Нелегкі будні піддослідного кролика.

Автор Александр, 05 Жовтня 2011, 14:45:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Александр

час назад влетів в яму на 80ти. Зупинився на зустрічний обочині. Диск надвоє. Думав, попав на бабло, аж тепер зрозумів, як добре, що нікого назустріч не їхало. Сука, ненавиджу наші дорожні служби
Глаза боятся, а руки из жопы.

Vishnujana

це дуже сумна історія  :(  я так зрозумів, що якась сучка перебігала Вам дорогу (жіноча стать собаки, як Ви написали)?
ось тут, є чимало таких фотографій: http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=28346&page=4
тому хмельницькі диски краще лишати у продавців.
Ви гадаєте чому пан Крітік на змаганнях і взимку їздить на сталевих кременчуцьких дисках?

Александр

які собаки, диск в ямі лопнув пополам. Добре, що в ліс не полетів.  ]:->

YUKON

Цитата: Александр Надводнюкякі собаки, диск в ямі лопнув пополам. Добре, що в ліс не полетів.  ]:->
Йо-пэрэсэтэ!Попандос!
Парни! Ну шо за пафос?! Все прям безколхозные? У меня к примеру впереди вообще стоят капеечные лопухи и мне пофиг - колхоз или нет! У брызговиков задача сугубо практическая - защитить кузов от полива абразивом! Капеечные как никакие другие брызговики с этим справляются(на мой взгляд), и цена им была 10 грн. за пару!!! А у Сани одна лишь полосочка...та пофиг!

Number One

Цитата: Александр Надводнюк
час назад влетів в яму на 80ти. Зупинився на зустрічний обочині. Диск надвоє. Думав, попав на бабло, аж тепер зрозумів, як добре, що нікого назустріч не їхало. Сука, ненавиджу наші дорожні служби
ФАК!
Співчуваю!
Добре, що нікого не було, а то була б повна Ж...
І що тепер робити будеш? Лиття поштучно продається?
Чи вже нуйогонах?

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Александр

та от думаю, чи варто новий диск брати, чи перейти назад на сталь. В принципі, нічого крім зовнішнього вигляду воно мені не дало, та і на машину я зараз трохи по-іншому став дивитися. Старію, чи шо.

Number One

Цитата: Александр Надводнюкта от думаю, чи варто новий диск брати, чи перейти назад на сталь. В принципі, нічого крім зовнішнього вигляду воно мені не дало, та і на машину я зараз трохи по-іншому став дивитися. Старію, чи шо.
З одного боку, сталеві мнуться аж на ура, я їздю акуратно, а і то кілька разів гнув, а я  ж по ямах не літаю.
А з другого боку, краще вже прокатати диск, чим міняти його, та ще й мало не попасти в аварію...
Яма то глибока була?
А про те, що старієш, Сань, в мене теж саме, ще недавно хотів і ваз- ходову, і лавку, як у тебе, бедлук, і т.д. і т.п. , а зараз вже думаю, нах воно мені треба, гемор на свою голову, тож мабуть заміною амортів та викиданням проставок все і закінчиться, ВЖЕ НЕ ХОЧУ НІЧОГО РОБИТЬ...

У сусіда Сенс, тонування, музика і ковпаки, ото такого взяв би собі з радістю, сток повний... Може, і я вже старію? :)

Я ДОМА !!!

Александр

так отож. Лавку вже б і зняв, тон вже здер. Хочу тихий салон і можливість їхати, куди захочу.

Юра

Сочуствую... Теперь даже смотреть в сторону литья не буду...
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Number One

Цитата: Александр Надводнюктак отож. Лавку вже б і зняв, тон вже здер. Хочу тихий салон і можливість їхати, куди захочу.
От флудер!
А ще зовсім недавно називав мою Ластівку Картопелевозом! :D
Та я тепер бачу, ти і сам такий! :P
Тіко навіщо тонування здер?

Я ДОМА !!!

roman-udacha

Сань, у тебе ж шумка стоїть чи ні?

Юра

Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т

Number One

Шумка не може стояти, шумка лежить. У нього лежить. :)
Каєн... кхм...  :)  :D

Я ДОМА !!!

roman-udacha

Александр

тон здер, бо вночі вона кумарить хто б що не говорив. Шумка. Ну її так важко назвати, рубероїд клеїв на дно, більше такого робити ніколи не буду, воно того не варте, як на мене. А те, що задерта жопа це зло - так це правда. Картоплевоз утилітарний.