Доработка ручника распорными планками от ланос

Автор Profesor_007, 04 Липня 2013, 21:03:21

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Григорий

Ідея зацікавила, треба попробувать замутить на запасних частинах спочатку.
СЛАВУТА -- конструктор для дорослих, але дуже простий.

ВКБ

Прекрасно бачу стане клиновий автопідвід на стандартнфй планці. Купив колодки, мінятиму, зроблю образці.
Доопрацьовка планки незначна, проріз певний зробити.
Сухарик, клин і один гвинтик додатковий В ШТАТНІ ОТВОРИ КОЛОДКИ та пружинка. Тобто деталі приклалні і БЕЗ свердління в колодці. Крім планки , тобтотїї пазу нічого не доопрацьовується. І все. Такий собі набір в пакетику - автопідвід-славутамклаб інфо ))).
Зроблю ескіз покажу
Тобто планка виріз по розмірам чітко, паз пропиояти далі, сухарик, клин (з листової сталі влізе в коробок із під сирників), пружинка, кембрик на пружинку. Два болтика, дві гайки з фіксацією , 4 пласкі шайби. Все інше без дороботок іншої системи. Клин- невипадайка буде.
Якщо ти в авто, то все в тебе добре -  ти жируєш.

ВКБ

Ескіз вечером буде.

Як раз покажу фото своїх стертих колодок, потертого ричага ручного гальма і попоряний ним барабан в місці ступиці. Може барабан на чермет вже бо дотер до фольги і відпаде підшипник )))

Взагалі наявність такої функції потрібна на Славуті?

Володимир

Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Sergik32

ага, бо щось ручник напрягає, одне колесо вже чиркає а друге ще ні, а коли підведеш нормально то і накату немає, тра щось робити
Лучше Slavuta может быть Rolls Royce Phantom, всё остальное есть ошибка автопрома.
[img]http://www.calorizator.ru/line/07848Hdf000KPRh9GD0YHRjCDQstC(0LTQuNGC0Ywg0

vladishtm

Чому тиша? А я вже губу розкатав. Зараз напишу в лічку  ВКБ
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

ВКБ

Тут не знаю. А по клиновому то тема інша окрема.

vladishtm

Цитата: ВКБ від 30 Серпня 2020, 23:29:33
Тут не знаю. А по клиновому то тема інша окрема.
Я запутався? А це не клиновий? https://slavuta-club.info/wp-content/uploads/pub/b5147c4s-960.jpg  Де інша тема?    :hysterics:
Славута 1,3Li 2009
ЭБУ М10.3+  М113111SL132022         
исправ.MIKAS11.0.AEC 02.33.111Dec2

ВКБ

Тема є окрема . Це про розпорні планки як варіант. Інший створена тема,.

Profesor_007

Цитата: ВКБ від 29 Травня 2020, 10:45:44
Ескіз вечером буде.

Як раз покажу фото своїх стертих колодок, потертого ричага ручного гальма і попоряний ним барабан в місці ступиці. Може барабан на чермет вже бо дотер до фольги і відпаде підшипник )))

Взагалі наявність такої функції потрібна на Славуті?
Все же я тоже встретил потертость о барабан,и могу сказать причину)) литье барабанов оставляет желать лучшего.... Но у брата на машине это было по причине того что он согнул опорный щиток колодки и все вывернул, после рихтовки все снова норм. Может еще случается это когда колодки подтираются,я слежу за этим -у меня нету такой проблемы.Но скорее всего это по вине не заводских барабанов.Конечно ждем доработку с распорным сухарем! Вот только тоже нужно делать отверствие для разблокировки сухаря-плохо снимать барабаны при выработке,как у вольксвагена,на которого систему будет похоже))Удачи.

ВКБ

Ще трохи. Пеперобляю детальки ..не сподобалось мені перше виконання.
Розборка передбачається лише по щзакінченню ресурсу колодок тормозних і регламентний знос самого барабану.
Литво +-1,5мм по формообразуючим то є норм. Головне механообробка.

Вибачаюсь, але тема сухарів в іншій гілці. Це тема іншого конструктиву автопідводу.