Пушинка). Вінниця

Автор Puch, 23 Лютого 2012, 21:31:54

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Слава

Ни гвоздя ни жезла!
радиотехника – наука о контактах. Неисправность – это наличие контакта там, где его не должно быть и отсутствие его там, где он нужен.
http://

Puch

Number One

С бортовиком! Наши ряды пополняются!
Что касается тормозов, то меня они уже вкрай достали! Не тормозит зад, хоть шо делай! Поэтому буду копить на ВАЗ-ходовую и СЛИКи
ГТЦ покупал весноц за 110 грн.
Плавающие холостые, смотри РХХ, мож в нагаре, хотя судя по пробегу, не должно...

Все поломки и проблемы на форме уже расписаны и разжёваны, так что всё что нужно найдёшь!

WELCOME TO THE CLUB!!!

Мобілізацiя  12.03.2015 - 5.04.2016.
Я ДОМА !!!

Puch

Дякую)
2Number One. так, проглядав тему чип-тюнінг на мікас)
Знайти б тільки людину, яка це зробила)
Слік - це, я розумію, ковані диски?

Юрій

Класна маФинка! Вітаю.
Судячи з фото в вас вже весна.  *HI*

Puch

Та ні. То кажись кінець серпня-початок вересня, просто дерева усі хворі

Number One

Цитата: PuchДякую)
2Number One. так, проглядав тему чип-тюнінг на мікас)
Знайти б тільки людину, яка це зробила)
Слік - це, я розумію, ковані диски?
Купляеш К-Лайн адаптер, скачуєш прошивку і ш\"єш :)
Звернись до Володимира, у нього машина такого ж кольору, то він усім \"панакотникам\" з прошивкою допоможе :D
Сліки, то да, ковка  *HI* :P

Я ДОМА !!!

Андрей

З бортовиком! Віта на Форумі, щоб зад тормозив, треба колодки Томекс і нормально відрегулювати ручника і прокачати тормоза.

Number One

Цитата: ANDRE-2010щоб зад тормозив, треба колодки Томекс і нормально відрегулювати ручника і прокачати тормоза.
Есть! Нов барабаны, колодки ТОМЕКС, ручник 5 щелчков!
Разве что прокачать ещё раз....

Я ДОМА !!!

Володимир

Цитата: Number OneС бортовиком! Наши ряды пополняются!
Что касается тормозов, то меня они уже вкрай достали! Не тормозит зад, хоть шо делай! Поэтому буду копить на ВАЗ-ходовую и СЛИКи
ГТЦ покупал весноц за 110 грн.
Плавающие холостые, смотри РХХ, мож в нагаре, хотя судя по пробегу, не должно...

Все поломки и проблемы на форме уже расписаны и разжёваны, так что всё что нужно найдёшь!

WELCOME TO THE CLUB!!!
Дешевше купити нормальні колодки, в мене на старій таврії вакумного підсилювача не було, але при нажиманні на тормоз блокувались всі колеса.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Puch

Дякую ще раз)))
Після прочитаного, дізнавався у нас на авторинку про ці польські колодки, 150 грн за пару. Але тільки під замовлення. Це їх ціна?
Щодо ходовки від тазу, це, як для мене, точно не буде необхідністю. Єдина проблема - гальма.Якщо нові колодки реально допоможуть, то буду купляти і встановлювати. Правда трохи ще поїжджу на цих, бо ще зовсім нові)))))
Завтра, в честь вихідних та поліпшення погоди, планую спробувати придбану шумку в багажник)))Завтра ж скину більше фото)))

Сергей

Цитата: PuchДякую ще раз)))
Після прочитаного, дізнавався у нас на авторинку про ці польські колодки, 150 грн за пару. Але тільки під замовлення. Це їх ціна?
Щодо ходовки від тазу, це, як для мене, точно не буде необхідністю. Єдина проблема - гальма.Якщо нові колодки реально допоможуть, то буду купляти і встановлювати. Правда трохи ще поїжджу на цих, бо ще зовсім нові)))))
Завтра, в честь вихідних та поліпшення погоди, планую спробувати придбану шумку в багажник)))Завтра ж скину більше фото)))
В нас \"Томекс\" коштує в районі 120-130грн.,  ;D
Поділюсь своїм опитом:
1.На зад поставив \"Томекс\" , замітив   :)  головне вчасно підтягувати ручнік(в мене   :D   завжди на 4 щелчки)
2.На перед поставив \"MS\"(мастер спорт)ці колодки провірені не на одній машині)))
Зараз машина тормозить ,як і має бути    *YES*   (+ без всяких скрипів і постороніх звуків)
Ті колодки, що стоять з заводу -не колодки   *WALL*
Для профілактики раз в 3 місяці прокачую тормоза.
Мой стиль вождения,зависит от
количества бензина в баке.

LonelyWolf

Цитата: rojok.svДля профілактики раз в 3 місяці прокачую тормоза.
Я тормоза на машине своей первій раз прокачал через 4 года,когда ГТЦ менял...
А колодки ТОМЕХ еще нужно уметь поставить - не всегда нормально барабан одевается.

АнтохА

Цитата: rojok.sv[
В нас \"Томекс\" коштує в районі 120-130грн.,  ;D
Поділюсь своїм опитом:
1.На зад поставив \"Томекс\" , замітив   :)  головне вчасно підтягувати ручнік(в мене   :D   завжди на 4 щелчки)
2.На перед поставив \"MS\"(мастер спорт)ці колодки провірені не на одній машині)))
Зараз машина тормозить ,як і має бути    *YES*   (+ без всяких скрипів і постороніх звуків)
Ті колодки, що стоять з заводу -не колодки   *WALL*
Для профілактики раз в 3 місяці прокачую тормоза.

уже смешно читать про тавротормоза, Володимир тоже хвалит их только нормальные колодки типо
поверьте ребята, тавротормоза гавнище.

я раньше тоже думал что они классные. но из-за дисков, в основном поставил ваз ходовку - тавротормоза - кафно, кафно, кафнисче, кафницо

на тавротормозах и прокачивал и испоьзовал всевозможные колодки и томекс и ДББ и т.д, тормозуху  и LM и бош использовал и поверьте, я знаю столько проиколов что улучшить тавротормоза - максимальный феншуй - но они кафно.

сейчас на ваз тормозах колдки перед феродо, зад - начало - никакие тавротомоза и на рсстоянии тыщу пицот км не проходили

Руслан

Вітаю з Бортовичком!!!
Машинка такого ж кольору і року як моя..круто \\m/  
Щодо холостих, то міняй РХХ..в мене таке ж було після покупки авто, було заводжу і якжо ногою гашетку не притримаю - заглохне..після заміни ніби норм *OK*  головне якщо будеш міняти, то обережно викручуй болтики..бо я одного приламав..то довго виверчував %)
А так все гуд!!! Колодки купив ТОМЕХ і на зад і в перед, та найближчим часом планується заміна ГТЦ, рідини і колодок.
Богдан 2111 1.6 16V 2012 р.