Нелегкі будні піддослідного кролика.

Автор Александр, 05 Жовтня 2011, 14:45:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Александр

Роби, не пожалкуєш. :cool:  Навіть якщо купувати всі кононенти нові, то вийдуть копійки по грошах, а ефект, я впевнений, буде в 100 раз кращий, ніж від готового заднього стаба задорого.
Глаза боятся, а руки из жопы.

Max 55

Александр Надводнюк пора тебе под заказ такие вещи делать  :cool:

Александр

Вот она, ребята, вот рыба моей мечты! ЯЯЯЯззззЬЬЬ!!!!! (с)  *CRAZY*   *ROFL*  Прикупив сьогодні польський нержавіючий тавроглушак, здерли 260 юанів на Перова, але надіюся я надовго забуду про вихлоп, і мій розум оповиє тиша і вмиротворіння  *YAHOO*   \\m/

Залишилося його приколхозити, не знаю, як там пряма труба замість того матюка буде, але впевнений, що поставлю гуд  *YES*

ЯРОСЛАВ

а штаны из  нержавейки у вас там на украине продают?

Андрей

Александр

Всунув глушак. Став ідеально, тільки труба трохи коротка, але доварити 15-20 см не проблема зовсім. Робить тихенько, я балдєю :) тільки чутно, як січе в яблуку, але треба просто трошки піджати, і всьо гуд.

YUKON

В мене тоже вже з літа січе...ніяк не заїду на естакаду...далекооо...метров 20 од гаража!Лентяї!Шо ти, шо я! *NO*  *NO*  *NO*

Number One

И у меня сечёт. Я когда-то полез смотреть, оказалось, гайки накручены до упора. Ну, я их отпустил, вибраций меньше не стало, зато сечь стало ещё заметнее. Теперь всё никак не соберусь машину задом в гараж загнать и подкрутить. Вообще-то по хорошему, резонатор менять надо, но...
Вобщем, как рычать станет, так и поменяю.

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Александр

Цитата: YUKONВ мене тоже вже з літа січе...ніяк не заїду на естакаду...далекооо...метров 20 од гаража!Лентяї!Шо ти, шо я! *NO*  *NO*  *NO*
Сам ти лєньтяй!Теперішній резонатор я поставив два дні назад, навіть контрагайки не накручував на яблуко, планував підтягувати до пропадання просєчки вихлопа, але втрутилося Різдво, і машин так і не склав до пуття.

YUKON

А які там контрогайки? Хіба сам шось підмутив! Там Болт Фасонний + 2 шайби+гайка! Конрогайок нема! А от шо до пуття машину не довів це \"-\", тому і лентяй! :-/

Александр

Андрій, в мене з заводу стояли контрагайки на тих болтах.  8)   Глянув сьогодні в \"мурзілку\" - там нема. От такий бонус автоЗАЗа   *OK*

YUKON

Цитата: Александр НадводнюкАндрій, в мене з заводу стояли контрагайки на тих болтах.  8)   Глянув сьогодні в \"мурзілку\" - там нема. От такий бонус автоЗАЗа   *OK*
Прикольно!Дійсно бонус!

Александр

Мляяяя..... прослуживши рівно три роки здох акум \"Volta\", замкнула одна банка. Жду зарплату щоб новий купить, думав прошивку поміняти, так от на тобі, бабло на батарейку піде...  :\'(   ]:->

АнтохА

так фсида, в самый подходясчий момент

Александр

Цитата: Антонтак фсида, в самый подходясчий момент
Зелений Монстре, тільки ти один мене розумієш  *DRINK*