Нелегкі будні піддослідного кролика.

Автор Александр, 05 Жовтня 2011, 14:45:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.

Александр

у меня 4. Х.Х. , и украинского НЕТ. Может и не браузер, хз
Глаза боятся, а руки из жопы.

Vishnujana

Александр

Vishnujana

також треба в комп\'ютері зайти в
Control Panel > Regional and Language Options > Regional Options і вибрати Ukrainian

Александр

Блін, оце я тупень !  :o   Переставляв собі вінду і не поставив українську мову!  :D

Александр

Хтось тут на форумі говорив, що люди міняються раз на сім років, я походу міняюсь сім раз на рік  :D  Навкатався я на різаних пружинах, захотілося мені зробити так, щоб я без всякого напрягу міг проїхати там, де захочу. Тобто підняти апарат над дорогою трохи навіть вище, чим з заводу було, а то вже запарився чіпляти за всі горби на дорозі резонатором і рівняти розпорку.  :(  Для данного проекту були придбані задні пружини від ТАЗ 21099 з мисльой впхати їх на перед не обрізаючи. Та в процесі установки стало ясно, що прийдеться все-таки різати, і один виток відпиляв. Саме цікаве почалося коли вже повністю зібрав передок: да, все класно, машина що джип стала, але штоки амортів повністю витягнуті, сідаєш у неї, а вона просідає сантиметра на три, жесть... На дорозі малєйша ямка викликає дикий стук у стойці, бо ростягуватися їй вже нема куди...  :o   :(   :mad:    Буду різати до довжини штатної передньої пружини, а то стойки ляжуть за 5 кілометрів  :(  Добрий момент те, що навіть обрізані по довжині наших, ТАЗовські пружини всеодно жорсткіші, і машинка підніметься з колін  :D  На зад думаю в самий раз будуть передні ЗАЗовські пружини з одною насічкою + проставки-доміки, бо тєлєгу зубодробильну робити якось не хочеться  :cool:

От так виглядав передок до переробки  :/

А ось так після  :o   :o   :o

А оце мої пружини  :D  : зверху 21099 не різана, посередині стокова 1103 з одною насічкою (назад піде), знизу те що стояло, різана 21111.

Продовжуєм робить пакет \"погані дороги по-українськи\"  :D   :cool:   :lol:

roman-udacha

Скоро на дорогах Києва  :lol: Славуто - Хаммер  :D

Александр

Рома, зате я до Києва зможу напряму валити, по полям-лісам, а не по асвальту!  :P   :cool:   :lol:

Саша

сань ну ти монстр!так люто задерти машину .... :cool:   :o
LED тюнінг

Александр

чувак, я назад ще ресори назад кину, от тоді будем базарить :D

Саша

Цитата: Александр Надводнюкчувак, я назад ще ресори назад кину, от тоді будем базарить :D
ти гониш!  :lol:   :lol:   :lol:   :o
LED тюнінг

Александр

Началось  :D  Ше не дай бог забанять за ліфтінг  :o

Nemetsss

Цитата: Александр НадводнюкХтось тут на форумі говорив, що люди міняються раз на сім років, я походу міняюсь сім раз на рік  :D  Навкатався я на різаних пружинах, захотілося мені зробити так, щоб я без всякого напрягу міг проїхати там, де захочу. Тобто підняти апарат над дорогою трохи навіть вище, чим з заводу було, а то вже запарився чіпляти за всі горби на дорозі резонатором і рівняти розпорку.  :(  Для данного проекту були придбані задні пружини від ТАЗ 21099 з мисльой впхати їх на перед не обрізаючи. Та в процесі установки стало ясно, що прийдеться все-таки різати, і один виток відпиляв. Саме цікаве почалося коли вже повністю зібрав передок: да, все класно, машина що джип стала, але штоки амортів повністю витягнуті, сідаєш у неї, а вона просідає сантиметра на три, жесть... На дорозі малєйша ямка викликає дикий стук у стойці, бо ростягуватися їй вже нема куди...  :o   :(   :mad:    Буду різати до довжини штатної передньої пружини, а то стойки ляжуть за 5 кілометрів  :(  Добрий момент те, що навіть обрізані по довжині наших, ТАЗовські пружини всеодно жорсткіші, і машинка підніметься з колін  :D  На зад думаю в самий раз будуть передні ЗАЗовські пружини з одною насічкою + проставки-доміки, бо тєлєгу зубодробильну робити якось не хочеться  :cool:

От так виглядав передок до переробки  :/

А ось так після  :o   :o   :o

А оце мої пружини  :D  : зверху 21099 не різана, посередині стокова 1103 з одною насічкою (назад піде), знизу те що стояло, різана 21111.

Продовжуєм робить пакет \"погані дороги по-українськи\"  :D   :cool:   :lol:

Высоченько вроде, как на трассе держит??

P.S. Россия - опускает; Украина - подымается  :cool:

Александр

Nemetsss, не знаю як на трасі, я на ній боявся більше 40ка їхати, стойки на розрив працюють  :o   :(  . От відпиляю до довжини штатних пружин, тоді можна і тести проводить  ;)

Александр

приїхали сьогодні свіжі ніштяки: арки від Alex Miha і Андрюха YUKON подарував мені майже всю вентиляцію :cool: :)