,я сказав,може трохи кузов поестетичніше,но за габарити салону,я мовчу.........візьми рулетку поміряй відстань від кінця торпеди до заднього сидіння,ти пойми там сильно широка панель(тіпа як у всих нормальних іномарках),вона прикольна,але при тому вона забирає багато місця спериду.........Давай залп слів,,,,))))))))
Я рулеткою не міряв, але був пасажиром на задньому сидінні і в ланосі і в авео, то в авео вільно, а в ланосі майже як в славуті.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

SWarlock

Цитата: yraЧи буде тут на цьому форумі людина,яка просто вислухає конструктивну критику?І чи перестаним всі ми хвалити те,що маємо(але напевно в українцях це закладено віками)...
За Салон получше,я сказав,може трохи кузов поестетичніше,но за габарити салону,я мовчу.........візьми рулетку поміряй відстань від кінця торпеди до заднього сидіння,ти пойми там сильно широка панель(тіпа як у всих нормальних іномарках),вона прикольна,але при тому вона забирає багато місця спериду.........Давай залп слів,,,,))))))))

1. После вышесказанного мне и добавить по размерам салона нечего.
2. конструктивная критика - она всегда полезна, тут спору нет. Так вот когда у меня был вопрос что купить, я облазил ланос хеч и ланос седан, а также авео хеч и седан. В связи с тем, что у хечей места реально было в багажнике только для барсетки, я от них отказался. а между двумя авто ланос и авео седанами я уже выбирал исходя из того, какие у кого типичные болячки, что где собиралось и качества материалов. Само собой, остальные показатели также рассматривались.  Знакомых с ланосами/сенсами тоже есть несколько человек, так что этот автомобиль мне тоже знаком. Так что у меня выбор был и я его сделал, о чем позже не пожалел. Но я никого не агитирую, не хвалю \"свое корытце\". У каждого своя голова и свои выводы и решения.
Жизнь - тяжелая штука. Как только у тебя на руках все козыри, она начинает играть с тобой в шахматы.

roman-udacha

Уже всі поблювали на нові ціни автозазу? :)

Ланос

Про Сенс промовчу - пустий кузов 63 600. Ну не сцуки, а?

Sergik32

пакращення лишилось, дід коля укотив
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Жека

Цитата: roman-udachaУже всі поблювали на нові ціни автозазу? :)

Ланос

Про Сенс промовчу - пустий кузов 63 600. Ну не сцуки, а?
Пакращення в действии же. Пахло свалил в Австрию. Кто нужно - перевёл уже давно деньги с гривны.
Да, если кто не знает - УкрАвто принадлежит к бойкотируемому бизнесу рыгейоналов. Так что покупаем иномарки. ;)
Покращена версія EvGaS\'a (репрессирован донецким админом)

roman-udacha

Щось я тут відписатись забув  :)

Автозаз був посланий на південь, москво-таз принципово навіть дивитись не хочу, на початку лютого з салону було взято Geely CK2 в комплектації Impress.

Ланос - нэ нэ нэ нэ нэ, абсолютно пустий кузов + дикі ціни на установку дод. обладнання + сервіс гімнно :D

Накатав 1300 км - шикарно  *CRAZY*

Славик

поздравляю с покупкой, пластик не \"пахнет\" ? почему МК не взял ?

roman-udacha

Цитата: Славкапоздравляю с покупкой, пластик не \"пахнет\" ? почему МК не взял ?

Спасибо. Меня дико отпугвает размещение панели приборов посередине торпедо

Пластик не пахнет :)

Славик

места хватает в салоне ? а то мы когда-то смотрели такое авто только СК1, так мне показалось что сзади мало места, впереди вродь нормуль

Жулик

гіііііііііііііііііііііі
поздравляю однодумец китай рулить, ланос сенс проти сего дива пфф...
панель тоже как то  o_O