хочу зробити \"ласточку\" з 1.2S.

Автор Мельник Олександр, 18 Червня 2012, 23:45:38

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

штик

Цитата: S_A14купив протитуманні фари.підскажіть як можна підключити до стандартної кнопки протитуманок? якого кольору дріт що йде до фар?
І мені теж потрібна така інформація, як підключити, бо є кнопка і є задній ПТФ

Мельник Олександр

Підскажіть який провод (якого кольору) в штатній кнопці протитуманок \"+\". Або \"+\" на кнопці вмикання габаритів. Буду вдячний.

АнтохА

желтый провод на кнопке задних ПТФ, это +, им запитуешь реле  и на передние ПТФ.

Мельник Олександр

Дякую.але в мене він зелений.  В суботу за годинки так три поставив нарешті.результат скажу відразу супер.вчора ввечері в туман спробував.всім раджу.

Мельник Олександр

А вчора помітив темні плями під машиною. Діагноз - потік радіатор.ппц...   В суботу очікує куча роботи.

Мельник Олександр

Вентелятор печки включений.але ніякого ефекту.із жодного воздуховода не дує.підскажіть де починати шукати?

Мельник Олександр

на днях накрилась ручка відкриття капота.купив нову. підскажіть хто як продумав присобачити до неї тросік?так як раніше він просто був закручений об ручку і цей замудрений гудз пав смертю храбрих разом із ручкою.як було з заводу не знаю.

Володимир

Цитата: S_A14на днях накрилась ручка відкриття капота.купив нову. підскажіть хто як продумав присобачити до неї тросік?так як раніше він просто був закручений об ручку і цей замудрений гудз пав смертю храбрих разом із ручкою.як було з заводу не знаю.
А що разом з ручкою не йшов тросик?
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Мельник Олександр

Мельник Олександр

дякую.брат допоміг.знайшов заводський

Мельник Олександр

Давно не викладав фотки.заодно репортаж про різні доработки.

Мельник Олександр

Хочу поставити ЦЗ на задні дверки.хто ставив сам, підскажіть як краще закріпити.можливо скиньте силочку на фото, тему.буду дуже вдячний.

Володимир

Цитата: S_A14Хочу поставити ЦЗ на задні дверки.хто ставив сам, підскажіть як краще закріпити.можливо скиньте силочку на фото, тему.буду дуже вдячний.
Можна так, але потрібно викидувати тросики і ставити тяги.

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Мельник Олександр

Ласточка продана.Печально але факт