Зустріч Славуто-Тавро Клубу Західного Регіону 2010 №1

Автор Kritik, 19 Березня 2010, 23:59:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Димончик

от меня до Лёшки ещё 300 км :)

приехать я могу, но самому трудно за сутки уделать 1700 км. На бензин нужно 600 грн. Помощник нужен полюбому. И по баранке, и по баку.
авторемонт. ходовая/рулевая, двигатель/КПП, сварочные работы, электрик.  о-67-6I2-28-6I
рихтовка - покраска . большой бокс, легковые и грузовые.

Андрій

Цитата: DIMONCHIKот меня до Лёшки ещё 300 км :)

приехать я могу, но самому трудно за сутки уделать 1700 км. На бензин нужно 600 грн. Помощник нужен полюбому. И по баранке, и по баку.
то ж в машину може влізти аж 5-ть славутоводів :d ;)

4izmen

Ну то бери когось, там наших є багато, навіть якщо приїде 1-на машина від вас, то нам буде дууууже приємно!!!))))

Ну 300 км він може і на поїзді проїхати, щоб далі з тобою за  баранкою мінятися)))

Ну Льошик дивися, ми тебе завжди чекаємо з нетерпінням!!))))
Don\'t vorry - be happy

SLIVKA

спасибі за запрошення , хлопці не знаю
 а я за Камянець - давно хотів поїхати , тільки у мене маленька дитина 1,5 роки а бабуля не знаю чи погодиться посидіти

а так я за!
1.2 S+МПСЗ v.1+БК2.1 +BRCтечно+СПИРТ
вкусняшки для тюнінга

Ромео

У зв\'язку із поїздкою в кінці квітня в Дніпропетровськ (зустріч Східного регіону), на зустріч Західного регіону буду орієєнтуватися по фінансових можливостях. :dizzy
якщо зустріч в Тернополі - полюбому буду а про КП поки, що нічого не обіцяю.

ZoZo

Привіт дядьки! То шо, буде КП чи Тернополь. Я за КП, но на 8.05
З.І. Як номера возика вставити в профіль?
De profundus clamo ad te, Domine!
Мене знайшли на конопляному полі. Так шо не дивуйтеся)))

4izmen

Привіт і тобі))))
Було б дуже добре, якби ти все таки поставив в профілі своє місто, де проживаєш ;)

А де буде то хз.... я за Тернопіль, в КП поїду хіба з кимось, тобто можливий варіант, що Львівські поїдуть однією тіки машиною, але гуртом..
Don\'t vorry - be happy

Роман

Буду..
8-9 число нормально...

П.С. Може ще когось з собою привезу... :)

Hant

Всім привіт!
Хмельницький на звязку, куди їдем? де збираємось?

Володимир

На рахунок дати, то я вважаю чим ближче до літа тим краще, тепліше як не як. Якщо не буде ніяких \"але\" то приїду.
Мої бортжурнали: Славута; Ford Fusion

Дима

Уж сильно хотчитца поехать, аж пищу, но эти НО всегда достают, на майские праздники родствиники приезжают, придется сидеть возле дома. :(
1,3 Si
Страх породжує поганих водіїв.

4izmen

Хлопаки, ну давайте постарайтеся вирватися, ну хоть на трохи, побачитися, побалакати...
Вирвіться, а родичі мож трошки почекають? а..?

Hant Тернопіль. на 8-ме число, думаю десь зранку, щоб довше побути разом.

Приїжджайте усі хто тіки може, дуже хочеться, щоб якнайбільше народу зібралося..
Don\'t vorry - be happy

Богдан

Ребята я очень бы хотел приехать но наверное не выйдет, у меня жена гдето в том месяце родит, и финансово туго собираем деньги на роды и т.п.  обидно блин ппц. Так ждал какойто встречи поблизости :(

4izmen

Блін, та ви шо..... Приїжджайте, збирайтеся хоча б в одну машину пару штук Славутоводів і приїжджайте!! :)
Don\'t vorry - be happy

Андрій

Цитата: monteУж сильно хотчитца поехать, аж пищу, но эти НО всегда достают, на майские праздники родствиники приезжают, придется сидеть возле дома. :(
8 травня поїдеш ввечері додому ;)