ЗАЗ-110308,1,3Li \"МАСЯ\"

Автор Игорь, 16 Грудня 2011, 18:28:51

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Игорь

Откладывать??? :| Они настолько дорогие???
А стают нормально? Ниче переделывать не нуна?

Camel Trophy

нуна, не такие и дорогие просто эти  немного поездят)

Игорь

На сколько см. проточил затераемую правую и на сколько см. не затераемую?
Королевский синий. 1,2Sі.2008г.

Игорь

25мм правая,10 левая,на еще игрался шайбами: на правой 2 внутри,на левой 1
сделали розвал-схождение сегодня, и чудо,-машинка едет как надо :)
Розвал обошелся в 80 грн на \"Рівне -Авто\"

Vishnujana

to Camel Trophy якщо опелівські шарові настільки дорогі, що треба на них копити, то хай вони показаться, в мене машині майже 100 000 міняв шарові опори один раз.
а скільки опелівські опори ходять?

АнтохА

23q

...но только по трассе Сильверстоун
Slavuta 1.2 \"Green metal\"

На Аватаре винил. Пальма. Оставленная, видимо, каким-то нехорошим  черметом.

Vishnujana

а від якого Опеля стають шарові опори, і чи треба якась доробка?

Max 55

Цитата: Vishnujanaа від якого Опеля стають шарові опори, і чи треба якась доробка?
Так уже писали, надо рычаг рассверливать

АнтохА

Рычаг то пол беды, а вот клюшка вообще нифига не сверлицо, 3 сверла на одну клюшку по 40 грн загубили, потом поехали к токарю и за 20 забабахали

Игорь

Привет одноклубники.
 Сегодня мне приперло счастье, Виталий из Одессы прислал долгожданную клубную наклейку.Выкидываю фотку:

Большое спасибо за бонус, который налепил на низ водительской двери:

Теперь мы с МАСЕЙ реально клубные \\m/
 Простите за грязную машинку, но такая уж конченая погода *DONT_KNOW*
 Еще пару фоток салона:

boris

привіт земляку! колір такий  як у  моєї  попередньої :) - гарне машинко,най не ламається ! прийми мої співчуття , адже  чекає на тебе регулярний \"секс\" з славкою, і коли тебе від неї  :! ---- продавай її не жалкуюючи!
продав славуту!!!

Игорь

Уряяяяяяяяяяя!!!!! Рівне проявилося :)
На рахунок секаса знаю, поки не дуже, машинка ще на гарантії, так що по дрібницям роблять на РівнеАвто, хоча потрібно стояти у них над головою :(
Але з нашими дорогами та окремими водіями можливо різне, і тут вже точно потрах.......
Машинко дійсну супер, а двигун 1.3 класс, інколи на світофорах повний кайф \"пободатися\" з іномарками \\m/
Надіюсь в майбутньому зустрінемось *DRINK*

boris

зустрілись якось два товариша по нещастю..... :D , а один в другого питає-чого такий сумний?, на що той відповів -да от купив  славуту і замість того щоб з жінкою факатись-факаюсь я з машинкою :D

жарти -жартами, але звичайно якщо їздиш небагато-то вистачить тобі її на років 4-5 безпроблемної (відносно)  експлуатаціїї.
продав славуту!!!

Игорь

Всем привета)))
Давно не заходил,не было времени,увы...
Поломок было не много,-сгорел генератор,-поменяли по гарантии,клепанули слегка в левую переднюю дверку(тож славка вьехала,ток синяя)))))))))))))))))))))...ну и подвеска передняя мучит,вроде все норм,на станциях говорят,и сам эт вижу,всеравно не нравится,я понимаю что наши дороги гавно,но все равно хочется шоб помягче ехалось.
Окончательно разочаровался в \"РивнеАвто\",мозгоепы,аж зла не хватает!!!!!На плановое ТО даж не поехал)

Но главная новость----отпуск)))И я на недельку мотну на моря)))Так что надеюсь повстречать кого то из вас по дороге из Ровно в Крым)))