Славута 1.2S, 2005

Автор yurgen88, 04 Жовтня 2011, 14:42:04

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Виктор

Цитата: yurgen88
Цитата: Viteks
Цитата: yurgen88Довго вагався над питанням: взяти Славуту та паралельно збирати на шось краще чи взяти кредит, щоб взяти Ланоса. Після підрахунків я зрозумів, що за ті гроші які я переплачуватиму я міг би взяти 2 ланоси тому вирішив взяти Славка :)
 Апарата я взяв Б/у 05р. народження набігав він за цей час 88800км. на скільки це правда мабуть тільки мойому Тавреку відомо :D комплектація звичайна. Найбіль шо в ній сподобалося це кузов, він  не гнилий та оброблений скрізь де тільки можна, відразу сказали шо свіжо покрашені бампера та підкрашене крило. В загальному на кузові декілька сколів а так все вері-вел. Салон також в пристойному стані миожливо навіть не курили або гарна ХІМчистка)) Після того як перший раз проїхав виявив такі проблеми:
1) Шось не так було з кулісою передачі вмикалися не чітко і дуже важко,  хазяїн сказав шо там просто сама куліса на рамі дежиться лише на 2 болтах з чотирьох необхідних так як машину продавав знайомий перекуп я повірив)
2) При русі інколи з\'являвся якись металевий звін. Той же перекуп сказав шо це шось в резонаторі відпало.
3) Про масло і решту росходників він інформацією не володів тому прийдеться міняти все
  Ну а так небуло ні магнітоли, ні колонок, ні антени, коврикі були з Зборної Міра :D  Правий пас. взагалі з Лєкуса був :D  затягана спинка задніх сидінь зі сторони багажніка.
    Ну прийшов час \"рішать\" покумекавши і почувши від перекупа шо по ходовій і двигуну він \"зуб даєт\" шо все окей, я її взяв :D
А ось і вона:

А что это за защита на фарах?
Дві пластикові насадки які тримаються тіпа як ворон глаз. Я їх поначалу хотів зняти але в одній фарі замітив тріщинку і дірочку і зрозумів шо це бивший володар знайшов альтернативу заміні фари :D  Тому поки залишив)
Спасибо, бо у нас таких я не видил.
Slavyta 1.2 LI

подписи для форумов
мой бортовик [url]http://slavuta-club.info/forum/v

yurgen88

Пробіг 90 016 км

Начну з сигналки: купив я простеньку сигналку за 350 грн. отака:

Поїхав ставить до майстра. Ну проблем в установці не було але як я казав раніше в менебув розведеній ЦЗ але на задніх дверях небуло нічого, тому покищо з кнопки двері в мене закриваються тільки передні. Так як отдєльно ці моторчики чи як воно на двері не продають то куплю самий дешевший ЦЗ (він кажуть 5 баксов коштує)  і поїду хай мені робить і задні.
    Так як у мене не робить половина полосок на обогріві заднього стікла посовітовали купить отаку штуку

Стоїть вона 100 українських грошей. Ще не пробував нею користуваться хто має досвід буду как говорится очень благодарен за опис як все це робить!!!

Також купив отаку антену

Поставив її сам штекер в майфун пітаніє до пітанія, а от на кінці антени тоже якись провод :|  то маса чи шо то таке і чи взагалі його кудись треба ципляти?

yurgen88

Да ше забув :D
   На вихідних захожу зранку в гараж заводить а вона мені \"нє браток не хо :D \" Короче АКБ приказав довго жить ось він

Я замічав це але думав що він ще протяне НО!!!
 Попав я вообщем на 580 грн. і купив отакий акум:

Гарантію 2 годи написали побачим)

Да, ще пришла мені посилка з інтернет магазина я заказав собі бороду од люксової та ще там по мелочі кліпси кріпьожні , нова подсвєтка задніх номерів, подвод теплого воздуха правда без трубки. Поставив я бороду і от як вона смотриться:

Все стало чітко правда саму першу секцію що від воздушки йде пришлось посадить на клей бо погано трималось! Тепер класно дополнітєльна полочка появилась :D

Александр

Тавар1сч, окремо актуатори ц.з. (моторчики) продаються! Бачив китай п\"ятипроводний за 35 грн., але це ,мабуть, трохи дорого, думаю э 1 дешевш1. А на антен1 другий провод да, масса. До реч1, тоже соб1 два дн1 назад бороду поставив, класна штука!  :cool:  Купив 11 за 100 грн на Перова в Киэв1. А от чохол КПП треба натягнути на оту квадратну рамку на бород1. Р1дна не натягнеться, бо там в н1й вшитий каркас квадратний з проволоки. Я купив шк1ряний, зовс1м 1нший вигляд!  :cool:
Глаза боятся, а руки из жопы.

