Літня резина

Автор Твердохлебов Юрий Геннадиевич, 31 Липня 2008, 12:08:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

drone

Цитата: ali від 24 Квітня 2023, 18:47:26Sailun Atrezzo Eco виграє по ціні.
З мінусів тільки поведінка на грунтовці.
Под грунтовку 4 seasons нада. Не далее как в воскресенье на кладбище я даже не заметил те говна в которых потом зашлифовала гранта на лете.
Больной c синдромом Дауна защитил диплом по истории Украины
"Картина мира вдруг начала сходиться,
Теперь у меня есть мнимая единица"

Romka

#2476
Цитата: Toris від 24 Квітня 2023, 16:49:51А я мою гуму навіть не буду озвучувати... Накупляв всього, тепер перед колективом невдобно... :dunno:
Та ми в курсі про топову гуму з рейтингів.  :lol:

Корисна порада була, - брати гуму з рейтингів 3тю позицію чи 4ту, відставання по характеристикам не значне, але відчутно дешевше.

Але часи скрутні і треба вибрати кращих з гірших та подешевше. Нажаль такі рейтинги не роблять. Тестерам тільки преміум та вищий клас подавай.

Тому тільки сарафанне радіо чи кум брату свата сестри сказав.
Чекаємо звітів. :thank_you:
Slavuta BRABUS 1.3L LPG 4

Skiper

Цитата: Romka від 25 Квітня 2023, 11:22:44Чекаємо звітів

2 роки назад, була можливість, поставив Toyo NanoEnergy 3 в розмірі 155/70 R13 (Made in Japan). Для мого стилю їзди та умов (в більшості випадків місто -асфальт та асфальт з ямами) гулі не повилазили, ІМХО тримає машину хорошо як по прямій, так і на поворотах, руля не веде, при гальмуванні краща, ніж стокова Белка, трохи м'якша, накат набагато кращий. Перевіряю тиск раз в місяць (зазвичай тримаю для неї 2,1 атм). Поки ознак стирання не виявлено. Зараз ціна на неї вже стала не підйомна, подорожчала майже у 2 рази. Сьогодні вже б її не купляв, дивився на гуму з меншою ціною. До китайців ставлюся скептично,  бабки на форумах кажуть, що дуже швидко стирається, ще швидше, чим москальський Нокіан. Дивитися на гуму починав би з Інтегри і далі вище по ціні (чехів, поляків, угорців), і на закуску кореяк та Uniroyal (але на моделі не сильно вираженим дощовим протектором). Якось так.
Slavuta 1.2SI by Skiper
Мы в ответе за тех, кого вовремя не послали за русским кораблём