тюнинг двигателя

Автор Masyanya, 08 Травня 2013, 23:42:07

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Петро

Уважаемые форумчане сегодня столкнулся с доработками топлевной форсунки   на ваз 2109 впервые такое вижу.Поискал в интернете нашел фото пишут подходит для всех ижекторных авто ,продают и много рекламы.А кто нибудь сталкивался и есть от этого приспособления результат?
к.п.м.

_Oleksandr_

З огляду на неоднозначність заяви та наступного обговорення не про АКПП виніс обговорення в тему "Тюнінг двигуна". Модератор Toris.

Цитата: Артём ЗАЗ від 05 Травня 2021, 15:21:35
у меня на Таврии стоит АКПП с нисан ноут. И работает без отказно. Я ищё и с прицепом порой езжу. И на буксире таскаю. Пока всё норм. Под капотом Таврия 1.2 был карб я поставил инжектор. А недавно установил интеркулер(хотел кинуть турбину но боюсь сгорят поршня) + впрыск воды (водометанол). Так машинка вообще ожила. С 0 до 100 - 09и4. Я эще голову проработал, увеличил впуск и выпуск. И забыл вас предупредить мозги, форсунки и коса (проводка) с приоры. Машинку мне перепрошивали в Запорожье. Вся перечисленная работа и детали мне обошлось в 900$.
Это с прицепом или без?

Артём ЗАЗ

Володимир

у меня на Таврии стоит АКПП с нисан ноут. И работает без отказно. Я ищё и с прицепом порой езжу. И на буксире таскаю. Пока всё норм. Под капотом Таврия 1.2 был карб я поставил инжектор. А недавно установил интеркулер(хотел кинуть турбину но боюсь сгорят поршня) + впрыск воды (водометанол). Так машинка вообще ожила. С 0 до 100 - 09и4. Я эще голову проработал, увеличил впуск и выпуск. И забыл вас предупредить мозги, форсунки и коса (проводка) с приоры. Машинку мне перепрошивали в Запорожье. Вся перечисленная работа и детали мне обошлось в 900$.
Тоді ми всі з нетерпінням чекаємо на бортовик з фотографіями даного чуда.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

Огогогогоооого. Я не про ціну. Я про девайсіну і винахідливість.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

Romka

Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

User2108

Звучить як фантазія. Пруфи і фотки в студію

ВКБ

Отакі і полетять на марс. Інші дрочать))

Toris

Без фоток - перспективи полетіти лише до Нью-Васюків. З інтеркулером, але без турбіни. :-D

ВКБ

Фууу, а я вже злякався що таврони так і не підуть в лєту і не дадуть нью карам місце. Фууу, слава богу.

Sergik32

9,4 до сотки, на славутовському моторі і ще й на АКПП. я конєшно діко ізвіняюсь но без фотодоказів сертифікованою та повіреною з усіма актами повірки камерою не повірю. ну повірю що лейба заз на ніссані то це може бути.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Володимир

Цитата: Sergik32 від 06 Травня 2021, 12:27:19
9,4 до сотки, на славутовському моторі і ще й на АКПП. я конєшно діко ізвіняюсь но без фотодоказів сертифікованою та повіреною з усіма актами повірки камерою не повірю. ну повірю що лейба заз на ніссані то це може бути.
Там хіба моторчик важчий і потужніший ставити, бо при стандартній масі авто щеплення коліс думаю такої динаміки не дозволить, буде буксувати.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

ВКБ

:facepalm:Писав тавронісановець фантаст що в нього там 1,2 з кпп нісан. Можливо оті +0,1 до таврії і даст  9,4с/100 якщо короткі передачі 1,2,3.
Тему краще назвати "Это инпасибл", Це "інпасібл".
Тавронісан зареєструвався лише вчора. Тобто ноу траст хім.

_Oleksandr_

Ребята, ну человек просто троллит, какие-там водометанолы  :)
Вот тут тоже 9.4 и подробно - https://www.drive2.ru/l/5003271/

Sergik32

ну там за 400 баксів ціна вапроса, а тепер 900, ну може вже і 9,4с. ладно, віримо.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0