98 Бензин - добро или зло????

Автор Tem4ik, 20 Грудня 2008, 16:38:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Kritik

в мене друг має заправку в Тернополі.
батя має Лехус РХ, він катається на ЦЛ 500 Кліман....
але самі вони на своїй заправці не заправляються :d
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

SLIVKA

Де ж заправлятись?

Щастя в незнанні!

ПИ.СИ. матриця ІСНУЄ!:devil:
1.2 S+МПСЗ v.1+БК2.1 +BRCтечно+СПИРТ
вкусняшки для тюнінга

Kritik

Цитата: SLIVKAДе ж заправлятись?

якшо по трасі - то на самій дешевій але більш-менш брендовій  заправці.

а якшо по місту то краще переплатити 20-30 коп. але галімий бенз по місту може дати і 12-14 літрів розходу.
Прийму в подарунок будь яку нерухомість на Кіпрі.

Владислав

Цитата: SLIVKAПо оценке экспертов Института потребительских экспертиз, «компоненты автомобильных бензинов КБ-92 и КБ-95 фактически являются прямыми аналогами товарных бензинов А-92 и А-95 с несколько сниженными потребительскими характеристиками». Как говорится, приехали. Если уж главные защитники украинских автомобилистов рекомендуют дружно плюнуть на контроль качества, заправляться «прямыми аналогами» и засунуть под сукно государственные стандарты (не говоря о европейских)...

Ух ты. Спс за инфу. Не знал о всяких там КБ. Очень интересно попробовать и наплевать на эти гребаные европейские стандарты. Надо иметь собственное мнение и собственный бензин типа У Е Би-92,95 :)

Ромео

У Е Би-92,95, однако классный бензин наверное! :D

Сергей

Цитата: gda_1974неделю проездил на 95 премиум - разъело шланги в топливной системе
Это шо? Такие шланги или, не дай Бог, бензин такой? :|

\"Только дураки учатся на своих ошибках\" Отто фон Бисмарк

Skiper

Цитата: gda_1974думаю такой бензин, когда снимал шланги от бенза резиновые руковици расплавились
На какой заправке продают такую 95-ю премиум кислоту, что резину разъедает?
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём

Ярослав

Ни чего себе у вас премиум! Я уже 4 месяца на нем езжу и ничего! Все супер!

Пешеходы бывают двух видов: шустрые и мертвые ;)

Анатолій

По західних областях АЗС ОККО продають 95-й (Orlen) польського виробництва. Правда, дурять на іншому. В літню жару машина має стояти в тіні, бо через 30-ти хвилин стоянки на сонці з\"являється дикий \"стукіт пальців\", який після заходу сонця зникає. Напевно нам продають зимовий бензин, який поляки не встигли виїздити а наші бариги дешево купують, щоб нас лохотронити.

Ромео

Я майже завжди на ОККО заправляюсь і можу і всією впевністю заявити - останнім часом бенз на ОККО повне г...но, машина як трактор на разгон! :(

LonelyWolf

Цитата: TSAНапевно нам продають зимовий бензин, який поляки не встигли виїздити
Стоп! Может,я чего не знаю? А что такое - зимний бенз??? :/

Ромео

Цитата: LonelyWolfСтоп! Может,я чего не знаю? А что такое - зимний бенз??? :/
Выведенный методом синтеза. :D

Василий

Цитата: РомеоЯ майже завжди на ОККО заправляюсь і можу і всією впевністю заявити - останнім часом бенз на ОККО повне г...но, машина як трактор на разгон! :(
тоже разочаровался в ихнем бензине...............

Анатолій

Цитата: РомеоЯ майже завжди на ОККО заправляюсь і можу і всією впевністю заявити - останнім часом бенз на ОККО повне г...но, машина як трактор на разгон! :(

Яка альтернатива?

Анатолій

Цитата: LonelyWolf
Цитата: TSAНапевно нам продають зимовий бензин, який поляки не встигли виїздити
Стоп! Может,я чего не знаю? А что такое - зимний бенз??? :/

Антидетонаційні присадки іншого типу (польські хіміки пояснювали, мало що зрозумів, правду кажу) , прострочениий термін придатності (є така штука)
А на рахунок Мелітополя:
ORLEN 95ЄVRO туди просто не возять, далеко. Мова про АЗС за 10-100км від польського кордону. Вже в Тернопільській, Чернівецький на  ОККО румунський 95mustang. Правда, буває коли прайс на згадані вище бензини, а насправді - самогон накачаний присадками.