Дергается при маленьких оборотах

Автор Архангел, 03 Грудня 2011, 15:53:41

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВКБ

Товто є підозра, що на ньому більший розхід.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Sergik32

от якраз і навпаки, на спиртовому у мене сер.розхід десь 5,8-6,2, а на 92-95-му то 6,8-7. Але скажу тако шо раз на раз не приходиться, напевно ще і спиртовий має різну якість, бо деколи і детонація є, заглушу а мотор смикається.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32от якраз і навпаки, на спиртовому у мене сер.розхід десь 5,8-6,2, а на 92-95-му то 6,8-7. Але скажу тако шо раз на раз не приходиться, напевно ще і спиртовий має різну якість, бо деколи і детонація є, заглушу а мотор смикається.
То напевне в залежності до якого бензину додавали спирт, до 80-го чи 92-го.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Sergik32

і від УКРНАФТИ також, бо на решті заправок я не знаю чи є спиртовий
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

ВКБ

Наче підстроїв під самогон, незважаючи на ДК=1,15...1,2. Паливоподачу зробив 55/155, ХХ 930, трос газу натягнув, розхід нормальний. Не смикається на гарячу. На холодну не пойму, наче троїть до 60град.

Romka

Цитата: Sergik32і від УКРНАФТИ також, бо на решті заправок я не знаю чи є спиртовий

і від ВРСМ також
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

ВКБ

У мене відчувається м.яке поколихування (розгойдування, розгін-тормоз якось так) взд вперед зі звуком воу-воу при розгоні, наприклад третя, обо четверта 30-60км,1500-2500об. У мене догадки на пропуск в ціліндрі. Як провіритись?

Max 55

ВКБ

А на що хоть звертати увагу? Може одна форса недодає? Бо троїло на ХХ, зараз попустило.

KRM

Якось замітив що мерехтить світло і рішив що саме це вносить похибку в покази різних датчиків. Зняв контакт з реле регулятора і диво... сіпання на перехідних режимах пропало/ тиждень їздив на одному акумуляторі/. А проблема була в поганому контакті маси на реле /хоча раніше грішив на прошивки/

ВКБ

у мене 100% пропуски по катушці. Одна катушка на парні свічки пропускає. Видно в повній темряві по свічкам. Але видно і тоді коли міняю попарні циліндри, не роблять інші дві.
Підбираю нову катушку.

ВКБ

Нова катушка полічила. Катушка подібна вазівської.

Параметры: 4 отв диаметром 7мм разнос 52х90мм.
Сопротивление первички: 1,6  (Ом)    ( в старой так же)
                           вторички: 10,4 (кОм). (в старой 4,2 кОм)
діаметр ковпачка високовольтного провода 18мм.

http://detali.zp.ua/catalog/92700-modul_zazhiganija_16_21112114_FSO_analog_46013705/

САША

Ребята у меня такая проблема на протежении 3 лет пробыбал все нечего непомагало пока в товарища не пропала искра .Он попросил меня помоч.Я с начала подкинул датчик колена результата ноль потом подкинул котушку машинка завелась.Я сел проехал и обратил внемание на то что она дергается точно как моя.Поставили его датчик все стало на свои места .результат на лицо.мой дпк был гязный и в струшке но чиска не помогла..поставил новый и радуюсь жызни уже забыл как ето нормально ездить.

ВКБ

Цитата: САНЕК ZAZ САНЕК 1983Ребята у меня такая проблема на протежении 3 лет пробыбал все нечего непомагало пока в товарища не пропала искра .Он попросил меня помоч.Я с начала подкинул датчик колена результата ноль потом подкинул котушку машинка завелась.Я сел проехал и обратил внемание на то что она дергается точно как моя.Поставили его датчик все стало на свои места .результат на лицо.мой дпк был гязный и в струшке но чиска не помогла..поставил новый и радуюсь жызни уже забыл как ето нормально ездить.

Ты крут!

У меня сейчас иногда подёргивание из-за датчика распредвала, вижу по БК , что в процессе дёргания переходит от попарного впрыска на последовательный. Старвольт не долго прослужил - 5 мес. Буду брать Автотрейд.