Славута 1.2S by Мішаня™

Автор Мішаня, 19 Липня 2011, 01:19:19

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юрій

Вітаю з бортовиком! Молодець,  :cool:  продовжуй в тому ж дусі!

ЯРОСЛАВ

с бортовиком, чтоб не ломалась.

Number One

Йоу, ты, когда фоткал, подсос полностью запихивал? Заслонка неровно стоит. Очиститель карба я брал такой же. После него машина сломалась... :D
Врядли, конечно, из-за него. Но отмывает он зверско!
Да, тюнингу, как правило, предшествуют ремонты :)

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

PUT_NIK

4. замінені повітряні жиклери 1 і 2 камер на 165 і 125 відповідно. Паливних не міняв, бо...    не додув як їх зняти..............
Купи индикатор (китайские по 1,5-2 грн), удали пластмассу до самой ручки или подбери подходящую длинную но узкую отвертку .
Открути жиклеры, а потом осторожно их доставай или зубочисткой или деревянной палочкой для шашлыков(продается в СИЛЬПО или ЕКО маркетах).

Мішаня

Цитата: Number OneЙоу, ты, когда фоткал, подсос полностью запихивал? Заслонка неровно стоит. Очиститель карба я брал такой же. После него машина сломалась... :D
Врядли, конечно, из-за него. Но отмывает он зверско!
Да, тюнингу, как правило, предшествуют ремонты :)

фоткав до ремонту, заслонка так стояла. Після ремонту поправив трошки тросік на підсос і заслонка стала рівно. Я чомусь подумав що вона має стояти рівно от так і зробив

Цитата: PUT_NIK4. замінені повітряні жиклери 1 і 2 камер на 165 і 125 відповідно. Паливних не міняв, бо...    не додув як їх зняти..............
Купи индикатор (китайские по 1,5-2 грн), удали пластмассу до самой ручки или подбери подходящую длинную но узкую отвертку .
Открути жиклеры, а потом осторожно их доставай или зубочисткой или деревянной палочкой для шашлыков(продается в СИЛЬПО или ЕКО маркетах).

Дякую за підказку наступного разу спробую.

Number One

Цитата: Мішаня™фоткав до ремонту, заслонка так стояла. Після ремонту поправив трошки тросік на підсос і заслонка стала рівно. Я чомусь подумав що вона має стояти рівно от так і зробив
Всё правильно, она должна стоять вертикально.
Я менял топливные жиклеры, проблем никаких.

Я ДОМА !!!

Мішаня

Цитата: Number One
Цитата: Мішаня™фоткав до ремонту, заслонка так стояла. Після ремонту поправив трошки тросік на підсос і заслонка стала рівно. Я чомусь подумав що вона має стояти рівно от так і зробив
Всё правильно, она должна стоять вертикально.
Я менял топливные жиклеры, проблем никаких.

Я перший раз це робив. Це у мене 2 машина 1 була таврія там карбом не займався, поїздив рік і продав, а на томість купив Славутку у татуська свого.

Number One

А у меня это первая машина, прикинь, как это, чинить, тюнить В ПЕРВЫЙ РАЗ! Ну, думаю, ты знаешь :)

Я ДОМА !!!

Vadimko1988

Поздравляю с бортовиком!

Max 55

Возьми пластиковый коврик в багажник, не пожалеешь  :cool:

Мішаня

хто ставив цкнтральний замок підкажіть як поставити на задні двері. перід без проблем поставив а от за ніяк неможу допнути куди втулити щоб працювало :(  :(  :|  :|

Max 55

Цитата: Мішаня™хто ставив цкнтральний замок підкажіть як поставити на задні двері. перід без проблем поставив а от за ніяк неможу допнути куди втулити щоб працювало :(  :(  :|  :|
Тут есть http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?pid=198963#p198963
ПОСТ 91

Мішаня

Дякую прийду з роботи буду далі возитися з ним. сьогодні цілий день просидів.

Мішаня

Хто знає від якої автівки підходить ходова на нашу славку щоб не треба було нічого варити, точити і т.д. просто зняв і поставив? І якщо можна то які саме деталі треба купувати. Теми про це на форумі читав, тільки про ваз ходову бачив. про інші починали мову і одразу закінчували. Прошу відповісти.

Александр

Много чего подходит с Nissan Skyline GT-R 34, но стоимость запчастей выше в среднем на 100 - 150 грн
Глаза боятся, а руки из жопы.