Мій вірний кінь

Автор Андрій, 29 Березня 2012, 21:21:39

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Андрій

Цитата: VladimirNNМожно переделать систему охлаждения двигателя \"под Ланос\". Тема есть. Как вариант: купить новый бачек одноотверстный + крышку \"Лузар\" (или от \"Ауди\"). Я менял себе - все ок . Работает.

А від якої ауді

Александр

Є варіант заміни розш. бачка на Ланосовський, тільки наче в ньому три штуцера для шлангів, а в нашому два, але в клубі вже точно хтось такий бачок ліпив.
Глаза боятся, а руки из жопы.

Vishnujana

кришка розширювального бачка на Славуті зовсім, абсолютно недосконалий виріб. коли ОР нагрівається і розширюється, то бачок розпирає і ОР починає підтікати з під кришки, якщо вона не туга закручена, з шлангових роз\'ємів, також можливе утворення тріщини в самому бачку.
я вирішив дану задачу так:
в самій кришці з середини є такий наче трохи виступ, я його викруткою розбив і все розковиряв, далі взяв цвях в плоскогубці і розжарив його на газу, потім цим цвяхом зробив два наскрізні отвори прямо зверху кришки.
закрутив пробку на бачок і вже рік їжджу, антифриз перестав кудись зникати, мета досягнута.

Александр

Цитата: Vishnujanaкришка розширювального бачка на Славуті зовсім, абсолютно недосконалий виріб. коли ОР нагрівається і розширюється, то бачок розпирає і ОР починає підтікати з під кришки, якщо вона не туга закручена, з шлангових роз\'ємів, також можливе утворення тріщини в самому бачку.
я вирішив дану задачу так:
в самій кришці з середини є такий наче трохи виступ, я його викруткою розбив і все розковиряв, далі взяв цвях в плоскогубці і розжарив його на газу, потім цим цвяхом зробив два наскрізні отвори прямо зверху кришки.
закрутив пробку на бачок і вже рік їжджу, антифриз перестав кудись зникати, мета досягнута.
Нікому не раджу повторювати ці дії, а автору повідомлення треба звернутися до схем і принципів роботи системи охолодження закритого типу.

Андрій

В загальному купив новий бачок(оригінал) і кришку від Ауді, хоча кришка в середені чомусь не мала резинового ущільнювача і коли я я дув(писком) в один  патрубок а другий закрив пальцем то кришка продувалась .Попробую вставити гумове кільце зі старої кришки.В даний момент 2 дні їзджу з відкрученою кришкою(тільки трошки наживив) і не
жене і машина має меншу температуру

Постає питання обовязково все має бути герметично закрите???????????
підкажіть хто знає

Александр

так, обов\'язково.

Андрій

Мужики підкажіть переставити планку на вікні передньому що сидить на сирій резині ато вона на 4 см ссунута і роліки вилітають з рейок і вікно перекошується

Юра

Как оно могло збится??? Или резина плохая или в другом причина, посмотри внимательнее.....
Drive2.ru ---- Skorpionchik S-GO
Гарний сток краще поганого т