Славута 1.2 лі 2007р Торчин

Автор Андрій, 22 Лютого 2013, 13:41:17

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

crank555

Руслан

Цитата: serjikhttp://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=43008
 Твоя похожа на бамбук. Почитай тут...  ;)

Это паннакота.
З БОРТОВИЧКОМ!!!)))
І моя колишня в кадр попала, приэмно)))
А колір й справді - зелений бамбук, у знайомого схожа
Богдан 2111 1.6 16V 2012 р.

Max 55

Цитата: Zibertвеличезна проблема підключав комп до машини і замість мікас 10.3 нажав 10.3+ машина не роаить що робити?це капец
звони...

Андрей

Цитата: Zibert
На літо в планах тонування,прямоток,ковпачки якісь гарні,чохли і ксенон хто вже має по цьому досвід буду радий за поради! питання чи нормально стають універсальні чохли?і чи можна купити звичайні галогенки щоб гарно світили?

с бортовиком! шоб чехлы нормально легли пошей сам или меряй сиденья и с замерами на базар. как там микасом дела решили?

Андрій

Цитата: ANDRE-2010
На літо в планах тонування,прямоток,ковпачки якісь гарні,чохли і ксенон хто вже має по цьому досвід буду радий за поради! питання чи нормально стають універсальні чохли?і чи можна купити звичайні галогенки щоб гарно світили?

с бортовиком! шоб чехлы нормально легли пошей сам или меряй сиденья и с замерами на базар. как там микасом дела решили?
Да вирішили проблему в темі по чіп тюнінгу написав як!  О,може хто підкаже де в житомирі тонування можна зробити не дуже дорого?

Андрій

Обновка-коврик в багажник

Андрій

Зробив підсвідку замка запалення!

Андрій

Також зробив підсвітку керування пічкою,ну і на ручку кпп гарно світить! підключив світильник багажника до кінцевика,поставив білі діоди в габарити!

Алексей

Ярко сильно светит....
А зачем, чтоб на ручку КПП светило? Ты на неё смотришь?  :D

Подсветку замка зажигания как запитал?

Андрій

Цитата: _(LAP)_Ярко сильно светит....
А зачем, чтоб на ручку КПП светило? Ты на неё смотришь?  :D

Подсветку замка зажигания как запитал?
Та ні не дивлюся просто світло падає ще й на тунель кпп!все запітано від габаритів!

Андрей

Захист-залишилося поїхати на яму і поставить!

Странная защита. У меня на ввесь передок и толстая- единственное, что неудобно, когда масло или по ходовке че делать, то надо снимать

Sergik32

да, трохи не зручно, треба знімати, я знімаю то підставляю під буксіровочне вухо палку, щоб лижа не опускалась з мотором
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Андрей

Тоисть она таки не на в весь передок? у меня просто на в весь моторный отсек.

Андрій

Цитата: ANDRE-2010Тоисть она таки не на в весь передок? у меня просто на в весь моторный отсек.
Вона не на весь моторной відсік!Мені її подарували,поїхав на яму ставити а там два вуха не вистачає потрібно роьити!

Олександр

У мене теж колись така була і теж не вистачало двох вух, так і не зробив.