Max 55

Можно и родной натянуть на квадрат, предварительно его распороть вытянуть оттуда проволоку, вшить резинку и натянуть

yurgen88 сколько старому АКБ лет?
Продай его мне!

Алексей

Сколько за коврики отдал? Как передние дины?

Александр

Цитата: Александр НадводнюкТавар1сч, окремо актуатори ц.з. (моторчики) продаються! Бачив китай п\"ятипроводний за 35 грн., але це ,мабуть, трохи дорого, думаю э 1 дешевш1. А на антен1 другий провод да, масса. До реч1, тоже соб1 два дн1 назад бороду поставив, класна штука!  :cool:  Купив 11 за 100 грн на Перова в Киэв1. А от чохол КПП треба натягнути на оту квадратну рамку на бород1. Р1дна не натягнеться, бо там в н1й вшитий каркас квадратний з проволоки. Я купив шк1ряний, зовс1м 1нший вигляд!  :cool:
какая нах масса, тот проводок тоненький подключаеться к \"+\" на майфуне он идет к усилителю на антенне, на магнитоле вроде бы голубой провод должен быть для антенны

Александр

graf, не хочеться оц1нювати тво1 розумов1 зд1бност1, то твоэ д1ло. Але якщо ти не шариш в тем1, то краще не говори н1чого. До магн1толи приэднуэться проводок, який 1де разом з сигнальним проводом антени, а коротенький пров1д, який виходить з корпусу окремо в1д 1нших провод1в - масса! Не запутуй людину!  :mad:
Глаза боятся, а руки из жопы.

yurgen88

Цитата: Александр НадводнюкТавар1сч, окремо актуатори ц.з. (моторчики) продаються! Бачив китай п\"ятипроводний за 35 грн., але це ,мабуть, трохи дорого, думаю э 1 дешевш1. А на антен1 другий провод да, масса. До реч1, тоже соб1 два дн1 назад бороду поставив, класна штука!  :cool:  Купив 11 за 100 грн на Перова в Киэв1. А от чохол КПП треба натягнути на оту квадратну рамку на бород1. Р1дна не натягнеться, бо там в н1й вшитий каркас квадратний з проволоки. Я купив шк1ряний, зовс1м 1нший вигляд!  :cool:
Дякую тепер буду знати як правильно називаються замочки :D  А я через инт. магазин за 84 грн. бороду взяв. Да натянув дякую сам не додумався)

yurgen88

Цитата: Max 55Можно и родной натянуть на квадрат, предварительно его распороть вытянуть оттуда проволоку, вшить резинку и натянуть

yurgen88 сколько старому АКБ лет?
Продай его мне!

АКБ вроді 10 року. Вибач я його вже продав :|

yurgen88

Цитата: _(LAP)_Сколько за коврики отдал? Как передние дины?
Коврики купив за 175 в автомагазині. А от з дінаміками є питання після установки рипить правий дін. ніяк немає часу заїхати до того хто ставив шоб глянув, а так вроді нормальні (баси правда трошки слабенькі).

yurgen88

Цитата: Александр Надводнюкgraf, не хочеться оц1нювати тво1 розумов1 зд1бност1, то твоэ д1ло. Але якщо ти не шариш в тем1, то краще не говори н1чого. До магн1толи приэднуэться проводок, який 1де разом з сигнальним проводом антени, а коротенький пров1д, який виходить з корпусу окремо в1д 1нших провод1в - масса! Не запутуй людину!  :mad:
Я також так думаю)

виталий

проверено на моей машине. прошлую зиму без патрубка проездил, день у день. хоть в эту надо поставить патрубок, и сделать из металла воздухозаборник теплого воздуха.