Славута \"R_E_D METAL\"

Автор Валентин, 03 Жовтня 2011, 13:13:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юра

Цитата: borisмої вітання! але цікаво чим керуються люди купуючи такі древні екземпляри,дешево для таврославути як на мене не аргумент

А чем руководятся люди которые покупают до революционные Жыгули????
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

boris

ну з жигулями все ясно-поки не згниє останній екземпляр то на них буде попит,недоліки постсовкової психології.коли продавав попереднього славіка біля мене стояла 9-ка початку 90х,ціна була як на мого славіка 8го року і блін такий ажіотаж був біля тої 9-ки.а на нас з   Славіком ніхто і не дивився :|

а взагалі кого ми обманюємо,коли вітаємо \"новоприставленного\" :D  користувача цього автолайна! я мля не встиг купити нову машину як вже-поміняв задній підшипник, воюю з тєчкою тосолу, не знаю чим згрішив за гуляючі оберти,відкривающийся  багажник,непрацюючим краном пічки, періодичною відмовою ЕСП на нажимання кнопки,на ходу відкривающоюся дверкою.....        машина проїхала 6000 км. господи змилуйся над нами! :D
продав славуту!!!

Nemetsss

Цитата: borisну з жигулями все ясно-поки не згниє останній екземпляр то на них буде попит,недоліки постсовкової психології.коли продавав попереднього славіка біля мене стояла 9-ка початку 90х,ціна була як на мого славіка 8го року і блін такий ажіотаж був біля тої 9-ки.а на нас з   Славіком ніхто і не дивився :|

Зачем флудить в бортовике????

boris

пробачте ! не стримався
продав славуту!!!

Number One

boris, да ладно, не всё так страшно!
Тебя почитать, так страшно садится за руль :D

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Max 55

Поздравляю с бортовиком
Знаете парни, машину нельзя запускать, вовремя следить, а не так, \"пока поезжу посмотрю\"

Валентин

Кнопку \"изменить\" я не люблю..хоть и сам создатель и админ многих сайтов...флуд в моём бортовике розрешон...главное что бы не оффтоп был...авто хоть и 2002 года но замена кузова в 2006 радует..

Валентин

Сегодня было сделано:
Замена масла в моторе
Подрегулирован раз и сцепление
Заменены диски на новие
Заменено зеркало заднего вида (салонное)
Установлена полка
Заменены лампи габаритов
Заменены фильтры оба

Андрей

так все таки какая цена? с бортовиком!

Алексей

Что-то новое делалось?

Андрей

слушай, вопрос не по теме но все же...
увидел ник, интерестно стало))) какое отношение имеешь к чатриксу?