Что на нас движется, или кошмар современной Европы

Автор A4_, 23 Травня 2013, 17:45:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Павло

Якщо тобі хочеться щось комусь довести — то приводь хоча б посилання.
Крім того я не стверджував що все так добре у Європі. Дуже багато всього довели до маразму. Але альтернативи нема. Все краще, ніж з рашкою разом.

Питання не в цьому, йшла мова лише про те, що маразматичні статейки всерйоз обговорювати не варто.

El'f

Цитата: НазгулЯкщо тобі хочеться щось комусь довести — то приводь хоча б посилання.
Крім того я не стверджував що все так добре у Європі. Дуже багато всього довели до маразму. Але альтернативи нема. Все краще, ніж з рашкою разом.

Питання не в цьому, йшла мова лише про те, що маразматичні статейки всерйоз обговорювати не варто.
вибач але те що я бачив показували по новинах на не \"жовтих\" каналах. А в неті приводити тобі приклади боюсь не мае сенсу, так як ти і це охрестиш маразмом. Та як буде час то обов\'язково приведу і посилання щоб не казав що відмазуюсь.
 Щодо альтернативи, то шо своїм розумом жити не виходить? Треба тільки шукати собі якогось пана щоб вказував як жити???

Павло

Цитата: El\'fЩодо альтернативи, то шо своїм розумом жити не виходить? Треба тільки шукати собі якогось пана щоб вказував як жити???

До чого тут це? В сучасному світі не можливо вже жити в ізоляції. Майбутнє лише в об'єднаннях та стиранні кордонів.
Інакше можна наслідувати приклад північної Кореї, але мені якось не дуже це до вподоби.

User2108

якщо підняти простори інтернету, то малюється інша картинка, а не таке вселенське зло, як написано в наведеній статті. тому робити висновок лише на одній єдиній статті не варто

El'f

Цитата: Назгул
Цитата: El\'fЩодо альтернативи, то шо своїм розумом жити не виходить? Треба тільки шукати собі якогось пана щоб вказував як жити???

До чого тут це? В сучасному світі не можливо вже жити в ізоляції. Майбутнє лише в об'єднаннях та стиранні кордонів.
Інакше можна наслідувати приклад північної Кореї, але мені якось не дуже це до вподоби.
А ніхто і не каже про ізоляцію! Що за звичка із одніеї крайності в іншу? Відкривати кордони треба для чогось гарного а не для всього підряд! А то вступати по самі вуха у нас завжди виходить на ура (наприклад СОТ) а потім не знаемо як врятувати свою економіку, бо здали все шо можна аби вступити, і тепер піти неможна і залишитись боляче для дупи!
Цитата: User2108якщо підняти простори інтернету, то малюється інша картинка, а не таке вселенське зло, як написано в наведеній статті. тому робити висновок лише на одній єдиній статті не варто
Ще раз повтоюсь, особисто я це чув вже не раз і з різних засобів інформації. А щодо саме ціеї статті то в ній наведені факти цифри та імена, то якщо ти їх можеш спростувати то я уважно слухаю! Та думаю не тільки один я!

Юрій

Мені здається, підарасів, комуністів і фашистів треба зібрати до купи і поселити на ЧАЕС.  ]:->

Всіх!

Sergik32

Цитата: ЮрійМені здається, підарасів, комуністів, фашистів треба зібрати до купи і поселити на ЧАЕС.  ]:->
ні, вони і там поріжуть весь металолом і продадуть те що залишилось з буд конструкцій і повтікають у європу.
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

Юрій